Frontális ütközés, halálos baleset a 62-es úton (FRISSÍTVE)

Öcaline - 2022. november 2. 16:25

Frontális baleset történt kora délután a városunkat a megyeszékhellyel összekötő főúton Seregélyesnél, egy ember életét veszítette, a 62-es főút kora délután óta órákon át csak kerülővel volt járható. Vezessenek óvatosan! (FRISSÍTVE)

Halálos kimenetelű közúti közlekedési balesetről tudósított a megyei főkapitányság kommunikációs szolgálata. A szóvivői összegzés szerint a 62-es úton, Seregélyes közelében ütközött két jármű 13 óra körül. A helyszíni szemle adatai alapján egy Chevrolet típusú személygépkocsival közlekedő 34 éves férfi Székesfehérvár felől tartott Sárosd irányába, amikor a 34-es kilométerszelvénynél eddig ismeretlen okokból áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött egy tehergépjárművel. 
A baleset következtében a személyautó vezetője olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset bekövetkezésének körülményeit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság vizsgálja. 
A rendőrségi híradás szerint a helyszíni szemle és a műszaki mentés jelenleg is folyamatban van, a baleset helyszínét Seregélyes településen keresztül kerülhetik el a gépjárművezetők!

UPDATE 16.40 – feloldották az útzárat, újra járható a 62-es

Cikkünk élesítése után érkezett a friss rendőrségi jelentés arról, hogy az érintett útszakaszon befejeződött a műszaki mentés, a rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást, a főút forgalma újra zavartalan.

Kérik, hogy vezessenek fokozott figyelemmel!

(Illusztráció: FMRFK/DO)
 

A rovat további hírei: Sziréna

Szirénapróba: az esztendő utolsó morgatása következik

Szirénapróba: az esztendő utolsó morgatása következik

2022. dec. 03.

A szokásos gyakorlathoz híven Dunaújváros mellett Ercsiben és Ráckeresztúron, valamint Paks harminc kilométeres körzetében lesz hallható szirénapróba hétfőn – városunkban ezúttal is 11 órától morgatnak.

Csak a gyertya égjen, ne az otthonunk!

Csak a gyertya égjen, ne az otthonunk!

2022. nov. 30.

Advent idején és karácsonykor megemelkedik a lakástüzek száma. Döbbenetes adatok mellett az ünnepi időszak tényezőire fókuszáló tűzmegelőzési tipptárral is szolgál a megyei katasztrófavédelem.

Végzetes ütközés Szabadegyházánál

Végzetes ütközés Szabadegyházánál

2022. nov. 29.

Halálos kimenetelű baleset történt ma kor reggel Szabadegyháza térségében – egy 72 éves asszony vesztette életét, értesült a DO.

Bréking: komoly baleset, félpályás útzár a 6-os úton (FRISSÍTVE!)

Bréking: komoly baleset, félpályás útzár a 6-os úton (FRISSÍTVE!)

2022. nov. 28.

A város határában, a Papírgyári úti kihajtó után ütközött egy motorkerékpár és egy teherautó – személyi sérülés is történt, de már feloldották az útzárat. (FRISSÍTVE!)

Előbb figyelmeztették, majd lakat alá is került

Előbb figyelmeztették, majd lakat alá is került

2022. nov. 26.

Egy napon belül kétszer bukott be a vezetői engedéllyel nem rendelkező sofőr – a második után már úgy kezdtek eljárást vele szemben, hogy őrizetbe is vették a rendőrök, értesült a DO. (Agyátültetésről sajnos nem kaptunk jelentést.)

Ittasan szúrta meg kilenc éves gyermeke lábát

Ittasan szúrta meg kilenc éves gyermeke lábát

2022. nov. 24.

Súlyos testi sértés miatt emeltek vádat az ittasan őrjöngő dunaújvárosi férfi ellen – súlyosbító körülmény, hogy áldozata saját 9 éves kisgyermeke volt. Nagyon durva történet, nagyon szomorú eset.

Eltűnt, nagyon keresik Krisztinát – segítsen, aki tud!

Eltűnt, nagyon keresik Krisztinát – segítsen, aki tud!

2022. nov. 23.

A 14 éves fiatal múlt kedden tűnt el Mezőfalváról, a kiskorút a rendőrök jelenleg is keresik. Eddig eredménytelenül: jelentkezzen, ha bármit tud róla – már egy megosztás is segíthet!