Értékes bronzok a gyermek bajnokságon

spigott - 2022. július 29. 12:30

A DKSE versenyzői közül Nagy Emma és Bor Tamás is bronzérmet szerzett az úszók hódmezővásárhelyi gyermek bajnokságán.

Kép: DKSE facebook

A hódmezővásárhelyi Gyarmati Dezső Sportuszoda ad otthont az úszók idei gyermek bajnokságának, s a megméretésen természetesen ott vannak a DKSE ifjú tehetségei is, akik a Kurucz Péter, Nagy Amira, Nagy Emma, Eszenyi Léna, Bor Tamás összeállításban vágtak neki a versenynek. A rangos viadal első, szerdai versenynapján mind az öt dunaújvárosi úszó rajtkőre állt, s a délelőtti előfutamokból Nagy Emma a harmadik, míg Bor Tamás a negyedik helyen jutott be a fináléba 200 pillangón és 100 mellen. A döntőkben Nagy Emma megtartotta korábbi helyezését, s szépen csillogó bronzéremmel gazdagodott, míg Bor Tamás egyet előrelépve szintén a rendkívül előkelő harmadik helyet szerezte meg.

Csütörtökön Nagy Emma újabb döntős helyezéssel örvendeztette meg az érte szurkolókat, s a fináléban sem vallott szégyent, ugyanis délelőtti idején több mint három másodpercet javítva, 4:50.23-as idővel a hatodik helyet szerezte meg 400 gyorson a 12 évesek mezőnyében.

A rovat további hírei: Sport

Torna Eb: közel volt a bravúr

Torna Eb: közel volt a bravúr

2022. aug. 13.

Az utolsó szer előtt még ötödik helyen állt, ám végül a hetedik pozícióban fejezte be a csapatversenyt a három dunaújvárosi versenyzővel felálló magyar női tornász válogatott a müncheni Európa-bajnokságon.

Hazai jégen kezdenek az Acélbikák

Hazai jégen kezdenek az Acélbikák

2022. aug. 13.

A Budapest Jégkorong Akadémia HC elleni összecsapással vág neki az Erste Liga 2022/2023-as szezonjának a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Jól teljesített a junior csapat

Jól teljesített a junior csapat

2022. aug. 13.

Jól szerepelt a Czifra Bettina Lili, Balzsay Hanna, Bogyó Anna, Knight Anna, Maráczi Fruzsina alkotta női junior válogatott a tornászok női felnőtt és junior Európa-bajnokságának selejtezőjében Münchenben, ahol a csapatversenyben kilencedik lett, egyéni összetettben pedig Czifra Lili lett a legjobb magyar versenyző 13. pozíciójával.

Visszavágtak kézilabdázóink a Podravkának

Visszavágtak kézilabdázóink a Podravkának

2022. aug. 12.

Remek második félidei játékának köszönhetően aratott egygólos győzelmet a Podravka Vegeta elleni felkészülési találkozón a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese.

Győzelem az edzőmeccsen

Győzelem az edzőmeccsen

2022. aug. 12.

Jól alakult futsalosaink első felkészülési mérkőzése az idén már az élvonalban szereplő ELTE-BEAC otthonában.

Most a horvátok örülhettek

Most a horvátok örülhettek

2022. aug. 12.

Hétgólos vereséget szenvedett a nyári felkészülés harmadik edzőmeccsén a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese a horvát Podravka Vegeta otthonában.

Döntős helyek az Európa-bajnokságon

Döntős helyek az Európa-bajnokságon

2022. aug. 11.

Kovács Zsófia két szerenkénti döntőben, míg a három dunaújvárosi versenyzővel felálló magyar válogatott a csapatfináléban lesz érdekelt a tornászok müncheni Európa-bajnokságán.