Vereség a váci gólzáporban

spigott - 2023. augusztus 10. 13:30

Nagy iramú küzdelemben szenvedett ötgólos vereséget a Vác otthonában lejátszott felkészülési mérkőzésen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese.

Főoldali és belső kép forrása: DO-archív

Újabb edzőmérkőzést játszott a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapata, mely ezúttal a Praktiker-Vác otthonában lépett pályára, szerdán délután. Rapatyi Tamás együtteséből ezúttal is hiányzott egy-két játékos, így Szalai Babett és Horváth Petra sem öltött szerelést, ám az első felvonás így is igen változatos küzdelmet hozott. A nyitó harminc percben nagy iramot diktáltak a felek, s a fordulatok küzdelemben több szép megoldást is láthattak azok, akik kilátogattak az összecsapásra. A támadások építése ezúttal mindkét gárdának jobban ment, mint a védekezés, így az első harminc perc 18-16-os váci vezetéssel ért véget.

A térfélcserét követően sem a helyzetek kialakítása jelentett gondot együttesünknek, sokkal inkább a ziccerek értékesítése, hiszen az első öt-hat percben legalább öt tiszta helyzetet hagytak kihasználatlanul kézilabdázóink. A házigazdák jóval pontosabbak voltak a kapu előtt, így pillanatok alatt megléptek öt-hat találattal. A folytatásban is hullámzó volt a játék, többször sikerült visszajönnie a mieinknek három-négy gólra, ám ennél többre most nem futotta, így az összecsapás végül 35-30-as váci sikerrel ért véget.

Rapatyi Tamás együttese nem sokat pihenhet azonban a szerda délutáni találkozó után, ugyanis pénteken délután öttől újabb edzőmérkőzés vár az akadémistákra, akik a dél-koreai SK Sugar Gliders együttesét látják vendégül a Dunaújvárosi Sportcsarnokban.

A rovat további hírei: Sport

Magyar bajnok a DFVE gyermek csapata

Magyar bajnok a DFVE gyermek csapata

2024. máj. 07.

Remek teljesítményt nyújtva szerezett aranyérmet a DFVE leány gyermek vízilabda csapata a korosztályos bajnokság győri fináléjában.

Hajrávereséggel zártak a futsalosok

Hajrávereséggel zártak a futsalosok

2024. máj. 07.

Az utolsó percben kapott góllal bukta el az alsóház első helyét a Dunaújváros Futsal csapata a Mad Dogs elleni szezonzárón hétfőn este.

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

2024. máj. 06.

Hiába hajrázott remekül, s aratott két szép győzelmet, lemaradt a korosztályos bajnokság országos döntőjéről a DSE Röplabda Akadémia U20-as együttese.

Szezonzáró előtt a futsalosok

Szezonzáró előtt a futsalosok

2024. máj. 06.

A Mad Dogs elleni biatorbágyi találkozóval zárja az NB II-es pontvadászat küzdelmeit a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese ma este nyolc órától.

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

2024. máj. 06.

Korai kiállítás után egy balszerencsés öngól okozta a Dunaújváros FC labdarúgóinak vesztét a tabellán ötödik Kaposvár vendégeként.

Egri előny a bronzcsatában

Egri előny a bronzcsatában

2024. máj. 05.

Támadásban nem ment a DFVE női vízilabdázóinak a bronzpárharc első felvonásán, így a vendég egriek megérdemelt győzelemmel vették el a mieink pályaelőnyét.

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

2024. máj. 05.

Fordulatos, gólokban gazdag mérkőzésen szenvedett kétgólos vereséget a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese az MTK ellen a sportcsarnokban szombaton este.