Varga Balázs büszke a csapatára

spigott - 2021. október 4. 19:00

A szurkolók is egyre nagyobb létszámban látogatják a Dunaújváros PASE labdarúgóinak hazai mérkőzéseit.

Főoldali és belső kép forrása: DPASE/Anda Fábián

Mint arról beszámoltunk, óriási csatában, a meccs utolsó harmadát emberhátrányban játszva aratott 2-1-es sikert az ESMTK elleni vasárnapi bajnokin a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, mely kilenc fordulót követően hat győzelemmel és három döntetlennel áll a bajnoki tabella harmadik helyén, mindössze egyetlen egységgel lemaradva a listavezető Makó gárdájától.

Érthetően elégedetten is értékelte játékosai teljesítményét Varga Balázs vezetőedző, akit arra kértünk, tekintsen vissza a vasárnap délutáni szép győzelemre:

– Nagyon örültünk a győzelemnek, nagyszerű csapatom van, le a kalappal a játékosok előtt, harmincöt percen át tíz emberrel futballozni, gólt rúgni és nyerni nem kis feladat volt. Remek közönségünk is volt, jó, hogy kicsit emelkedett is a nézőszámunk, ők is kellettek ahhoz, hogy ilyen szinten tudjunk maradni. Örülök a veretlenségünknek, boldogok vagyunk. Pedig az ESMTK egy nagyon egységes, szervezett csapat, az előző kilenc fordulóban ötször gólt sem kaptak, tehát ez a két rúgott gól igen jó teljesítmény ellenük. Masszívak, stabilak, lehetett látni, hogy vannak erősségeik. Nehéz meccs volt, az első félidőben nem játszottunk jól, de mégis volt három-négy komoly gólhelyzetünk, melyekből nem tudtunk mindent belőni. A folytatásban a kiállítás sorsdöntő volt, vissza kellett húzódnunk, nem ez az alapjátékunk, de hősiesen védekeztünk, volt egy-egy ellentámadásunk, gólt is szereztünk, szóval büszke vagyok a csapatra.

A rovat további hírei: Sport

Egri előny a bronzcsatában

Egri előny a bronzcsatában

2024. máj. 05.

Támadásban nem ment a DFVE női vízilabdázóinak a bronzpárharc első felvonásán, így a vendég egriek megérdemelt győzelemmel vették el a mieink pályaelőnyét.

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

2024. máj. 05.

Fordulatos, gólokban gazdag mérkőzésen szenvedett kétgólos vereséget a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese az MTK ellen a sportcsarnokban szombaton este.

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

2024. máj. 04.

A következő szezonnak már új edzői stábbal vág neki a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata. A DAB vezetőedzője Somogyi Balázs lesz a 2024/2025-ös szezonban, s a fiatal szakembert stábunk is kifaggatta terveiről, reményeiről. Hangkép.

Bravúr kell a pontszerzéshez

Bravúr kell a pontszerzéshez

2024. máj. 04.

A tabellán ötödik Kaposvár elleni mérkőzéssel folytatja az NB III-as pontvadászatot a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután öt órától.

Utolsó hazai meccsét játssza a Kohász

Utolsó hazai meccsét játssza a Kohász

2024. máj. 04.

Az MTK elleni találkozóval köszön el hazai szurkolóitól ebben a szezonban a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese szombaton délután öt órától.

DSTV: gyerünk, boksz!

DSTV: gyerünk, boksz!

2024. máj. 03.

Egy nagyobb kihagyás után a napokban ismét a Dunaújvárosi Boksz Egyesület egy edzésén jártunk. Történtek újdonságok a csapat életében – megfiatalodott a gárda, és számos új eszköz segíti a sportolókat az edzésekben. Hangkép.

Ezer méteren is az élmezőnyben

Ezer méteren is az élmezőnyben

2024. máj. 03.

Nem sokkal maradt le a dobogóról Hajdu Jonatán a kenu egyesek ezer méteres számában a szolnoki válogató csütörtöki versenynapján.