Elvárható a győzelem kézilabdázóinktól

spigott - 2022. november 23. 7:30

Nem okozhat gondot a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese számára a továbbjutás kivívása a Magyar Kupa harmadik fordulójában.

Kép: DO-archív

Bő egy hónapja, a Budaörs ellen játszott legutóbb tétmérkőzést a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt női együttese, mely az Európa-bajnokiság ideje alatt sem pihent túl sokat, s edzésekkel, felkészülési találkozókkal igyekezett formában tartani magát az előtte álló feladatokra. Rapatyi Tamás együttese a közelmúltban pályára lépett az angolai válogatott, valamint a megyei rivális Alba FKC ellen is, ám ma már újra tétmeccs vár a csapatra, mely este hat órától a KK Ajka ellen méreti meg magát a Magyar Kupa harmadik fordulójában.

Az ajkai gárda az NB II Észak-nyugat csoportjában játssza bajnoki találkozóit, egyelőre felemás eredménnyel, mert eddig lejátszott hét találkozójából négyet nyert meg, míg három alkalommal vereséget szenvedett, így jelenleg a tabella ötödik helyén áll a mezőnyben. Ez alapján egyértelműen a mieink a zalaszentgróti összecsapás esélyesei, s bár az egymeccses párharcokban benne van a meglepetés lehetősége, amennyiben a Rapatyi-gárda hozza azt, amit tud, nem jelenthet számára gondot a továbbjutást jelentő győzelem megszerzése.

A rovat további hírei: Sport

Vereség az évzárón

Vereség az évzárón

2022. dec. 04.

A lehetőségeivel jobban sáfárkodó Paks II. kétgólos, 3-1-es győzelmet aratott a Dunaújvárosi FC labdarúgói ellen az év utolsó bajnokiján.

Biztosan hozták a kötelezőt

Biztosan hozták a kötelezőt

2022. dec. 04.

Csak az első szettben tudta megnehezíteni a DKSE röplabdázóinak dolgát a TFSE csapata a két gárda szombat esti bajnokiján.

Továbbra is hibátlan a DFVE

Továbbra is hibátlan a DFVE

2022. dec. 03.

Remek védekezésének köszönhetően a BVSC otthonából is három ponttal távozhatott a DFVE felnőtt női vízilabda csapata a két gárda szombati bajnokiján.

Fontos pontokra hajtanak a röpisek

Fontos pontokra hajtanak a röpisek

2022. dec. 03.

A TFSE elleni hazai összecsapással folytatja az NB I Liga küzdelmeit a DKSE felnőtt röplabda csapata a sportcsarnokban ma este fél hattól.

Fájdalmas pontvesztés

Fájdalmas pontvesztés

2022. dec. 03.

Némi meglepetésre csak 18-18-as döntetlent ért el a NEKA elleni rácalmási bajnokin a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese.

Önmagukat is legyőzték a sportnapon

Önmagukat is legyőzték a sportnapon

2022. dec. 02.

Több mint negyven speciális igényű sportoló részvételével rendezték meg a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség regionális sportnapját a Rudas iskolában.

Mindenképpen nyerni akarnak

Mindenképpen nyerni akarnak

2022. dec. 02.

Rácalmáson, a NEKA elleni találkozóval folytatja a bajnokság küzdelmeit a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapata.