Véget ért a gyermek bajnokság

spigott - 2022. július 31. 13:08

Összességében jól szerepeltek a DKSE úszói a hódmezővásárhelyi országos gyermek bajnokságon.

Kép: DO-archív

A hódmezővásárhelyi gyermek országos bajnokság utolsó, szombati versenynapján is medencébe ugrottak a DKSE úszó szakosztályának fiatal versenyzői. Az ötfős dunaújvárosi különítményből Kurucz Tamás a 10., Bor Tamás a 12. helyen zárta a 800 méteres gyorsúszás küzdelmeit, míg a lányok versengésében Eszenyi Léna 200 háton a 22., 1500 gyorson a 15. helyen csapott célba. Nagy Amira 100 és 1500 gyorson is rajtkőre állt, előbbi számban a 15., míg utóbbiban a 13. helyen csapott célba, míg Nagy Emma 100 gyorson a 30., 1500-on pedig az előkelő nyolcadik helyet szerezte meg. A dunaújvárosi fiatalok összességében jól szerepeltek a négynapos megméretésen, melyet több döntős helyezés mellett végül három bronzéremmel zártak a DKSE ifjú úszói.

A rovat további hírei: Sport

Torna Eb: közel volt a bravúr

Torna Eb: közel volt a bravúr

2022. aug. 13.

Az utolsó szer előtt még ötödik helyen állt, ám végül a hetedik pozícióban fejezte be a csapatversenyt a három dunaújvárosi versenyzővel felálló magyar női tornász válogatott a müncheni Európa-bajnokságon.

Hazai jégen kezdenek az Acélbikák

Hazai jégen kezdenek az Acélbikák

2022. aug. 13.

A Budapest Jégkorong Akadémia HC elleni összecsapással vág neki az Erste Liga 2022/2023-as szezonjának a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Jól teljesített a junior csapat

Jól teljesített a junior csapat

2022. aug. 13.

Jól szerepelt a Czifra Bettina Lili, Balzsay Hanna, Bogyó Anna, Knight Anna, Maráczi Fruzsina alkotta női junior válogatott a tornászok női felnőtt és junior Európa-bajnokságának selejtezőjében Münchenben, ahol a csapatversenyben kilencedik lett, egyéni összetettben pedig Czifra Lili lett a legjobb magyar versenyző 13. pozíciójával.

Visszavágtak kézilabdázóink a Podravkának

Visszavágtak kézilabdázóink a Podravkának

2022. aug. 12.

Remek második félidei játékának köszönhetően aratott egygólos győzelmet a Podravka Vegeta elleni felkészülési találkozón a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese.

Győzelem az edzőmeccsen

Győzelem az edzőmeccsen

2022. aug. 12.

Jól alakult futsalosaink első felkészülési mérkőzése az idén már az élvonalban szereplő ELTE-BEAC otthonában.

Most a horvátok örülhettek

Most a horvátok örülhettek

2022. aug. 12.

Hétgólos vereséget szenvedett a nyári felkészülés harmadik edzőmeccsén a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese a horvát Podravka Vegeta otthonában.

Döntős helyek az Európa-bajnokságon

Döntős helyek az Európa-bajnokságon

2022. aug. 11.

Kovács Zsófia két szerenkénti döntőben, míg a három dunaújvárosi versenyzővel felálló magyar válogatott a csapatfináléban lesz érdekelt a tornászok müncheni Európa-bajnokságán.