Óriási harc a dobogóért

spigott - 2022. június 5. 7:30

Még három csapatnak van esélye a dobogó második és harmadik fokára a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus II. osztályában.

Kép: DLSZ-archív (Ihász Martin felvétele)

Két összecsapással folytatódott, s fejeződött is be egyben a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus II. osztályának 21. fordulója a DLSZ Arénában pénteken este. A nap első mérkőzésén az ötödik helyezett Tízpróbások, valamint a negyedik Gyalog Galopp játékosai néztek egymással farkasszemet, s bár előbbi egy cserével, míg utóbbi csere nélkül vágott neki a meccsnek, rendkívül kiélezett csatát vívtak egymással a felek. Az első felvonásban egyik gárda sem talált kapuba, a másodikban viszont valamivel pontosabb volt a Gyalog Galopp, így Petrás Gáborék végül 2-1-es sikernek örülhettek, így továbbra is van esélyük a dobogó elérésére.

A forduló utolsó találkozóján a harmadik helyen álló Multisteel Hungary, valamint a már bajnok Maradék együttesei mérték össze egymással erejüket. A meccset utóbbi kezdte jobban, ám hiába vezetett 2-1-re, ellenfele sorozatban három gólt szerezve fordított az első félidőben, majd az összesen öt találatig jutó Márok Máté vezérletével 6-2-re meglépett a 34. percre. A bajnok ekkor sem adta fel, ám hiába jött fel egy gólra, végül a Multisteel nyert 7-6-ra, amivel feljött a tabella második helyére, s ha az utolsófordulóban legyőzi az Irapuato gárdáját, úgy ezüstéremmel fejezi be a bajnokság idei küzdelmeit.

Eredmények
Tízpróbások - Gyalog Galopp 1-2 (0-0)
Multisteel Hungary - Maradék 7-6 (4-2)

A Campus II. osztály állása a 21. forduló után: 1. Maradék 46 pont, 2. Multisteel Hungary 38 pont, 3. Kemi-Ker Kft. 36 pont, 4. Gyalog Galopp 35 pont, 5. Tízpróbások 32 pont, 6. PW-Shield Kft. 30 pont, 7. FC APR-Tech 29 pont, 8. Varázs Kép 27 pont, 9. Irapuato 10 pont, 10. Fast Fox 6 pont, 11. B.T. Mirage 6 pont.

A rovat további hírei: Sport

Egri előny a bronzcsatában

Egri előny a bronzcsatában

2024. máj. 05.

Támadásban nem ment a DFVE női vízilabdázóinak a bronzpárharc első felvonásán, így a vendég egriek megérdemelt győzelemmel vették el a mieink pályaelőnyét.

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

2024. máj. 05.

Fordulatos, gólokban gazdag mérkőzésen szenvedett kétgólos vereséget a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese az MTK ellen a sportcsarnokban szombaton este.

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

2024. máj. 04.

A következő szezonnak már új edzői stábbal vág neki a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata. A DAB vezetőedzője Somogyi Balázs lesz a 2024/2025-ös szezonban, s a fiatal szakembert stábunk is kifaggatta terveiről, reményeiről. Hangkép.

Bravúr kell a pontszerzéshez

Bravúr kell a pontszerzéshez

2024. máj. 04.

A tabellán ötödik Kaposvár elleni mérkőzéssel folytatja az NB III-as pontvadászatot a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután öt órától.

Utolsó hazai meccsét játssza a Kohász

Utolsó hazai meccsét játssza a Kohász

2024. máj. 04.

Az MTK elleni találkozóval köszön el hazai szurkolóitól ebben a szezonban a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese szombaton délután öt órától.

DSTV: gyerünk, boksz!

DSTV: gyerünk, boksz!

2024. máj. 03.

Egy nagyobb kihagyás után a napokban ismét a Dunaújvárosi Boksz Egyesület egy edzésén jártunk. Történtek újdonságok a csapat életében – megfiatalodott a gárda, és számos új eszköz segíti a sportolókat az edzésekben. Hangkép.

Ezer méteren is az élmezőnyben

Ezer méteren is az élmezőnyben

2024. máj. 03.

Nem sokkal maradt le a dobogóról Hajdu Jonatán a kenu egyesek ezer méteres számában a szolnoki válogató csütörtöki versenynapján.