Rangadóval kezd a Dunaferr!

spigott - 2019. február 14. 13:33

A döntős helyezés sorsa múlik a Dunaferr DUE Dutrade FC és a Berettyóújfalu futsal csapatainak pénteki mérkőzésén a rájátszás első fordulójában.

A negyedik helyen fejezte be az alapszakasz küzdelmeit a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata, ám sokáig nem pihenhettek játékosaink, ugyanis utolsó bajnoki mérkőzésüket követően azonnal megkezdték a felkészülést a rájátszás küzdelmeire. Ebben nem sok változás volt tavalyhoz képest, ugyanis az alapszakaszban elért helyezések alapján két ötcsapatos csoportba osztották a résztvevőket. A mieink az alapszakaszt megnyerő Berettyóújfalu, az ötödik Debrecen, a hetedik Szigetszentmiklós, valamint a kilencedik Csömör gárdájával kerültek egy csoportba úgy, hogy az MVFC hat, a Dunaferr négy, a Debrecen három, a Szigetszentmiklós kettő, míg a Csömör egy bónuszponttal kezdi meg a rájátszást. A csapatokra itt összesen nyolc-nyolc találkozó vár, s a két csoport első helyezettje az aranyéremért, a másodikak a bronzéremért lépnek majd pályára két nyert mérkőzésig tartó párharcban.

Kép: DO-archív

Erőltetett menet vár tehát a dunaújvárosi futsalosokra, ráadásul Fehér Zsolt együttese nehezen tudott volna erősebb ellenféllel szemben kezdeni, ugyanis a mieink pénteken este hét órától a Berettyóújfalut látják vendégül a Dunaújvárosi Sportcsarnokban. A lebonyolítást tekintve tehát az év egyik legfontosabb meccse vár a mieinkre, hiszen ahhoz, hogy továbbra is reális esélyük legyen elérni a bajnoki döntőt, le kell győzniük holnapi vetélytársukat. A Dunaferr gárdája legutóbb erősen tartalékos felállásban szenvedett 5-3-as vereséget pénteki ellenfelétől, ám a hírek szerint ezúttal már legerősebb összeállításában várhatja a rangadót együttesünk, melynek természetesen nem is lehet más célja, csak a három pont megszerzése.

A Dunaferr DUE Dutrade FC csapatának programja a rájátszásban

2019. 02. 15. 19:00 Dunaferr DUE Dutrade FC – MVFC Berettyóújfalu
2019. 03. 08. 18:45 Rubeola FC Csömör - Dunaferr DUE Dutrade FC
2019. 03. 18. ------- Dunaferr DUE Dutrade FC – DEAC
2019. 04. 01. 20:30 Szigetszentmiklós Futsal - Dunaferr DUE Dutrade FC
2019. 04. 05. 18:30 MVFC Berettyóújfalu - Dunaferr DUE Dutrade FC
2019. 05. 10. 19:00 Dunaferr DUE Dutrade FC – Rubeola FC Csömör
2019. 05. 17. 18:30 DEAC - Dunaferr DUE Dutrade FC
2019. 05. 27. ------- Dunaferr DUE Dutrade FC – Szigetszentmiklós Futsal

A rovat további hírei: Sport

Egri előny a bronzcsatában

Egri előny a bronzcsatában

2024. máj. 05.

Támadásban nem ment a DFVE női vízilabdázóinak a bronzpárharc első felvonásán, így a vendég egriek megérdemelt győzelemmel vették el a mieink pályaelőnyét.

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

2024. máj. 05.

Fordulatos, gólokban gazdag mérkőzésen szenvedett kétgólos vereséget a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese az MTK ellen a sportcsarnokban szombaton este.

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

2024. máj. 04.

A következő szezonnak már új edzői stábbal vág neki a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata. A DAB vezetőedzője Somogyi Balázs lesz a 2024/2025-ös szezonban, s a fiatal szakembert stábunk is kifaggatta terveiről, reményeiről. Hangkép.

Bravúr kell a pontszerzéshez

Bravúr kell a pontszerzéshez

2024. máj. 04.

A tabellán ötödik Kaposvár elleni mérkőzéssel folytatja az NB III-as pontvadászatot a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután öt órától.

Utolsó hazai meccsét játssza a Kohász

Utolsó hazai meccsét játssza a Kohász

2024. máj. 04.

Az MTK elleni találkozóval köszön el hazai szurkolóitól ebben a szezonban a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese szombaton délután öt órától.

DSTV: gyerünk, boksz!

DSTV: gyerünk, boksz!

2024. máj. 03.

Egy nagyobb kihagyás után a napokban ismét a Dunaújvárosi Boksz Egyesület egy edzésén jártunk. Történtek újdonságok a csapat életében – megfiatalodott a gárda, és számos új eszköz segíti a sportolókat az edzésekben. Hangkép.

Ezer méteren is az élmezőnyben

Ezer méteren is az élmezőnyben

2024. máj. 03.

Nem sokkal maradt le a dobogóról Hajdu Jonatán a kenu egyesek ezer méteres számában a szolnoki válogató csütörtöki versenynapján.