Hazai vereség a rangadón

spigott - 2024. március 23. 12:30

Megérdemelten vitte el a három pontot Rácalmásról a Mad Dogs együttese a Dunaújváros Futsal elleni alsóházi rangadón.

Kép: DO-archív

Hazai környezetben, a győzelem reményében fogadta a listavezető Mad Dogs csapatát a Dunaújváros Futsal együttese az NB II nyugati Csoportjának alsóházi összecsapásán, melyen egy sikerrel megelőzte volna vetélytársát Tóth Árpád alakulata.

A siker céljával lépett azonban pályára a Mad Dogs is, mely lényegesen élesebb volt az első percekben, s bár a folytatásra valamelyest kiegyenlítődött a játék, a 11. percben Fischer bravúros találatával mégis a biatorbágyiak szerezték meg a vezetést (0-1). A gól után gyorsan jöhetett volna az egyenlítés is, de két ajtó-ablak ziccert is kihagytak futsalosaink, igaz a túloldalon Cseresnyés is több védéssel járult hozzá ahhoz, hogy nem nőjön a két gárda közti különbség.

A térfélcsere után igyekezett erősebben kezdeni együttesünk, de egy eladott labdából szűk öt perc alatt megduplázta előnyét az ellenfél (0-2). A 27. percben a vendégek második góljának szerzője saját kapujába is betalált, de nem sokáig örülhettünk ennek, mert egy újabb eladott labdából Fischer már második találatának örülhetett a 31. percben (1-3). A hátralévő időben is igyekeztek ugyan a mieink, de kevés volt az átütőerő a játékukban még öt a négy ellen is. A meccs utolsó előtti másodpercében jött a kegyelemdöfés Tóth üres kapus találatával, így a mérkőzés nagyobbik részében pontosabban, jobban játszó vendégek megérdemelt, 4-1-es sikerrel vitték haza a pontokat, s léptek nagyot az alsóház megnyerése felé.

Dunaújváros Futsal – Mad Dogs-Viadukt SE 1-4 (0-1)
Gólszerzők: Sztojanovits (öngól), ill.: Fischer 2, Sztojanovits, Tóth.

Dunaújváros Futsal: Cseresnyés – Fekete, Szili, Varga, Németh. Csere: Ivacs, Váradi, Pribék, Csányi, Kuti, Vincze. Edző: Tóth Árpád.

A rovat további hírei: Sport

Az éllovas nyerte a rangadót

Az éllovas nyerte a rangadót

2024. máj. 15.

Az utolsó tíz percben szerzett három góllal húzta be a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának rangadóját a Fejó-Therm gárdája a sorozat újabb fordulójában.

Többen is távoztak az Acélbikáktól

Többen is távoztak az Acélbikáktól

2024. máj. 15.

A külföldi játékosok mellett összesen nyolc magyar hokis hagyta el a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatát a "holtszezonban".

Jótékony gumiégetés a betonkockán

Jótékony gumiégetés a betonkockán

2024. máj. 14.

Közel félmillió forintot gyűjtöttek össze Napraforgó bölcsőde számára a Bimmer Parádé hagyományos májusi rendezvényének résztvevői a mögöttünk hagyott hétvégén.

Öt dunaújvárosi az olimpiára készülő bő keretben

Öt dunaújvárosi az olimpiára készülő bő keretben

2024. máj. 14.

Mihók Attila és Cseh Sándor kihirdette a női vízilabda válogatott bő olimpiai felkészülési keretét. Huszonhárman, köztük öt dunaújvárosi játékos kezdi meg a munkát május 27-én.

Élesedik a harc a Dunaújváros Kupáért

Élesedik a harc a Dunaújváros Kupáért

2024. máj. 13.

Már a legjobb négy közé jutás lesz a tét a kispályás labdarúgók számára a Dunaújváros Kupa következő fordulójában.

Életben maradtak

Életben maradtak

2024. máj. 13.

Remek második félidei játékkal aratott megérdemelt, 2-1-es győzelmet az Érd elleni hazai bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap este.

Egri öröm Dunaújvárosban

Egri öröm Dunaújvárosban

2024. máj. 12.

A DFVE és az Eger idei ötödik csatáját is a vendégcsapat nyerte, így női vízilabdázóink a negyedik helyen fejezték be a bajnoki küzdelmeket.