Kulcsszó: 4-es választókörzet

Pintér Tamás olyan, mint Columbo felesége

Pintér Tamás olyan, mint Columbo felesége

2019. június 17. (hétfő)

Pintér Tamás, körzetünk országgyűlési képviselője nagy csinnadrattával bejelentette, hogy márpedig ő lesz az MSZP-t mindmáig nélkülöző szivárványkoalíció polgármester-jelöltje az őszi önkormányzati választásokon. Megkerestük a térségi polgármestereket, hogy ugyan mit szólnak ehhez a lépéshez, nem érzik-e, hogy parlamenti képviselőjük ezzel már most cserben hagyja őket?

Időközi választás - Összefoglaló a szavazásról

Időközi választás - Összefoglaló a szavazásról

2016. június 05. (vasárnap)

Este hét órakor bezártak a szavazókörök és ezzel befejeződött a voksolás városunk 4-es számú egyéni választókerületben kiírt időközi önkormányzati képviselő választáson. Huszonegy óra után sajtótájékoztató keretében jelentik be a végeredményt, melyről azonnal beszámolunk olvasóinknak.

Van kihez fordulni!

Van kihez fordulni!

2016. március 08. (kedd)

Nem maradtak képviselet nélkül a 4-es számú választókörzet lakói, van kihez fordulniuk még a június 5-i időközi választás előtt is (ezen a napon választanak új képviselőt a körzetben).

Időközi választás - Fontos tudnivalók

Időközi választás - Fontos tudnivalók

2016. március 07. (hétfő)

Jogerőre emelkedett ma délután a Helyi Választási Bizottság pénteki határozata, amelyben 2016. június 5-re tűzték ki az időközi választás időpontját a 4-es számú választókerületben.