Kemény meccs vár a Mihók-csapatra

spigott - 2021. november 13. 7:30

A bajnoki élmezőnyhöz tartozó BVSC otthonában méreti meg magát a DFVE felnőtt női vízilabda csapata az OB I-es pontvadászat hatodik fordulójában.

Kép: DO-archív

Öt mérkőzést követően öt győzelemmel áll a bajnoki tabella élén a DFVE felnőtt női vízilabda csapata, mely a pontvadászat legutóbbi fordulójában nagyon sima, 19-4-es győzelmet aratott a Szentes ellen, igaz az ellenfél védelmében hozzá kell tenni azt is, hogy sérülések és betegségek miatt erősen tartalékos összeállításban ugrott a dunaújvárosi Fabó Éva Sportuszoda medencéjébe Matajsz Márk együttese. A magabiztos, szép siker után sem pihenhettek azonban sokat vízilabdázóink, akikre ma már újabb feladat vár, ugyanis délután három órától a BVSC otthonában játszanak rangadót Gurisatti Grétáék.

Egyértelműen a Mihók-csapat fővárosi fellépése jelenti ezúttal a forduló rangadóját, ugyanis a "vasutasok" a mieinkhez hasonlóan kezdték az idei szezont, elő négy meccsüket megnyerték, ugyanakkor a legutóbbi fordulóban a szintén hibátlan Ferencváros otthonában az utolsó másodpercekben szerzett góllal tudtak 12-12-es döntetlent elérni. Utóbbi eredmény is mutatja, hogy egy remek csapat ellen kell megméretnie magát vízilabdázóinknak ma délután. A legutóbbi fordulókban már támadásban és védekezésben is jól teljesítő Mihók-gárda természetesen a siker reményében ugrik medencébe a fővárosban is, s amennyiben mindenki tudja hozni önmaga legjobbját, úgy a hatodik forduló után is megmaradhat a mieink hibátlan bajnoki mérlege.

A rovat további hírei: Sport

Utolsó hazai meccsét játssza a Kohász

Utolsó hazai meccsét játssza a Kohász

2024. máj. 04.

Az MTK elleni találkozóval köszön el hazai szurkolóitól ebben a szezonban a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese szombaton délután öt órától.

DSTV: gyerünk, boksz!

DSTV: gyerünk, boksz!

2024. máj. 03.

Egy nagyobb kihagyás után a napokban ismét a Dunaújvárosi Boksz Egyesület egy edzésén jártunk. Történtek újdonságok a csapat életében – megfiatalodott a gárda, és számos új eszköz segíti a sportolókat az edzésekben. Hangkép.

Ezer méteren is az élmezőnyben

Ezer méteren is az élmezőnyben

2024. máj. 03.

Nem sokkal maradt le a dobogóról Hajdu Jonatán a kenu egyesek ezer méteres számában a szolnoki válogató csütörtöki versenynapján.

Két döntős hely Riminiben

Két döntős hely Riminiben

2024. máj. 03.

Két egyéni számban is döntőbe jutottak a magyar női tornászok az Európa-bajnokságon, míg a két DKSE-versenyzővel felálló női válogatott a tizedik helyen fejezte be a csapatversenyt.

Szép hazai siker az NB II-ben

Szép hazai siker az NB II-ben

2024. máj. 02.

Riasztó első tíz perc után remek játékkal aratott győzelmet a DKKA U21-es csapata a budaörsiek korosztályos gárdája ellen az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Hajduék első lépése az olimpia felé

Hajduék első lépése az olimpia felé

2024. máj. 02.

Óriási fölénnyel nyerte meg Hajdu Jonatán és Adolf Balázs párosa a kenu kettesek 500 méteres futamát a szolnoki válogató szerdai versenynapján.

Fényes maratoni érmek az évadnyitóról

Fényes maratoni érmek az évadnyitóról

2024. máj. 01.

Összesen hét dobogós helyezéssel, az összesített éremtábla ötödik helyével zárták kaposvári versenyüket a DKSE kajak-kenu szakosztályának ifjú versenyzői.