Sorsoltak a kupában

spigott - 2024. október 21. 16:00

Az UVSE lesz a DFVE női vízilabda csapatának ellenfele a Magyar Kupa fővárosi elődöntőjében.

Kép: DO-archív

Mint arról beszámoltunk, kettős győzelemmel jutott be a Magyar Kupa legjobb négy együttese közé a DFVE női vízilabda csapata, mely a negyeddöntő első meccsén négy, míg a dunaújvárosi visszavágón nyolc góllal bizonyult jobbnak a Szentesnél. A negyeddöntők többi párosításából az UVSE, a Ferencváros és némi meglepetésre a BVSC jutott tovább, mely az Eger ellen nyert oda-vissza nagy csatában.

Miután kialakult a legjobb négy mezőnye, a Magyar Vízilabda Szövetségben elkészítették az elődöntők párosítását ma kora délután, s a sorsoláson kiderült, hogy együttesünk ellenfele az UVSE gárdája lesz, míg a másik ágon a Ferencváros és a BVSC csatázik majd a döntőbe jutásért. A bajnoki és kupacímvédő fővárosiak a szegedieket múlták felül kettős sikerrel a negyeddöntőben, s mivel a bajnokságban is hibátlanok, így nagyon komoly mérkőzés vár vízilabdázóinkra.

A Magyar Kupa négyes döntőjének a BVSC Szőnyi úti uszodája ad majd otthont, ahol az elődöntőket december 6-án, míg a helyosztókat december 7-én rendezik meg.

A Magyar Kupa elődöntőinek párosításai

UVSE-Helia D – DFVE
BVSC-Manna ABC – FTC-Telekom

A rovat további hírei: Sport

Dági öröm Esztergomban

Dági öröm Esztergomban

2024. okt. 21.

A harmadik játszmától talált magára a DKSE röplabda csapata a Dág otthonában, de ez csak szettgyőzelemre volt elég, a pontszerzéshez nem.

A hajrát nem bírta a DAB

A hajrát nem bírta a DAB

2024. okt. 21.

Négyszer vezetett két találattal, mégis "csak" egy pontot hozott haza Debrecenből a DAB jégkorong csapata az Erste Liga vasárnap esti fordulójában.

Biztos továbbjutás a kupában

Biztos továbbjutás a kupában

2024. okt. 20.

Itthon is legyőzte a Szentest, így bejutott a Magyar Kupa legjobb négy együttese közé a DFVE női vízilabda csapata.

Fontos DFC-siker a rangadón

Fontos DFC-siker a rangadón

2024. okt. 20.

Négy gólt szerezve szakították meg a listavezető Sárbogárd hibátlan sorozatát a Dunaújváros FC labdarúgói a két gárda szombat délutáni bajnokiján.

Átgázolt a Budaörsön a Kohász

Átgázolt a Budaörsön a Kohász

2024. okt. 20.

Parádés támadójátékkal aratott kiütéses, tizennégy gólos sikert a Budaörs elleni hazai bajnokin a DKKA női kézilabda csapata szombaton este.

Biztos sikernek örülhettek

Biztos sikernek örülhettek

2024. okt. 19.

Remek mentalitással, nagyon fegyelmezetten játszva aratott háromgólos győzelmet a Mad Dogs elleni hazai bajnokin a Dunaújváros Futsal együttese pénteken este.

A kétgólos előny sem volt elég az Acélbikáknak

A kétgólos előny sem volt elég az Acélbikáknak

2024. okt. 19.

Hiába a vezetés és az első játékrészben nyújtott jó játék, a második harmadtól jobban, fegyelmezettebben játszó Újpest is elvitte a három pontot a jégcsarnokból.