Breaking: baleset a 62-es úton, teljes útzárral (FRISSÍTVE)

Öcaline - 2022. szeptember 27. 7:47

Több jármű ütközött Székesfehérvár-Börgönd közelében, teljes útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök. A megyeszékhely csak kerülővel érthető el városunkból. (FRISSÍTVE)

Súlyos kimenetelű balesetről tudósított a megyei főkapitányság kommunikációs szolgálata. A jelenlegi adatok szerint több jármű ütközött 7 óra körül a 62-es számú főút 39-es kilométerszelvényében. A szóvivői gyorshír szerint az eddig ismeretlen okból történt baleset helyszínelése miatt az érintett útszakaszt a rendőrök teljes szélességében lezárták. A balesetet a 7-es számú főút érintésével, Dinnyésen keresztül kerülhetik el a járművezetők – vagyis a teljes útzár miatt a megyeszékhely csak kerülővel érhető el.

A rendőrség óvatos közlekedést kér az autósoktól – legyenek figyelemmel a megváltozott időjárási körülményekre is, a sűrű ködben tartsanak nagyobb követési távolságot!

UPDATE 9.50 – fél pályán halad a forgalom

Bár a baleset részleteiről egyelőre nem kaptunk részletes beszámolót, több képpel és egy fontos információval szolgált a megyei főkapitányság kommunikációs szolgálata. A friss híradás szerint tartanak még a helyszínelés munkálatai a 62-es főúton, de már fél pályán haladhat a forgalom. 

A főút balesetben érintett szakaszán egyébként jelentős torlódás alakult ki – és a képek tanúsága szerint valóban súlyos kimenetelű ütközés történt...

Amint további releváns információ érkezik a balesetről, frissítem a tartalmat!

(Illusztráció: FMRFK/DO, fotók: FMRFK)

A rovat további hírei: Sziréna

Szirénapróba: az esztendő utolsó morgatása következik

Szirénapróba: az esztendő utolsó morgatása következik

2022. dec. 03.

A szokásos gyakorlathoz híven Dunaújváros mellett Ercsiben és Ráckeresztúron, valamint Paks harminc kilométeres körzetében lesz hallható szirénapróba hétfőn – városunkban ezúttal is 11 órától morgatnak.

Csak a gyertya égjen, ne az otthonunk!

Csak a gyertya égjen, ne az otthonunk!

2022. nov. 30.

Advent idején és karácsonykor megemelkedik a lakástüzek száma. Döbbenetes adatok mellett az ünnepi időszak tényezőire fókuszáló tűzmegelőzési tipptárral is szolgál a megyei katasztrófavédelem.

Végzetes ütközés Szabadegyházánál

Végzetes ütközés Szabadegyházánál

2022. nov. 29.

Halálos kimenetelű baleset történt ma kor reggel Szabadegyháza térségében – egy 72 éves asszony vesztette életét, értesült a DO.

Bréking: komoly baleset, félpályás útzár a 6-os úton (FRISSÍTVE!)

Bréking: komoly baleset, félpályás útzár a 6-os úton (FRISSÍTVE!)

2022. nov. 28.

A város határában, a Papírgyári úti kihajtó után ütközött egy motorkerékpár és egy teherautó – személyi sérülés is történt, de már feloldották az útzárat. (FRISSÍTVE!)

Előbb figyelmeztették, majd lakat alá is került

Előbb figyelmeztették, majd lakat alá is került

2022. nov. 26.

Egy napon belül kétszer bukott be a vezetői engedéllyel nem rendelkező sofőr – a második után már úgy kezdtek eljárást vele szemben, hogy őrizetbe is vették a rendőrök, értesült a DO. (Agyátültetésről sajnos nem kaptunk jelentést.)

Ittasan szúrta meg kilenc éves gyermeke lábát

Ittasan szúrta meg kilenc éves gyermeke lábát

2022. nov. 24.

Súlyos testi sértés miatt emeltek vádat az ittasan őrjöngő dunaújvárosi férfi ellen – súlyosbító körülmény, hogy áldozata saját 9 éves kisgyermeke volt. Nagyon durva történet, nagyon szomorú eset.

Eltűnt, nagyon keresik Krisztinát – segítsen, aki tud!

Eltűnt, nagyon keresik Krisztinát – segítsen, aki tud!

2022. nov. 23.

A 14 éves fiatal múlt kedden tűnt el Mezőfalváról, a kiskorút a rendőrök jelenleg is keresik. Eddig eredménytelenül: jelentkezzen, ha bármit tud róla – már egy megosztás is segíthet!