Győzelem az edzőmeccsen

spigott - 2022. augusztus 12. 12:30

Jól alakult futsalosaink első felkészülési mérkőzése az idén már az élvonalban szereplő ELTE-BEAC otthonában.

Kép: DO-archív

Közel két hete készül már az NB II-es bajnokság rajtjára a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese az új vezetőedző, Tóth Árpád irányításával, s az együttes végre lejátszotta első edzőmeccsét is, méghozzá az NB I-be frissen feljutott ELTE-BEAC otthonában. A csütörtök esti felkészülési találkozón több játékosát is nélkülözte együttesünk, mely ennek ellenére is jó iramú, színvonalas csatát vívott élvonalbeli vetélytársával, s mivel védelme jól működött, így a szünetig sikerült egygólos előnyt szereznie Kovács találatával.

Mint arról futsalosaink hivatalos közösségi oldala beszámolt, a fordulást követően némi már a fáradtság jelei is megmutatkoztak a csapaton, így fölénybe került a házigazda, ám Perjési révén így is sikerült növelni az előnyt, s mivel a két dunaújvárosi gólra csak egyszer tudott válaszolni az ellenfél, így a mindkét gárda számára hasznos edzőmeccs a mieink 2-1-es sikerével ért véget.

A rovat további hírei: Sport

Fényes érmek a szőnyegen

Fényes érmek a szőnyegen

2022. okt. 04.

Egy első, egy második és egy ötödik helyezéssel zárták a kötöttfogású birkózók Egerben megrendezett országos diákolimpiai döntőjét a DKSE ifjú sportolói.

Bosszantó hazai vereség

Bosszantó hazai vereség

2022. okt. 04.

Helyzetek sokaságát kihagyva szenvedett kétgólos vereséget a Haladás II. elleni hazai mérkőzésen a Dunaújváros Futsal együttese az NB II-es pontvadászatban.

Focival emlékeztek Ongai Gáborra

Focival emlékeztek Ongai Gáborra

2022. okt. 03.

Jó hangulatban, kiváló meccsekkel adóztak egykori társuk emléke előtt a rendőrök a negyedik alkalommal megrendezett Ongai Gábor Emléktornán.

Pontos szezonrajt Dágon

Pontos szezonrajt Dágon

2022. okt. 03.

Fordulatos küzdelemben szenvedett 3-2-es vereséget a DKSE erősen tartalékos röplabda csapata a Dág otthonában lejátszott NB I-es bajnoki szezonnyitón.

A Haladás II. ellen folytatják futsalosaink

A Haladás II. ellen folytatják futsalosaink

2022. okt. 03.

Két hét szünet után játszik újra bajnokit a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese, mely a Haladás II. gárdáját látja vendégül az egyetemi sportcsarnokban ma este hét órától.

A Fradi hajrázott jobban

A Fradi hajrázott jobban

2022. okt. 03.

Óriási küzdelemben, a véghajrában kapott gólokkal szenvedett 4-2-es vereséget a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapat a Ferencváros elleni hazai összecsapáson.

Vereség a rangadón

Vereség a rangadón

2022. okt. 02.

Az ESMTK vendégeként szenvedte el első vereségét az NB III-as pontvadászat idei szezonjában a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.