Itthon javíthat a Dunaferr

spigott - 2019. március 18. 8:05

Amennyiben éremért szeretne játszani, úgy le kell győznie ma este a debrecenieket a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapatának.

Finoman szólva sem kezdte jól a rájátszást a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata, mely azok után, hogy hazai pályán szenvedett 6-5-ös vereséget a Berettyóújfalutól, 3-2-re kikapott a Csömör otthonában is, így két fordulót követően négy ponttal áll a rájátszás "A" csoportjának negyedik helyén. Hiába van hátra még hat forduló a rájátszásból, ezzel a kezdéssel szinte eldőlt, hogy a mieink nem jutnak be a bajnoki fináléba, mert azt igen nehéz elképzelni, hogy a listavezető, az idei szezonban még veretlen Berettyóújfalu a hátralévő találkozókon négyszer is vereséggel hagyja el a pályát.

Ezzel együtt célok még vannak az idei szezonra, hiszen a bronzcsatát jelentő csoportmásodik hely még elérhető a mieink számára, ám ehhez most már győzelmek kellenek Fehér Zsolt együttesétől. Éppen ezért is lesz fontos csapatunk ma este hét órakor kezdődő hazai mérkőzése, melyen a DEAC lesz Hosszú Ádámék ellenfele, hiszen a három pont begyűjtésével azonnal a második helyen találná magát a Dunaferr. A győzelem megszerzésére minden esélye meg is van a mieinknek, akik az idei szezonban kétszer találkoztak eddig mai vetélytársukkal, s idegenben 6-1-re, míg itthon 6-2-re győzték le a debrecenieket.

Ugyan Fekete Róbertre továbbra sem számíthat Fehér Zsolt vezetőedző, ám a rájátszást szintén két vereséggel kezdő DEAC ellen nélküle is be kell gyűjteni a három pontot. Ehhez mindenképpen ki kell küszöbölni azokat a hibákat, amelyek a közelmúlt vereségeit okozták, s támadásban is sokkal nagyobb koncentrációra lesz szükség a csapattól, mely természetesen a javítás és a siker reményében várja a ma este hét órakor kezdődő összecsapást a Dunaújvárosi Sportcsarnokban.

A rovat további hírei: Sport

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

2024. máj. 05.

Fordulatos, gólokban gazdag mérkőzésen szenvedett kétgólos vereséget a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese az MTK ellen a sportcsarnokban szombaton este.

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

2024. máj. 04.

A következő szezonnak már új edzői stábbal vág neki a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata. A DAB vezetőedzője Somogyi Balázs lesz a 2024/2025-ös szezonban, s a fiatal szakembert stábunk is kifaggatta terveiről, reményeiről. Hangkép.

Bravúr kell a pontszerzéshez

Bravúr kell a pontszerzéshez

2024. máj. 04.

A tabellán ötödik Kaposvár elleni mérkőzéssel folytatja az NB III-as pontvadászatot a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután öt órától.

Utolsó hazai meccsét játssza a Kohász

Utolsó hazai meccsét játssza a Kohász

2024. máj. 04.

Az MTK elleni találkozóval köszön el hazai szurkolóitól ebben a szezonban a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese szombaton délután öt órától.

DSTV: gyerünk, boksz!

DSTV: gyerünk, boksz!

2024. máj. 03.

Egy nagyobb kihagyás után a napokban ismét a Dunaújvárosi Boksz Egyesület egy edzésén jártunk. Történtek újdonságok a csapat életében – megfiatalodott a gárda, és számos új eszköz segíti a sportolókat az edzésekben. Hangkép.

Ezer méteren is az élmezőnyben

Ezer méteren is az élmezőnyben

2024. máj. 03.

Nem sokkal maradt le a dobogóról Hajdu Jonatán a kenu egyesek ezer méteres számában a szolnoki válogató csütörtöki versenynapján.

Két döntős hely Riminiben

Két döntős hely Riminiben

2024. máj. 03.

Két egyéni számban is döntőbe jutottak a magyar női tornászok az Európa-bajnokságon, míg a két DKSE-versenyzővel felálló női válogatott a tizedik helyen fejezte be a csapatversenyt.