Debrecenbe utaznak a röplabdázók

spigott - 2023. szeptember 26. 12:30

Nem vár könnyű feladat a DKSE felnőtt röplabda csapatára a Magyar Kupa első fordulójában.

Főoldali és belső kép forrása: DO-archív

A Magyar Röplabda Szövetségben elkészítették a Magyar Kupa első fordulójának sorsolását. A férfiak mezőnyében tizennégy együttes nevezett a sorozat idei kiírására, s mivel közülük a címvédő Pénzügyőr, valamint az Extraliga-győztes Fino Kaposvár csak a második fordulóban kapcsolódik be a küzdelmekbe, így tizenkét csapat párja dőlt el a sorsoláson. A "húzáson" érdekelt volt a DKSE felnőtt gárdája is, melyre nem vár könnyű feladat a nyolc közé jutásért vívott csatában, ugyanis Tomanóczy Tibor rendkívül fiatal csapatának ellenfele az a DEAC lesz, mely az Extraliga tavalyi alapszakaszát a második helyen fejezte be, míg a rájátszás végén az ötödik helyen végzett a legjobbak között.

A párharcok oda-visszavágós rendszerben zajlanak majd, s bár pontos időpontja még nincs az összecsapásoknak, a versenynaptár alapján az első meccset november derekán, míg a visszavágót december elején kell lejátszania a csapatoknak.

A Magyar Kupa első fordulójának sorsolása

MAFC-BME – Szegedi RSE
MEAFC-Miskolc – Kecskeméti RC
Veszprém RK – MÁV Előre Foxconn
DKSE – DEAC
Dág KSE – GreenPlan-VRCK
UNI Győr-SZESE - TFSE

A rovat további hírei: Sport

Hajdu Jonatánék parádés bronzérme a Világkupán

Hajdu Jonatánék parádés bronzérme a Világkupán

2024. máj. 11.

Óriási hajrával végzett a kenu kettesek ötszáz méteres döntőjének harmadik helyén Hajdu Jonatán és Adolf Balázs párosa a szegedi Világkupán.

Mindent elkövetnek a pontokért

Mindent elkövetnek a pontokért

2024. máj. 11.

Idegenben, a tabellán ötödik Vác elleni találkozóval folytatja a bajnoki pontvadászatot a DKKA felnőtt együttese szombaton este hat órától.

Hajdu Jonatánék döntősök a Világkupán

Hajdu Jonatánék döntősök a Világkupán

2024. máj. 10.

A középdöntős futamot megnyerve jutott be Hajdu Jonatán és Adolf Balázs párosa a szegedi Világkupa kenu ketteseinek ötszáz méteres fináléjába.

Szoros siker a felnőttek között

Szoros siker a felnőttek között

2024. máj. 10.

Végig vezetve, de nagy küzdelemben aratott 32-31-es győzelmet Budaörsön a DKKA U21-es együttese az NB II-es felnőtt bajnokság csütörtöki fordulójában.

Növelte előnyét a Karmacsi

Növelte előnyét a Karmacsi

2024. máj. 10.

Az éllovas hozta a kötelezőt, a második és harmadik helyezett rangadóját viszont biztosan nyerte a Hangover a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar Csoportjában.

DSTV: sokan versenyeztek

DSTV: sokan versenyeztek

2024. máj. 09.

Az MMK-ban rendezték meg az Újvárosi Darts Liga második fordulóját a mögöttünk hagyott hétvégén. A Dunaújvárosi Darts Club népszerű saját rendezésű bajnoksága most is sokakat vonzott, 32 férfi és 6 női versenyző állt táblához. Hangkép.

Felemás forduló az utánpótlásnál

Felemás forduló az utánpótlásnál

2024. máj. 09.

A DKKA U19-es csapata kikapott, az U17-es viszont nyerni tudott az Érd otthonában lejátszott korosztályos bajnokin.