Nehéz csata előtt a futsalosok

spigott - 2024. október 28. 12:30

A tabellán negyedik Airnergy FC otthonában folytatja a bajnoki küzdelmeket a Dunaújváros Futsal együttese hétfőn este fél nyolctól.

Kép: DO-archív

Jól kezdte az idei szezont a Dunaújváros Futsal együttese az NB II Nyugati csoportjában, ugyanis Tóth Árpád alakulata öt lejátszott találkozót követően négy győzelemmel és egy vereséggel, tizenkét szerzett ponttal áll a bajnoki tabella harmadik helyén úgy, hogy csak három egységgel van lemaradva a PTE-PEAC és az ELTE-BEAC duója mögött, s ugyanennyivel előzi meg a negyedik Airnergy FC gárdáját.

Éppen ezért is lesz nagyon fontos futsalosaink következő összecsapása, melyet éppen a mögötte álló fővárosiak otthonában vívnak meg ma este fél nyolctól. Az Airnergy együttese eddig öt mérkőzést játszott az idei szezonban, s ezekből három alkalommal győztesen hagyta el a pályát, míg kétszer vereséget szenvedett, így összesen kilenc pontot szerezve foglalja el a tabella negyedik helyét.

Nem állnak tehát egyszerű feladat előtt futsalosaink, ám azt sem mondanánk, hogy megoldhatatlan a rájuk váró lecke, ám ehhez az kell, hogy tudásuk legjavát nyújtsák játékosaink. Tóth Árpád vezetőedző a legutóbbi győzelem után elsősorban játékosai hozzáállását dicsérte, s ha ma is hasonló mentalitással lépnek pályára, úgy reális célként lehet kitűzni a három pont megszerzését.

A rovat további hírei: Sport

Ezúttal nem volt esély a bravúrra

Ezúttal nem volt esély a bravúrra

2024. okt. 28.

Bár korán vezetést szerzett, végül 6-1-es vereséget szenvedett a DAB jégkorong csapata a DEAC vendégeként az Erste Liga vasárnap esti fordulójában.

Hazai éremeső a ranglista versenyen

Hazai éremeső a ranglista versenyen

2024. okt. 27.

Remekül szerepeltek a Danubius KSE tollaslabdázói a Szent Pantaleimon iskola tornatermében megrendezett országos ranglista versenyen.

Tisztes helytállás a címvédő ellen

Tisztes helytállás a címvédő ellen

2024. okt. 27.

Remekül küzdött a DFVE női vízilabda csapata a spanyol Sabadell ellen a Bajnokok Ligája csoportkörének első mérkőzésén, de a spanyol sztárcsapat végül ötgólos sikerrel vitte el a három pontot Dunaújvárosból.

Könnyed siker hazai pályán

Könnyed siker hazai pályán

2024. okt. 26.

Nem okozott gondot a három pont megszerzése a Dunaújváros FC labdarúgóinak a Martonvásár elleni hazai bajnokin.

DSTV: Hámori Luca Dunaújvárosban

DSTV: Hámori Luca Dunaújvárosban

2024. okt. 26.

A párizsi olimpián ötödik helyezett Hámori Luca volt a DÖSE ökölvívóinak vendége az elmúlt szombaton délelőtt. Mint az edzéssel súlyosbított beszélgetés során kiemelte, hatalmas élmény volt az olimpiai szereplés. Hangkép.

Ezt gyorsan felejtsük el

Ezt gyorsan felejtsük el

2024. okt. 26.

Gyenge kezdés után hasonló folytatás: hazai pályán szenvedett kiütéses vereséget a DAB hokicsapata a BJA HC ellen az Erste Liga péntek esti fordulójában.

Átadták a DLSZ Aréna új műfüves pályáját (galériával)

Átadták a DLSZ Aréna új műfüves pályáját (galériával)

2024. okt. 25.

Városunk, valamint a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum és a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség vezetésének jelenlétében adták át a DLSZ Aréna új műfüves labdarúgó pályáját pénteken délelőtt.