Kulcsszó: Pentelei Nyugdíjas Klub

Átadták a felújított Magyar úti klubházat

Átadták a felújított Magyar úti klubházat

2019. október 06. (vasárnap)

Egy nótaesttel avatták fel a pentelei közösségek a kívül-belül felújított Magyar úti klubházat.A rendezvényen jelen volt Palkovics Katalin és Mészáros László, a Fidesz képviselőjelöltjei is, akik ajándékkal is kedveskedtek a penteleieknek, mégpedig a Pro Pentele díjazottjainak névsorát tartalmazó táblákkal.

Átadták a Pro Pentele díjat

Átadták a Pro Pentele díjat

2019. augusztus 18. (vasárnap)

A Pro Pentele Díj, az Oklevél Penteléért díj és az Emlékoklevél Penteléért díj átadásával és aratóbállal köszöntötték augusztus 20-át a Pentelei Nyugdíjas Klub, a Hagyományőrző Egyesület tagjai szombaton az egykori Szórád iskolában, az Óvárosban.

Anyák napi ünnepség Pentelén

Anyák napi ünnepség Pentelén

2019. május 07. (kedd)

Minden fontosabb eseményt megünnepelnek a Pentelei Nyugdíjas Klub tagjai, ezért nem maradhatott el május elején az anyák napi délután sem.

Felidézték a régi időket

Felidézték a régi időket

2019. február 11. (hétfő)

Ahogy a legtöbb hétfői napon, úgy most is összegyűltek a Pentelei Nyugdíjas Klub tagjai egy kötetlen beszélgetésre és múltidézésre a Magyar úti klubházban.

Ez a nap a férfiakról szólt

Ez a nap a férfiakról szólt

2018. november 19. (hétfő)

A Pentele Nyugdíjas Klub tagjai minden évben november végén tartják férfinapi ünnepségüket és ez idén sem volt másként. Ezen a napon a férfi tagok különleges bánásmódban részesültek a hölgyektől.

Szüreti bál dalolászással, tánccal

Szüreti bál dalolászással, tánccal

2018. szeptember 29. (szombat)

A Szent Mihály napi hétvége a Pentelei Nyugdíjas Klub számára sem maradt eseménytelen, szombaton délután a Magyar úti klubházban szüreti bállal köszöntötték az őszt.

Átadták a Pro Pentele Díjat

Átadták a Pro Pentele Díjat

2018. augusztus 18. (szombat)

A Pro Pentele Díj és az Oklevél Penteléért díj átadásával köszöntötték augusztus 20-át a Pentelei Nyugdíjas Klub, a Hagyományőrző Egyesület és a Baráti Kör tagjai szombaton az óvárosi klubházban. A rangos elismerést idén Lemák Jánosné, Pannika néni vehette át.

Titkolt nőnapi készülődés

Titkolt nőnapi készülődés

2018. március 06. (kedd)

A Pentelei Nyugdíjas Klub férfi tagjai sosem feledkeznek meg a gyengébbik nem képviselőiről, ezért idén is különleges műsorral várták a hölgyeket.

Műszak után a földekre járt dolgozni

Műszak után a földekre járt dolgozni

2018. január 26. (péntek)

Mindig örömmel megyünk a Pentelei Nyugdíjas Klub rendezvényeire, jó látni azt, hogy milyen vidám ez a szépkorú társaság, amikor együtt lehetnek, szeretnek táncolni, mulatni, beszélgetni. A csapatot Némethné Naszvadi Julianna tartja össze, és szervezi már hosszú ideje a találkozókat.

Erzsébet-Katalin bál Pentelén

Erzsébet-Katalin bál Pentelén

2017. november 26. (vasárnap)

Nem feledkeznek meg egy ünnepről sem a Pentele Nyugdíjas Klub tagjai, húsz éve minden nagyobb hagyományt megtartanak, szombaton az Erzsébet-Katalin bál volt a mulatság apropója.

Csupity Simon kapta a Pro Pentele Díjat

Csupity Simon kapta a Pro Pentele Díjat

2017. augusztus 14. (hétfő)

A Pentele Hagyományőrző Egyesület tagjai idén is megszervezték az új kenyér, valamint államalapításunk, és István király szentté avatásának ünnepét, ám ezúttal nem augusztus 19-én, hanem 14-én, hétfőn gyűlt össze a társaság a Magyar úti klubházban. Az idei Pro Pentele Díjat Csupity Simon vehette át a pentelei ünnepségén.

Anna-bál a Magyar úton

Anna-bál a Magyar úton

2017. július 22. (szombat)

Évtizedes hagyomány a Pentelei Nyugdíjas Klub életében a júliusi Anna-bál, melyre idén most szombaton, a Magyar úti klubházukban került sor.

A család alappillérei

A család alappillérei

2017. június 20. (kedd)

Anyák napja után az apák napját is közösen ünnepelték a Pentele Nyugdíjas Klub tagjai, akik különleges műsorral és finomságokkal kedveskedtek a férfiaknak.

Gyereknap Pentelén

Gyereknap Pentelén

2017. május 30. (kedd)

A Pentelei Nyugdíjas Klub tagjai látták vendégül a Katica óvoda gyerkőceit gyereknap alkalmából, akiknek kedves műsorral és sok süteménnyel is készültek.

A hölgyeket köszöntötték

A hölgyeket köszöntötték

2017. március 07. (kedd)

A Pentelei Nyugdíjas Klub férfi tagjai hétfő délután a nemzetközi nőnap alkalmából vidám műsorral és virággal kedveskedtek a hölgyeknek.