Senki sem sérült a dunaújvárosi buszban...

Öcaline - 2022. szeptember 28. 10:28

...de több súlyos sérültje is volt a tömeges ütközésnek a 62-es úton tegnap reggel. Összesen öt jármű karambolozott, értesült a DO.

Honlapunk megkeresésére további részletekkel egészítette ki a tegnapi baleset hírét a megyei főkapitányság kommunikációs szolgálata. A részletes szóvivői összegzés szerint 6 óra 56 perckor a 62-es számú főút 38-as kilométerénél, Székesfehérvár külterületén történt a karambol. A helyszíni szemle adatai alapján egy 67 éves szerb állampolgárságú férfi kistehergépjárművével Jánosmajor felől Székesfehérvár irányába közlekedett. A férfi haladása közben áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, ahol nekiütközött egy szemből érkező járműszerelvénynek. Az ütközés erejére jellemző, hogy a furgon letért az úttestről, és az azt szegélyező vízelvezető árokba csapódott. A baleset során a kistehergépjármű vezetője és általa szállított két további személy megsérült. 

Ezzel még nem ért véget a bajok sora: a fennálló időjárási és látási viszonyok figyelmen kívül hagyása mellett, a megfelelő követési távolságok be nem tartása miatt az érintett útszakaszon két további tehergépjármű, majd egy személygépkocsi és egy menetrend szerint közlekedő – a képek tanúsága szerint városunkból a megyeszékhelyre tartó – autóbusz is összeütközött. E balesetekben személyi sérülés szerencsére nem történt, erősítette meg a rendőrségi jelentés. 

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság a válaszadás idején is vizsgálta a balesetek körülményeit.

(Fotó: FMRFK)
 

A rovat további hírei: Sziréna

Szirénapróba: az esztendő utolsó morgatása következik

Szirénapróba: az esztendő utolsó morgatása következik

2022. dec. 03.

A szokásos gyakorlathoz híven Dunaújváros mellett Ercsiben és Ráckeresztúron, valamint Paks harminc kilométeres körzetében lesz hallható szirénapróba hétfőn – városunkban ezúttal is 11 órától morgatnak.

Csak a gyertya égjen, ne az otthonunk!

Csak a gyertya égjen, ne az otthonunk!

2022. nov. 30.

Advent idején és karácsonykor megemelkedik a lakástüzek száma. Döbbenetes adatok mellett az ünnepi időszak tényezőire fókuszáló tűzmegelőzési tipptárral is szolgál a megyei katasztrófavédelem.

Végzetes ütközés Szabadegyházánál

Végzetes ütközés Szabadegyházánál

2022. nov. 29.

Halálos kimenetelű baleset történt ma kor reggel Szabadegyháza térségében – egy 72 éves asszony vesztette életét, értesült a DO.

Bréking: komoly baleset, félpályás útzár a 6-os úton (FRISSÍTVE!)

Bréking: komoly baleset, félpályás útzár a 6-os úton (FRISSÍTVE!)

2022. nov. 28.

A város határában, a Papírgyári úti kihajtó után ütközött egy motorkerékpár és egy teherautó – személyi sérülés is történt, de már feloldották az útzárat. (FRISSÍTVE!)

Előbb figyelmeztették, majd lakat alá is került

Előbb figyelmeztették, majd lakat alá is került

2022. nov. 26.

Egy napon belül kétszer bukott be a vezetői engedéllyel nem rendelkező sofőr – a második után már úgy kezdtek eljárást vele szemben, hogy őrizetbe is vették a rendőrök, értesült a DO. (Agyátültetésről sajnos nem kaptunk jelentést.)

Ittasan szúrta meg kilenc éves gyermeke lábát

Ittasan szúrta meg kilenc éves gyermeke lábát

2022. nov. 24.

Súlyos testi sértés miatt emeltek vádat az ittasan őrjöngő dunaújvárosi férfi ellen – súlyosbító körülmény, hogy áldozata saját 9 éves kisgyermeke volt. Nagyon durva történet, nagyon szomorú eset.

Eltűnt, nagyon keresik Krisztinát – segítsen, aki tud!

Eltűnt, nagyon keresik Krisztinát – segítsen, aki tud!

2022. nov. 23.

A 14 éves fiatal múlt kedden tűnt el Mezőfalváról, a kiskorút a rendőrök jelenleg is keresik. Eddig eredménytelenül: jelentkezzen, ha bármit tud róla – már egy megosztás is segíthet!