Kialakult az elődöntő mezőnye

spigott - 2024. június 22. 7:30

Egy szoros és egy sima meccsel folytatódott a városi kispályás labdarúgók Dunaújváros Kupájának küzdelemsorozata a DLSZ Arénában.

Kép forrása: DLSZ-archív

Újabb két összecsapást rendeztek a városi kispályás labdarúgók Dunaújváros Kupájának harmadik fordulójában csütörtökön este. A DLSZ Arénában megtartott mérkőzéseken előbb két Campus osztályú csapat, az ezüstérmes Szil-Ker Ablak és a nyolcadik helyezett Fast Fox mérte össze egymással erejét, s a találkozón mindkét félidő véghajrája hozta meg az izgalmakat. A Szil-Ker Ablak az első felvonás utolsó percében szerzett vezetést, de erre a "Rókák" a 43. percben válaszolni tudtak. Az utolsó előtti percben azonban nyári büntetőből is bevette az ellenfél kapuját, így a Szil-Ker Ablak végül 2-1-es győzelemmel jutott be a legjobb négy közé, ahol a Kemi-Ker lesz az ellenfele.

A nap második meccsén az élvonal ezüstérmese, a Jóbarátok ködi Generál a harmadosztály bajnoka, a Latinok ellen mérette meg magát, ám hiába a két osztálynyi különbség, utóbbi szerezte meg a vezetést már a 3. percben. Erre még az első félidőben válaszoltak a Jóbarátok, de a szünetre így is 1-1-es állással vonultak a felek. A fordulás után viszont érvényre juttatta nagyobb tudását a favorit, mely a végül három találatig jutó Vámosi Róbert vezérletével 5-1-es győzelmet aratva biztosította helyét az elődöntőben, s készülhet a B.T. Mirage elleni csatára.

Dunaújváros Kupa, 3. forduló
Szil-Ker Ablak (II.) – Fast Fox (II.) 2-1 (1-0)
Jóbarátok (I.) – Latinok (III.) 5-1 (1-1)

Az elődöntők párosítása
2024. 06. 24. 19:00 B.T. Mirage (II.) – Jóbarátok Ködi Generál (I.)
2024. 06. 24. 20:00 Kemi-Ker Kft. (I.) – Szil-Ker Ablak (II.)

A rovat további hírei: Sport

Kovács Zsófia tartalék Bukarestben

Kovács Zsófia tartalék Bukarestben

2024. jún. 30.

Nem sikerült döntőbe jutnia felemáskorláton a hosszú sérüléséből visszatért Kovács Zsófiának a Bukarestben zajló RomGym Trophy-n.

Amerikai csatárt igazolt a DAB

Amerikai csatárt igazolt a DAB

2024. jún. 29.

A 24 esztendős Tyler Watkins a tengerentúlról érkezik a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatához.

Vb-döntőben a junior válogatott

Vb-döntőben a junior válogatott

2024. jún. 29.

Nagyot hajrázva győzte le a hollandokat a két DKKA-játékost is soraiban tudó magyar junior női kézilabda válogatott a korosztályos világbajnokság elődöntőjében.

DSTV: értékelték a szezont

DSTV: értékelték a szezont

2024. jún. 28.

Kemény, viszontagságos, de a tavalyinál sikeresebb szezont zárt a DKKA felnőtt együttese. Horváth Tibor ügyvezető idézte fel, milyen célokkal vágtak neki a bajnokság 2023/2024-es kiírásának, ezekből mit sikerült megvalósítani, s hogyan készülnek a következő szezonra. Hangkép.

Már négy között a juniorok

Már négy között a juniorok

2024. jún. 28.

A vártnál lényegesen nagyobb csatában, de Izlandot is legyőzte a magyar U20-as női válogatott a korosztályos világbajnokság negyeddöntőjében.

DSTV: megszépül a sportcsarnok

DSTV: megszépül a sportcsarnok

2024. jún. 28.

Több pályázatnak is köszönhetően elkezdődött és jelenleg is zajlik a Dunaújvárosi Sportcsarnok játékfelületének parketta cseréje. Ezenfelül pedig az is jó hír, hogy a kiszolgáló helyiségeket is felújítják. Hangkép.

Hosszabbításban dőlt el az aranyérem sorsa

Hosszabbításban dőlt el az aranyérem sorsa

2024. jún. 28.

A Jóbarátok Ködi Generál együttese nyerte az idei Dunaújváros Kupát, miután 4-2-es győzelmet aratott a Kemi-Ker ellen a sorozat csütörtök esti fináléjában.