Kupameccsel kezdik az évet futsalosaink

spigott - 2023. január 5. 7:30

Az UTE gárdája ellen lép pályára a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese a Magyar Kupa második fordulójában, pénteken este nyolc órától.

Kép: DO-archív

Remekül sikerült az előző év zárása a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese számára, mely három összecsapást vívott meg decemberben, s mind a hármat győzelemmel abszolválta, ráadásul úgy, hogy a Tolna-Mözs elleni 13-2-es "hazai" győzelem után kétszer látogatott el Érdre, ahol előbb a tabellán harmadik Mad Dogs ellen nyert 3-1-re, majd az Asterix Érd gárdáját múlta felül 4-1 arányban az NB II Nyugati csoportjában. Tóth Árpád együttese azóta tudott egy kicsit pihenni, ám az edzéseket sem hanyagolta el, ugyanis most pénteken már újabb komoly feladat vár a csapatra, mely este nyolc órától az UTE formációját látja vendégül a Magyar Kupa második fordulójában, a Rácalmási Sportcsarnokban.

A sorozat első fordulóját a Nagykanizsa ellen vívták meg a mieink, s megérdemelt, 4-2-es győzelemmel jutottak be a második körbe, míg a fővárosiak az Asterix Érd elleni 8-5-ös győzelemmel biztosították helyüket a legjobb harminckettő között. A lila-fehérekkel eddig két alkalommal találkoztak futsalosaink az idei szezonban, ám sok sikerélményben nem volt része együttesünknek, mert a bajnokság nyitófordulójában 5-3-ra, míg a két gárda novemberi, a fővárosban lejátszott bajnokiján 7-1-re nyert holnapi ellenfelük. Van tehát miért visszavágnia a Tóth-csapatnak, ám a közelmúlt formáját, eredményeit látva joggal bízhatnak a mieink abban, hogy végre sikerül legyőzni ellenfelüket, s újabb kört kezdhetnek meg a Magyar Kupában.

A rovat további hírei: Sport

Jól hajráztak az akadémisták

Jól hajráztak az akadémisták

2024. ápr. 25.

A Szolnok és a Miskolc ellen sem veszítettek szettet a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a bajnoki középszakasz utolsó előtti fordulójában.

Hátrányban a DFVE

Hátrányban a DFVE

2024. ápr. 25.

Védekezésben nem ment női vízilabdázóinknak a Ferencváros ellen, így a zöld-fehérek kerültek előnybe a bajnoki döntőért vívott párharc első felvonásán a fővárosban.

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

2024. ápr. 24.

Pozitív élményekkel és egy értékes hetedik helyezéssel tért haza a dunaújvárosi Dragon Steel SE a 13. Hosszú Távú Sárkányhajó Magyar Bajnokságról.

Újra élen a Karmacsi

Újra élen a Karmacsi

2024. ápr. 24.

A listavezető elleni győzelemmel feledtette korábbi botlását a Karmacsi Autó FC együttese a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar Csoportjában.

Már a döntőért küzd a DFVE

Már a döntőért küzd a DFVE

2024. ápr. 24.

A Ferencváros otthonában kezdi meg a két nyert mérkőzésig tartó bajnoki elődöntőt a DFVE női vízilabda csapata ma este nyolc órától.

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

2024. ápr. 23.

A helyi nevelésű szakember munkáját Revák Zolták és Hetler Ádám segítik másodedzőként, míg a kapusok szakmai munkájáért Pinczés Bendegúz felel a DAB hokisainál a 2024/2025-ös szezonban.

Kilenc érem az országos döntőről

Kilenc érem az országos döntőről

2024. ápr. 23.

Kiválóan szerepeltek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók a Mohácson megrendezett országos diákolimpiai fináléban.