Miskolcra látogat a DKSE

spigott - 2022. október 28. 12:00

A mezőny egyetlen hibátlan csapata, a MEAFC-Miskolc ellen folytatja az NB I Liga küzdelmeit a DKSE felnőtt röplabda csapata ma este fél nyolctól.

Kép: DO-archív

Csak rövid periódusokban tudott jó teljesítményt nyújtani szegedi bajnokiján a DKSE felnőtt röplabda csapata, így pedig nem lehetett esélye a mieink arra, hogy pontot szerezzen a remekül játszó házigazdák ellen a két gárda kedd esti bajnokiján. Tomanóczy Tibor együttese azonban nem sokáig búslakodhatott a szezon első háromszettes veresége után, ugyanis ma már újabb feladat vár a csapatra, mely este fél nyolctól Miskolcon, a MEAFC-Miskolc ellen lép pályára az NB I Liga ötödik fordulójában.

Aki azt gondolja, hogy ez a meccs könnyebbnek ígérkezik, nem is tévedhetne nagyobbat, ugyanis a borsodiak parádésan kezdték a 2022/2023-as szezont, a Szolnokot és a Dágot vesztett szett nélkül, míg a TFSE gárdáját 3-1-re győzték le, így a mezőny egyetlen hibátlan csapataként állnak a tabella második helyén úgy, hogy a listavezető Szeged egy meccsel többet játszott. A miskolciak nyilván tovább szeretnék nyújtani jó sorozatukat, míg a mieink természetesen a javítás reményében lépnek pályára ma este, így érdekes, izgalmas találkozóra számíthatnak azok, akik kilátogatnak a Miskolci Egyetemi Körcsarnokba.

Az is biztos azonban, hogy együttesünknek óriásit kell javulnia a Szeged elleni mérkőzéshez képest, ha pontot, pontokat szeretne szerezni. A keddi összecsapáson szinte semmi nem jött be együttesünknek, de a dunaújvárosi remények szerint ma a játék minden elemében előrébb tudnak majd lépni, s ha ez sikerül, úgy reális célként lehet kitűzni a pontszerzést.

A rovat további hírei: Sport

Kilenc érem az országos döntőről

Kilenc érem az országos döntőről

2024. ápr. 23.

Kiválóan szerepeltek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók a Mohácson megrendezett országos diákolimpiai fináléban.

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

2024. ápr. 22.

Tizenegy dobogós helyezéssel, az éremtábla hetedik helyén zárták legutóbbi versenyüket a DKSE korosztályos úszói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

2024. ápr. 22.

Csak a harmadik szettben tudta megszorítani az alsóházi tabellát vezető Miskolc gárdáját a DKSE felnőtt röplabda csapata az Extraliga hazai szezonzáróján.

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

2024. ápr. 21.

Félidőnként két-két gólt kapva szenvedett vereséget a több élvonalbeli játékossal megerősített Fehérvár FC II. vendégeként a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Hozta a kötelezőt a DFVE

Hozta a kötelezőt a DFVE

2024. ápr. 21.

Minden negyedet megnyerve aratott sima, 12-5-ös sikert az alapszakasz utolsó találkozóján a DFVE női vízilabda csapata a Szeged otthonában szombaton este.

Biztos Kohász-siker a Békéscsaba ellen

Biztos Kohász-siker a Békéscsaba ellen

2024. ápr. 20.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA női kézilabdázóinak a kiesés ellen küzdő Békéscsaba elleni hazai bajnokin.