Kupameccsel kezdik az évet futsalosaink

spigott - 2023. január 5. 7:30

Az UTE gárdája ellen lép pályára a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese a Magyar Kupa második fordulójában, pénteken este nyolc órától.

Kép: DO-archív

Remekül sikerült az előző év zárása a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese számára, mely három összecsapást vívott meg decemberben, s mind a hármat győzelemmel abszolválta, ráadásul úgy, hogy a Tolna-Mözs elleni 13-2-es "hazai" győzelem után kétszer látogatott el Érdre, ahol előbb a tabellán harmadik Mad Dogs ellen nyert 3-1-re, majd az Asterix Érd gárdáját múlta felül 4-1 arányban az NB II Nyugati csoportjában. Tóth Árpád együttese azóta tudott egy kicsit pihenni, ám az edzéseket sem hanyagolta el, ugyanis most pénteken már újabb komoly feladat vár a csapatra, mely este nyolc órától az UTE formációját látja vendégül a Magyar Kupa második fordulójában, a Rácalmási Sportcsarnokban.

A sorozat első fordulóját a Nagykanizsa ellen vívták meg a mieink, s megérdemelt, 4-2-es győzelemmel jutottak be a második körbe, míg a fővárosiak az Asterix Érd elleni 8-5-ös győzelemmel biztosították helyüket a legjobb harminckettő között. A lila-fehérekkel eddig két alkalommal találkoztak futsalosaink az idei szezonban, ám sok sikerélményben nem volt része együttesünknek, mert a bajnokság nyitófordulójában 5-3-ra, míg a két gárda novemberi, a fővárosban lejátszott bajnokiján 7-1-re nyert holnapi ellenfelük. Van tehát miért visszavágnia a Tóth-csapatnak, ám a közelmúlt formáját, eredményeit látva joggal bízhatnak a mieink abban, hogy végre sikerül legyőzni ellenfelüket, s újabb kört kezdhetnek meg a Magyar Kupában.

A rovat további hírei: Sport

Nem ment Szentesen az utánpótlásnak

Nem ment Szentesen az utánpótlásnak

2023. már. 21.

A DFVE serdülő és ifjúsági leány vízilabdázói sem tudtak pontot szerezni szentesen a bajnokság felsőházi küzdelmeinek harmadik fordulójában.

Pontvesztés az alsóházi nyitányon

Pontvesztés az alsóházi nyitányon

2023. már. 21.

Rengeteg helyzetet kihagyott, így hiába őrizte meg hosszú veretlenségét, bosszantó pontvesztéssel kezdte az alsóházi csatározásokat a Dunaújváros Futsal csapata.

Remek hazai szereplés a Gárdonyiban

Remek hazai szereplés a Gárdonyiban

2023. már. 20.

Négy éremmel zárták a Gárdonyi iskolában megrendezett Országos Ranglista Versenyt a Danubius KSE tollaslabdázói.

Alsóházi csata előtt a futsalosok

Alsóházi csata előtt a futsalosok

2023. már. 20.

A Tolna-Mözs elleni mérkőzéssel kezdi meg az NB II Nyugati Csoportjának alsóházi küzdelmeit a Dunaújváros Futsal felnőtt csapata ma este nyolc órától.

Közel volt az első tavaszi siker

Közel volt az első tavaszi siker

2023. már. 20.

Az utolsó előtti percben kapott góllal bukta el a győzelmet a Dunaújváros FC labdarúgó csapata a Kecskemét II. elleni hazai bajnokin.

Taroltak a DKSE tornászai a szerbajnokságon

Taroltak a DKSE tornászai a szerbajnokságon

2023. már. 20.

Kovács Zsófia gerendán, felemáskorláton és talajon, míg Mayer Gréta ugráson bizonyult a legjobbnak a tornászok országos szerbajnokságán.

A DKSE "A" csapata az élen a szuper csb-n

A DKSE "A" csapata az élen a szuper csb-n

2023. már. 19.

A Makai Lilla, Kovács Zsófia, Szíj Emese Ada, Benkő Boglárka alkotta DKSE “A” csapata nyerte meg a női tornászok szuper csapatbajnokságának első fordulóját.