Elkészült a röplabdázók sorsolása

spigott - 2022. július 27. 17:00

Idegenben kezdi, majd hazai környezetben fejezik be az NB I Liga alapszakaszának küzdelmeit a DKSE felnőtt röplabda csapata a 2022/2023-as szezonban.

Kép: DO-archív

A Magyar Röplabda Szövetség versenybizottsága elkészítette az Extraliga és az NB I-es felnőtt bajnokság sorsolását. A DKSE röplabdázói az előző szezon végén sajnos búcsúztak a legjobbak küzdelmeitől, így a 2022/2023-as idényben az NB I Ligában szerepelnek majd, ahol a Dág, a Gamma Party-CO, a MEAFC-Miskolc, a Szolnok, a TFSE, valamint a Szeged ellen lépnek pályára. Ugyan az alapszakasz mérkőzéseinek végleges időpontjai még nem ismertek, a sorsolás szerint a Dág otthonában kezdik meg szereplésüket röplabdázóink az új szezonban, s az alapszakaszban összesen tizenkét találkozó vár Tomanóczy Tibor együttesére, mely hazai környezetben, a Szeged ellen összecsapással zárja a bajnokság első szakaszának küzdelmeit.

A DKSE röplabdázóinak sorsolása az NB I Ligában

1. forduló: Dág KSE - DKSE
2. forduló: DKSE - Gamma Party-CO
3. forduló: TFSE - DKSE
4. forduló: MEAFC-Miskolc - DKSE
5. forduló: DKSE - Szolnoki RK
6. forduló: Vidux-Szegedi RSE - DKSE
7. forduló: DKSE - Dág KSE
8. forduló: Gamma Party-CO - DKSE
9. forduló: DKSE - TFSE
10. forduló: DKSE - MEAFC-Miskolc
11. forduló: Szolnoki RK - DKSE
12. forduló: DKSE - Vidux-Szegedi RSE

A rovat további hírei: Sport

Torna Eb: közel volt a bravúr

Torna Eb: közel volt a bravúr

2022. aug. 13.

Az utolsó szer előtt még ötödik helyen állt, ám végül a hetedik pozícióban fejezte be a csapatversenyt a három dunaújvárosi versenyzővel felálló magyar női tornász válogatott a müncheni Európa-bajnokságon.

Hazai jégen kezdenek az Acélbikák

Hazai jégen kezdenek az Acélbikák

2022. aug. 13.

A Budapest Jégkorong Akadémia HC elleni összecsapással vág neki az Erste Liga 2022/2023-as szezonjának a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Jól teljesített a junior csapat

Jól teljesített a junior csapat

2022. aug. 13.

Jól szerepelt a Czifra Bettina Lili, Balzsay Hanna, Bogyó Anna, Knight Anna, Maráczi Fruzsina alkotta női junior válogatott a tornászok női felnőtt és junior Európa-bajnokságának selejtezőjében Münchenben, ahol a csapatversenyben kilencedik lett, egyéni összetettben pedig Czifra Lili lett a legjobb magyar versenyző 13. pozíciójával.

Visszavágtak kézilabdázóink a Podravkának

Visszavágtak kézilabdázóink a Podravkának

2022. aug. 12.

Remek második félidei játékának köszönhetően aratott egygólos győzelmet a Podravka Vegeta elleni felkészülési találkozón a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese.

Győzelem az edzőmeccsen

Győzelem az edzőmeccsen

2022. aug. 12.

Jól alakult futsalosaink első felkészülési mérkőzése az idén már az élvonalban szereplő ELTE-BEAC otthonában.

Most a horvátok örülhettek

Most a horvátok örülhettek

2022. aug. 12.

Hétgólos vereséget szenvedett a nyári felkészülés harmadik edzőmeccsén a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese a horvát Podravka Vegeta otthonában.

Döntős helyek az Európa-bajnokságon

Döntős helyek az Európa-bajnokságon

2022. aug. 11.

Kovács Zsófia két szerenkénti döntőben, míg a három dunaújvárosi versenyzővel felálló magyar válogatott a csapatfináléban lesz érdekelt a tornászok müncheni Európa-bajnokságán.