A hideg miatt maradt el a bajnoki

spigott - 2022. november 20. 20:04

Mivel a Dunaújvárosi Sportcsarnokban nem érte el a 15 Celsius-fokot a hőmérséklet, a Dág nem vállalta a DKSE elleni röplabda bajnokit.

Kép: archív felvétel

Hazai környezetben, a Dág elleni rangadóval folytatta volna az NB I Liga küzdelmeit a DKSE felnőtt röplabda csapata ma este fél hattól. Tomanóczy Tibor együttese nagyon készült az összecsapásra, ám végül nem tudott visszavágni ellenfelének a Dágon elszenvedett első fordulós vereségért. A Dunaújvárosi Sportcsarnokban ugyanis a mérkőzés tervezett kezdési időpontjában nem érte el a 15 Celsius-fokot (14.7 C), ezért a Dág élt az új versenyszabályzatban megfogalmazott kitétellel, vagyis azzal, hogy a beleegyezése is kell a mérkőzés lejátszásához. Ebbe végül nem mentek bele a vendégek, így a mérkőzést végül nem tartották meg.

Tomanóczy Tibor, a DKSE csapatának vezetőedzője érdeklődésünkre elárulta, rettentően sajnálja, hogy nem tudták lejátszani a találkozót, ugyanakkor úgy véli, bár csak tíz fok alatt nem lehet megtartani egy-egy találkozót, az mindenképpen elgondolkodató, hogy 10 és 15 Celsius-fok között a vendégcsapatok dönthetnek a mérkőzések sorsáról. Vezetőedzőnk elmondta, nem tudják még, mi lesz a mérkőzés sorsa, mikor tudják pótolni az elmaradt meccset, s nagyon sajnálja azokat is, akik a helyszínen, vagy az interneten szerették volna megtekinteni a várhatóan sok izgalmat, nagy csatát ígérő mérkőzést.

A rovat további hírei: Sport

Vereség az évzárón

Vereség az évzárón

2022. dec. 04.

A lehetőségeivel jobban sáfárkodó Paks II. kétgólos, 3-1-es győzelmet aratott a Dunaújvárosi FC labdarúgói ellen az év utolsó bajnokiján.

Biztosan hozták a kötelezőt

Biztosan hozták a kötelezőt

2022. dec. 04.

Csak az első szettben tudta megnehezíteni a DKSE röplabdázóinak dolgát a TFSE csapata a két gárda szombat esti bajnokiján.

Továbbra is hibátlan a DFVE

Továbbra is hibátlan a DFVE

2022. dec. 03.

Remek védekezésének köszönhetően a BVSC otthonából is három ponttal távozhatott a DFVE felnőtt női vízilabda csapata a két gárda szombati bajnokiján.

Fontos pontokra hajtanak a röpisek

Fontos pontokra hajtanak a röpisek

2022. dec. 03.

A TFSE elleni hazai összecsapással folytatja az NB I Liga küzdelmeit a DKSE felnőtt röplabda csapata a sportcsarnokban ma este fél hattól.

Fájdalmas pontvesztés

Fájdalmas pontvesztés

2022. dec. 03.

Némi meglepetésre csak 18-18-as döntetlent ért el a NEKA elleni rácalmási bajnokin a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese.

Önmagukat is legyőzték a sportnapon

Önmagukat is legyőzték a sportnapon

2022. dec. 02.

Több mint negyven speciális igényű sportoló részvételével rendezték meg a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség regionális sportnapját a Rudas iskolában.

Mindenképpen nyerni akarnak

Mindenképpen nyerni akarnak

2022. dec. 02.

Rácalmáson, a NEKA elleni találkozóval folytatja a bajnokság küzdelmeit a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapata.