Eredményes edzőtábor

spigott - 2024. július 4. 7:30

A sportági technikák gyakorlása mellett a kikapcsolódásra is jutott idő a DKSE birkózó szakosztályának és fiókszakosztályainak nyári edzőtáborában.

Kép: DKSE birkózó szakosztály

Az iskola befejezését követően a DKSE birkózó szakosztálya és fiókszakosztályai (Gurics György BDSE, Enying VSE) közös edzőtáborozáson vettek részt két helyszínen, melyhez szegedi birkózók is csatlakoztak. A Gurics György Birkózó Centrumban és a Mezőfalvi Petőfi Sándor Általános Iskolában összesen száz fiatal részvételével folyt napi szinten a sportági technikák oktatása és gyakorlása.

Emellett természetesen különböző színes programokon vehettek részt a fiatalok: a délelőtti edzéseket követően délutáni fürdőzés, strandolás, mozizás, fagyizás, birkózással kapcsolatos totó-kvíz, valamint budapesti kirándulás és egyéb játékok szerepeltek a programban. Az edzőtáborozás alatt Tombor István vezetőedző, Fehér Krisztián, Telekné László Csilla, Sipos Zsolt, Dudás György, Kiss Károly edzők irányították a szakmai munkát és vezényelték a kiegészítő programokat, számolt be a mögöttük hagyott időszakról Tombor István vezetőedző.

A rovat további hírei: Sport

Végleges a női vízilabdázók olimpiai csapata

Végleges a női vízilabdázók olimpiai csapata

2024. júl. 06.

Három DFVE-játékos került be a magyar női vízilabda válogatott olimpiai keretébe.

DSTV: DÖSE Sparring Day

DSTV: DÖSE Sparring Day

2024. júl. 06.

Nagyon sokan léptek ringbe a DÖSE Sparring Day keretein belül. Darmos József vezetőedző azzal a céllal hívta életre ezt a rendezvényt, hogy edzéslehetőséget biztosítson az egyesületben jelenleg is sportoló, illetve a sportág iránt érdeklődő leendő bokszolók számára. Hangkép.

Végleges a női kézilabdázók párizsi kerete

Végleges a női kézilabdázók párizsi kerete

2024. júl. 05.

Két balátlövő, Szöllősi-Zácsik Szandra és Juhász Gréta, valamint egy jobbszélső, Faluvégi Dorottya maradt ki a magyar női kézilabda-válogatott olimpiai keretéből.

Nyikos Veronika bronzérmes az Európa-bajnokságon

Nyikos Veronika bronzérmes az Európa-bajnokságon

2024. júl. 05.

Két győzelemmel és egy vereséggel, a harmadik helyen fejezte be az újvidéki U20-as birkózó Európa-bajnokság küzdelmeit a DKSE versenyzője, Nyikos Veronika.

Lett csatárral erősített a DAB

Lett csatárral erősített a DAB

2024. júl. 04.

Újabb támadóval bővült a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatának kerete a 2024/2025-ös szezonra.

DSTV: véget ért a sorozat

DSTV: véget ért a sorozat

2024. júl. 04.

Izgalmasra sikeredett a végjáték a kispályás labdarúgóknál. A Jóbarátok Ködi Generál együttese nyerte az idei Dunaújváros Kupát, miután 4-2-es győzelmet aratott a Kemi-Ker ellen a sorozat fináléjában. Hangkép.

Zsófi megmutatta, mitől nagy egy sportoló

Zsófi megmutatta, mitől nagy egy sportoló

2024. júl. 03.

Rettentő mélyről jött vissza, amikor nagyon kellett, akkor teljesített remekül a DKSE tornásza, Kovács Zsófia, aki mostantól már minden idegszálával a párizsi ötkarikás játékokra készül.