Kulcsszó: büntetőeljárás

Közlekedés: iszik és vezet – sajnos  a város határában is...

Közlekedés: iszik és vezet – sajnos a város határában is...

2019. december 23. (hétfő)

Egy nap alatt három ittas gépkocsivezetővel szemben intézkedtek a rendőrök a megyei közútjain – sajnos szeretett városunk sem maradt ki a merítésből,ráadásul itt gépjárművezetéstől eltiltott férfit kaptak el a rendőrök, értesült a DO.

Itt az új büntetőeljárási törvény

Itt az új büntetőeljárási törvény

2018. június 30. (szombat)

Július 1-jén, vasárnap lép hatályba az új büntetőeljárási törvény (Be.), amelynek az eljárások gyorsabbá, hatékonyabbá tétele a célja.

Változik a büntetőeljárási kódex

Változik a büntetőeljárási kódex

2016. február 23. (kedd)

Az új kódex egységesen sértettként kezel majd mindenkit, aki a bűncselekmény következményeként bármilyen jellegű hátrányt szenvedett.

Sziréna: kábeltolvaj őrizetben

Sziréna: kábeltolvaj őrizetben

2014. november 12. (szerda)

A sárbogárdi laktanyában próbált meg földkábelt kiásni egy ötvennyolc éves helyi férfi, akit még hétfőn ért tetten egy biztonsági őr. Az elkövető ezt követően elmenekült a helyszínről, de a sárbogárdi rendőrök hamar elkapták, s lopás bűntett elkövetésése miatt bűnügyi őrizetbe vették.

Sziréna: vádemelés lopás miatt

Sziréna: vádemelés lopás miatt

2014. november 06. (csütörtök)

Két dunaújvárosi férfit értek kábellopás közben még nyáron a helyi rendőrök a Szórád Márton úton. Elfogásukat követően kihallgatták őket, s a most lezárult nyomozást követően vádemelési javaslattal küldte tovább ügyüket az illetékes ügyészségre a vizsgálati osztály.

Zsaruhír: őrizetben a fosztogató

Zsaruhír: őrizetben a fosztogató

2014. október 29. (szerda)

Kétszer indult "betörő túrára" Sárbogárdon az az előszállási férfi, akit még október 22-én fogtak el a sárbogárdi rendőrök. M. Zoltán összesen kilenc házba, vagy azok melléképületébe tört be, most előzetes letartóztatásban várja az ellene folytatott büntetőeljárás befejezését.

Sziréna: fiatalok buktak

Sziréna: fiatalok buktak

2014. október 29. (szerda)

Két apostagi, valamint egy dunaújvárosi férfival szemben indítottak kábítószer birtoklás vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást tegnap este a rendőrök. A három fiatalt kedden este, az Építők útján igazoltatták az egyenruhások.

Sziréna: droggyanús fiatal

Sziréna: droggyanús fiatal

2014. október 12. (vasárnap)

Egy mindössze tizenhat éves fiú ruházatában találtak kábítószergyanús anyagot szombaton délután a dunaújvárosi rendőrök. A lefoglalt anyagot szakértői vizsgálatra küldték az egyenruhások, míg a fiatalember ellen kábítószer birtoklás vétsége miatt indítottak büntetőeljárást.