Újabb halasztások a röplabdázóknál

spigott - 2020. november 12. 13:10

Továbbra sem tud tétmérkőzésen pályára lépni a Dunaferr SE röplabda csapata.

Főoldali és belső kép forrása: DSE Röplabda Akadémia

Ahogy szinte minden csapatsportágban, úgy a röplabdázóknál is állandóak a koronavírus-tesztek, s ezek eredményei alapján jelenleg egyetlen egyesületet sem kerül el a vírus, éppen ezért folyamatosak a csapatok közti párbeszédek, megállapodások. Mint arról a dunaújvárosi röplabdázók honlapja beszámolt, egymás után halasztják el mérkőzéseiket a csapatok, s ezek közül kettő is érinti a Dunaferr SE felnőtt és utánpótlás együtteseit.

Az egyik a Kistext elleni Magyar Kupa visszavágó, melyet november 13-án rendeztek volna meg Dunaújvárosban, ám a két csapat és a szövetség megállapodása alapján egy később meghatározott időpontban találkoznak majd egymással a csapatok. Szintén el kellett halasztani a november 14-ére kiírt DSE Röplabda Akadémia – DÁB NB II-es találkozót, ám a dunaújvárosi drukkerek így sem maradnak meccs nélkül, ugyanis a Gelencsér Balázs irányította U17-es lány csapat szombaton délelőtt tíz és délután egy órától a Dunaújvárosi Sportcsarnokban lép pályára a Kaposvár és a Sümeg elleni zárt kapus összecsapásokon.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: Kis Nikolett Los Angelesben is remekelt

DSTV: Kis Nikolett Los Angelesben is remekelt

2024. jún. 15.

Néhány nappal ezelőtt örömteli hírek érkeztek, városunk sportkedvelő közönsége legnagyobb örömére. Kis Nikolett, a dunaújvárosi Fox SE versenyzője egy éven naptári éven belül tudta megnyerni a Nemzetközi Brazil Jiu-Jitsu Szövetség négy legrangosabb versenyét. Hangkép.

Újra bajnok a Karmacsi

Újra bajnok a Karmacsi

2024. jún. 15.

Huszonötödik alkalommal örülhetett aranyéremnek a városi kispályás labdarúgó bajnokság első osztályában a Karmacsi Autó gárdája.

DSTV: döntővel zárták a szezont

DSTV: döntővel zárták a szezont

2024. jún. 14.

Örömteli hírek érkeztek a röplabdázóktól. Szegeden rendezték meg a röplabdázók U13-as bajnokságának hatos döntőjét a mögöttünk hagyott hétvégén, s a megméretésen a DSE Röplabda Akadémia csapata is részt vett, miután a bajnokság alapszakaszát a negyedik, míg a középszakaszát az ötödik helyen fejezte be – végül ötödikek lettek a döntőben is. Hangkép.

Új verseny, új bizonyítási lehetőség

Új verseny, új bizonyítási lehetőség

2024. jún. 14.

Összességében elégedetten tekintett vissza az Európa-bajnokság csütörtöki napjára a DKSE kajak-kenusainak kiválósága, Hajdu Jonatán.

DLSZ Tiszteletdíj: idén is várják a jelöléseket

DLSZ Tiszteletdíj: idén is várják a jelöléseket

2024. jún. 14.

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség (DLSZ) idén is június 30-áig várja a DLSZ Tiszteletdíjának jelöltjeit.

Hajdu Jonatánék döntősök az Eb-n

Hajdu Jonatánék döntősök az Eb-n

2024. jún. 13.

Remek versenyzéssel jutott be a kenu kettesek 500 méteres döntőjébe Hajdu Jonatán és Adolf Balázs kettőse a szegedi Európa-bajnokságon.

Indulhat a DKKA az élvonalban

Indulhat a DKKA az élvonalban

2024. jún. 13.

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia is megkapta az indulási jogot az NB I-es pontvadászat 2024/2025-ös szezonjára.