A lényeg a részletekben rejlik: a fürdőszobai kiegészítők hozzájárulnak a helyiség megjelenéséhez

doszerk - 2023. július 20. 8:10

A fürdőszobában általában nem sokat időzünk, de az a kevés idő, amit ott töltünk, az nagyon hasznosan telik el. Itt kezdjük a napot, reggeli zuhany, mosakodás, smink, vagy férfiak esetében a borotválkozás a menetrend, este pedig jöhet a relaxáló fürdés a hosszú munkanap után. (X)

A megfelelő szaniterek, bútorok és egyéb berendezési tárgyak szerepe azért jelentős ebben a helyiségben, hogy minél kényelmesebben és praktikusabban segítsék mindennapjainkat. Ezeken kívül pedig jól tesszük, ha még az apróbb részletekre is nagy hangsúlyt fektetünk. A Max Diszkont fürdőszobai kiegészítői nélkülözhetetlenek a komfortunk érdekében.

Praktikus és dekoratív fürdőszoba

A tökéletes fürdőszobai kellékek nemcsak hasznosak és praktikusak, hanem mutatósak is, hiszen a helyiség esztétikumát ezek is emelik. Ami a szemnek szép, az harmonikus külsőt kölcsönöz, így hozzájárulnak ahhoz, hogy kellemesen töltsük az időnket a mosdóban. 

Ha egymáshoz passzoló színű, stílusban megegyező darabokat válogatunk össze, akkor nagyon dizájnos lesz a fürdőszobánk. Ezt tovább fokozhatjuk azonos mintájú elemek alkalmazásával is, amelyek letisztult arculatot nyújtanak a fürdőhelyiségnek. 

A praktikusság kritériumát úgy tudjuk teljesíteni, hogy minden, amit naponta használunk, a kezünk ügyében legyen. Ki szeret keresgélni a reggeli rohanásban? Megfelelő polcokkal, fiókokkal és szekrényekkel, valamint rendszerezőkkel úgy célszerű berendezni a fürdőt, hogy minden kéznél legyen, amire gyakran szükségünk lehet. 

Stílusos fürdőszobai szettek

Elegánssá varázsolják a környezetet a fürdőszobai szettek, melyek tartalmaznak fogmosó poharat, fogkefetartót, szappanadagolót a folyékony szappanhoz és szappantartót a hagyományoshoz. Ha ennyivel nem elégszünk meg, válasszunk olyat, amelyben van szemetes és WC kefe is, hiszen ezekre is szükség van. 

Ha ezeknek a daraboknak azonos a színe és a mintája, valamint egy a stílusuk, az kifinomult eleganciát és összhangot tükröz. Vásároljunk olyat, amelyiknek strapabíró az anyaga és könnyen tisztítható. A szín és a minta tekintetében alkalmazkodjon a helyiség berendezéséhez, és a saját ízlésünkhöz a fürdőszobai szettünk.

Mutatós zuhanyfüggöny

A zuhanyfüggöny nagyon közkedvelt, hiszen sokkal könnyebben tisztán tartható, mint a zuhanykabinok, és gyönyörű, egyedi darabokat tudunk vásárolni belőlük. A belépős zuhany vagy a kád fölé is felszerelhetünk zuhanyfüggönyt, amely megakadályozza, hogy a víz kifröcsögjön, így szárazon tartja a fürdőszobát. 

Kiváló minőségű, víztaszító felületű típust érdemes beszerezni, amit a kampós lyukak segítségével egyszerűen fel- és leszerelhetünk, így a mosása is gyorsan megoldható. Válasszunk különleges mintájút, legyen az klasszikus vagy modern, amely nemcsak a fürdő hangulatát dobja fel, hanem a miénket is zuhanyozás közben!

A rovat további hírei: Mozaik

Nagyot ment a Resti Családi Napok programja a Vasmű úton (galériával)

Nagyot ment a Resti Családi Napok programja a Vasmű úton (galériával)

2024. jún. 28.

Idén immár harmadszorra csalogatta színes programmal a városlakókat a Resti Bisztró stábja az egység előtt lezárt Vasmű útra múlt hét végén. Az eseménysorozat ráadásul két naposra bővült – sok-sok zene és tánc, színes családi kavalkád, de még jövővallatás és sütiverseny is színesítette a kínálatot.

Gázkazánok karbantartása, avagy a hosszú élet titka

Gázkazánok karbantartása, avagy a hosszú élet titka

2024. jún. 26.

Legyen szó családi házakról, lakásokról vagy irodákról, a fűtésről nagyon sok esetben gázkazán gondoskodik, amely hatékonyan és takarékosan képes ellátni a feladatát. Különösen igaz ez a modern készülékekre. (X)

Mindent a villanybojler vízkövesedéséről

Mindent a villanybojler vízkövesedéséről

2024. jún. 25.

A villanybojler fűtőszála több okból is vízkövesedhet, főként a víz keménységének következtében, mely területenként változik, viszont előbb vagy utóbb mindenhol tüneteket produkálhat. (X)

Semmi különleges, csak zseniális képek jelentek meg utcáinkon

Semmi különleges, csak zseniális képek jelentek meg utcáinkon

2024. jún. 25.

A város több pontján is találkozhatunk villamos trafóházakkal, amik nem szépek, sőt inkább kissé csúnyák. Voltak. Ezidáig. 

A rakomány rögzítése a biztonság egyik alappillére

A rakomány rögzítése a biztonság egyik alappillére

2024. jún. 25.

A rakomány rögzítésének célja, hogy stabilan tartsa a szállítás során a rakományt azért, hogy ne sérüljön meg, és ne is okozzon kárt másban. Ehhez különböző eszközöket és anyagokat használnak. (X)

DSTV: mozgalmas időszak

DSTV: mozgalmas időszak

2024. jún. 25.

Élményekkel kezdődött a nyár a BIROK Szabó Magda Tagintézményében, derül ki a DSTV összegzéséből. Izgalmas programok sora, köztük a közösségi összefogással megvalósult játszótér átadása színesítette a kínálatot. Hangkép.

Hőség és égiháborúk – egész héten

Hőség és égiháborúk – egész héten

2024. jún. 24.

Sok-sok napsütés, záporokkal, heves zivatarokkal tarkítva – nyárias, de meteorológiai szempontból igencsak mozgalmas időszakot ígér a DO szakértője. A legdurvább égiháború szerdán lehet – felhőszakadással, jégesővel.