Fontos változások a labdarúgóknál

doszerk - 2020. szeptember 8. 7:29

Komoly óvintézkedéseket vezetett be hétfőtől a Dunaújváros PASE labdarúgóinak vezetése.

Kép: DO-archív

Mint arról a Dunaújváros PASE labdarúgóinak honlapja beszámolt, az egészség megóvása érdekében több fontos szabályt is bevezetett hétfőtől a klub vezetése, melynek döntése értelmében utánpótlás edzéseik zártkapusak lesznek, s csak a játékosok és az edzők tartózkodhatnak a létesítményeiken belül (pálya, öltöző), ahol az edzéseken kívül kötelező lesz a maszk viselése is. Az öltözőben egyszerre négy játékos tartózkodhat, s kötelező lesz betartani egymás közt a másfél méteres távolságot, s ezek a szabályok nemcsak itthon, hanem az idegenbeli mérkőzésekre is vonatkoznak úgy, hogy utazás közben, a buszokon is kötelező lesz a maszk használata. "Az egészség és a nyugalom mindennél fontosabb ebben a helyzetben, vigyázzunk egymásra!" – fogalmazott a Dunaújváros PASE honlapja.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: jótékonysági futás szombaton

DSTV: jótékonysági futás szombaton

2024. máj. 16.

Népes támogatócsapat segítségével szervez jótékonysági futást a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Jót, Szívből – Dunaújvárosért! akciócsoportja. A Jót Fut a Város - Dunaújváros! elnevezésű rendezvényt május 18-án tartják meg, s az esedékes programot egy sajtótájékoztató részeként harangozta be a szervezőcsapat – az esemény bevételét a Móra Ferenc Általános Iskolának ajánlják. Hangkép.

Kiütéses siker az ifik között

Kiütéses siker az ifik között

2024. máj. 16.

A DKKA U17-es csapata szoros meccsen kikapott, az U19-esek viszont simán nyertek a Budaörs ellen a korosztályos bajnokságok szerdai fordulójában.

DSTV: egykori legendát fogadtak

DSTV: egykori legendát fogadtak

2024. máj. 15.

Továbbra is aktív Dunaújvárosban a Senior Klub. A közösség a legutóbbi találkozójára is egy egészen különleges vendéget hívott meg: Csepecz Ferenc Dunaújváros Sportjáért-díjas labdarúgó, a Sztálinvárosi Vasas egykori játékosa mesélt a pályafutásáról, élményeiről. Hangkép.

Az éllovas nyerte a rangadót

Az éllovas nyerte a rangadót

2024. máj. 15.

Az utolsó tíz percben szerzett három góllal húzta be a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus osztályának rangadóját a Fejó-Therm gárdája a sorozat újabb fordulójában.

Többen is távoztak az Acélbikáktól

Többen is távoztak az Acélbikáktól

2024. máj. 15.

A külföldi játékosok mellett összesen nyolc magyar hokis hagyta el a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatát a "holtszezonban".

Jótékony gumiégetés a betonkockán

Jótékony gumiégetés a betonkockán

2024. máj. 14.

Közel félmillió forintot gyűjtöttek össze Napraforgó bölcsőde számára a Bimmer Parádé hagyományos májusi rendezvényének résztvevői a mögöttünk hagyott hétvégén.

Öt dunaújvárosi az olimpiára készülő bő keretben

Öt dunaújvárosi az olimpiára készülő bő keretben

2024. máj. 14.

Mihók Attila és Cseh Sándor kihirdette a női vízilabda válogatott bő olimpiai felkészülési keretét. Huszonhárman, köztük öt dunaújvárosi játékos kezdi meg a munkát május 27-én.