Óriási csata a Campus csoport első helyéért

spigott - 2022. november 11. 12:20

Négy csapat is azonos pontszámmal áll a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus csoportjának élmezőnyében.

Kép: DLSZ-archív (Ihász Martin felvétele)

Két összecsapást rendeztek meg a városi kispályás labdarúgó bajnokság kiemelt középszakaszában csütörtökön este. A DLSZ Arénában megrendezett mérkőzéseken először a Campus csoport első helyére hajtó APR-Tech FC és az utolsó előtti B.T. Mirage mérte össze egymással erejét. A meccs első félideje még szoros küzdelmet hozott, ám a másodikban kinyílt az olló a felek között, s Rabijász Dávidék végül magabiztos, 7-3-as sikerrel igazolták a papírformát, amivel át is vették a vezetés a tabellán, igaz csak jobb gólkülönbségükkel előzik meg a Gyalog Galopp, a Szil-Ker Ablak, valamint a Tízpróbások együtteseit, melyek hozzájuk hasonlóan tizenöt pontot gyűjtöttek eddigi mérkőzéseiken.

Lényegesen nagyobb csatát hozott a sereghajtó Kemi-Ker Kft. és a harmadik Multisteel Hungary mérkőzése az ST Solar csoportban. A találkozót utóbbi kezdte erősebben, korán kétgólos előnyre tett szert, ám a Kemi-Ker nem adta fel, a második felvonásban háromszor is egyenlíteni tudott. Pont azonban nem járt ezért, mert Marok Máté véghajrában szerzett góljával kicsikarta a győzelmet a Multisteel, s 5-4-es sikerével megerősítette harmadik helyét bajnokságban, míg a Kemi-Ker maradt a tabella hatodik pozíciójában.

Eredmény, Campus csoport
APR-Tech FC - B.T. Mirage 7-3 (2-1)

A Campus csoport állása: 1. APR-Tech FC 15 pont, 2. Gyalog Galopp 15 pont, 3. Szil-Ker Ablak 15 pont, 4. Tízpróbások 15 pont, 5. Maradék 9 pont, 6. Fast Fox 3 pont, 7. B.T. Mirage 3 pont, 8. Varázs Kép -1 pont.

Eredmény, ST Solar csoport
Kemi-Ker Kft. - Multisteel Hungary 4-5 (1-2)

Az ST Solar csoport állása: 1. Fejó-Therm Kft. 13 pont, 2. Karmacsi Autó FC 12 pont, 3. Multisteel Hungary 9 pont, 4. Jóbarátok 3 pont, 5. Gamma Metal Kft. 3 pont, 6. Kemi-Ker Kft. 1 pont.

A rovat további hírei: Sport

Felemás hétvége az utánpótlásnál

Felemás hétvége az utánpótlásnál

2024. ápr. 16.

A DFVE női vízilabdázóinak serdülői kikaptak, az ifjúságiak viszont nyerni tudtak a Ferencváros elleni hazai bajnokin.

Még van esély az alsóház megnyerésére

Még van esély az alsóház megnyerésére

2024. ápr. 16.

Hatékonyabb második félidei játékával aratott magabiztos győzelmet Érden a Dunaújváros Futsal együttese az NB II alsóházának hétfő esti fordulójában.

Még előrébb léptek a Lorántffy röplabdázói

Még előrébb léptek a Lorántffy röplabdázói

2024. ápr. 15.

Tavalyi eredményükön öt helyet javítva fejezték be az országos diákolimpia debreceni fináléjának küzdelmeit a Lorántffy iskola leány röplabdázói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Otthon tartotta a pontokat a TFSE

Otthon tartotta a pontokat a TFSE

2024. ápr. 15.

Kettő sima és egy szorosabb szettben szenvedett vereséget a DKSE röplabda csapata a TFSE vendégeként lejátszott bajnokin vasárnap este.

Nem borult a papírforma Iváncsán

Nem borult a papírforma Iváncsán

2024. ápr. 15.

Az éllovas Iváncsa félidőnként két-két gólt szerezve tartotta otthon a bajnoki pontokat a Dunaújváros FC elleni vasárnapi találkozón.

Kilenc dunaújvárosi érem a Matolayn

Kilenc dunaújvárosi érem a Matolayn

2024. ápr. 14.

A DKSE versenyzői közül Mayer Gréta három, Szij Emese hat dobogós helyezéssel zárta a tornászok 28. Matolay Elek Női Nemzetközi Emlékversenyét.

A fővárosba látogatnak a röplabdázók

A fővárosba látogatnak a röplabdázók

2024. ápr. 14.

A TFSE vendégeként folytatja az Extraliga alsóházának küzdelmeit a DKSE felnőtt röplabda csapata vasárnap este hat órától.