Sprintben is jók

spigott - 2022. július 18. 17:30

Újabb érmekkel gazdagodtak a DKSE kajak-kenusai a Szolnokon megrendezett Masters Magyar Bajnokságon.

Főoldali és belső kép forrása: DKSE kajak-kenu facebook

Mint arról korábban már beszámoltunk, két ezüstéremmel kezdték meg a szolnoki Masters Magyar Bajnokság küzdelmeit a DKSE kajak-kenusai, akiket ezúttal Vajda József és párja, Vajda Józsefné képviselt a kétnapos megméretésen. Az ötszáz méteres számokban elért sikerek után vasárnap már a sprintszámokban, kétszáz méteren várt feladat versenyzőinkre, akik ismét kitettek magukért, s újabb szép eredményekkel örvendeztették meg magukat és az értük szorítókat.

Vajda József ezúttal is óriási csatát vívott az őt ötszáz méteren legyőző Foltán Lászlóval, ám a DKSE versenyzője végül minimális különbséggel, mindössze hét századdal, de megelőzte ellenfelét, így a dobogó legfelső fokára állhatott a kenusok 65-69 éves korosztályának fináléja után. Vajda Józsefné a kajak egyesek kétszáz méteres számában állt rajthoz ugyanebben a korosztályban, s ért el értékes harmadik helyet, így a DKSE kétfős csapata végül négy dobogós helyezéssel, egy arany-, kettő ezüst- és egy bronzéremmel zárta a Masters Magyar Bajnokságot.

A rovat további hírei: Sport

Torna Eb: közel volt a bravúr

Torna Eb: közel volt a bravúr

2022. aug. 13.

Az utolsó szer előtt még ötödik helyen állt, ám végül a hetedik pozícióban fejezte be a csapatversenyt a három dunaújvárosi versenyzővel felálló magyar női tornász válogatott a müncheni Európa-bajnokságon.

Hazai jégen kezdenek az Acélbikák

Hazai jégen kezdenek az Acélbikák

2022. aug. 13.

A Budapest Jégkorong Akadémia HC elleni összecsapással vág neki az Erste Liga 2022/2023-as szezonjának a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Jól teljesített a junior csapat

Jól teljesített a junior csapat

2022. aug. 13.

Jól szerepelt a Czifra Bettina Lili, Balzsay Hanna, Bogyó Anna, Knight Anna, Maráczi Fruzsina alkotta női junior válogatott a tornászok női felnőtt és junior Európa-bajnokságának selejtezőjében Münchenben, ahol a csapatversenyben kilencedik lett, egyéni összetettben pedig Czifra Lili lett a legjobb magyar versenyző 13. pozíciójával.

Visszavágtak kézilabdázóink a Podravkának

Visszavágtak kézilabdázóink a Podravkának

2022. aug. 12.

Remek második félidei játékának köszönhetően aratott egygólos győzelmet a Podravka Vegeta elleni felkészülési találkozón a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese.

Győzelem az edzőmeccsen

Győzelem az edzőmeccsen

2022. aug. 12.

Jól alakult futsalosaink első felkészülési mérkőzése az idén már az élvonalban szereplő ELTE-BEAC otthonában.

Most a horvátok örülhettek

Most a horvátok örülhettek

2022. aug. 12.

Hétgólos vereséget szenvedett a nyári felkészülés harmadik edzőmeccsén a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese a horvát Podravka Vegeta otthonában.

Döntős helyek az Európa-bajnokságon

Döntős helyek az Európa-bajnokságon

2022. aug. 11.

Kovács Zsófia két szerenkénti döntőben, míg a három dunaújvárosi versenyzővel felálló magyar válogatott a csapatfináléban lesz érdekelt a tornászok müncheni Európa-bajnokságán.