Egyéni csúcsok és döntős helyek

spigott - 2024. július 27. 7:30

Az országos serdülő bajnokságon is igyekeztek kihozni magukból a maximumot a DKSE tehetséges úszói.

Főoldali és belső kép forrása: DKSE úszó szakosztály

A kaposvári Csik Ferenc Versenyuszodában rendezik meg az úszók országos serdülő bajnokságát, melyen közel négyszáz versenyző méreti meg magát, s a viadalon természetesen ott vannak a DKSE ifjú tehetségei is, akik öt fővel (Eszenyi Léna, Nagy Emma, Nagy Péter, Kurucz Péter, Bor Tamás László) vesznek részt a korosztály legrangosabb hazai versenyén.

A bajnokság első napján már döntőse is volt a DKSE csapatának, mert Bor Tamás László 1500 gyorson a hetedik helyen végzett, míg a második versenynapon Kurucz Péter érte el a legelőkelőbb eredményt a dunaújvárosiak közül, miután 200 pillangón a kilencedik helyen fejezte be a küzdelmeket.

Pénteken is több szép eredménnyel örvendeztették meg úszóink az értük szorítókat, ugyanis Eszenyi Léna és Kurucz Péter is egyéni csúcsot úszott 200 gyorson, míg Nagy Péter az idősebbek között is bizonyított ebben a versenyszámban, miután a "B" döntőben remek úszással a harmadik helyet sikerült megszereznie.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: új szezon előtt

DSTV: új szezon előtt

2024. aug. 31.

Megkésve bár, de megkezdte a felkészülést a következő szezonra a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese. A remények ellenére Tóth Árpád tanítványai nem jutottak be az NB II felsőházi küzdelmeibe – idén újra megpróbálják. Hangkép.

A Karmacsié a Szuperkupa

A Karmacsié a Szuperkupa

2024. aug. 31.

Hiába hajrázott nagyot a Jóbarátok, a Karmacsi Autó FC gárdája hódította el a Szuperkupát a kispályás labdarúgók hagyományos szezonnyitóján.

Győzelem az utolsó edzőmeccsen

Győzelem az utolsó edzőmeccsen

2024. aug. 31.

A második félidőre jelentősen feljavult a DKKA női kézilabdázóinak védekezése a NEKA elleni felkészülési találkozón.

Álom maradt a döntő 10 méteren

Álom maradt a döntő 10 méteren

2024. aug. 30.

Nem sikerült bejutnia a legjobb nyolc közé Gurisatti Gyulának a légpisztolyosok 10 méteres versenyszámában a párizsi paralimpián.

Új néven, nagy célokkal vágnak neki a szezonnak

Új néven, nagy célokkal vágnak neki a szezonnak

2024. aug. 30.

A korábbi egyetemi asztalitenisz csapatok és játékosok új név alatt folytatják szeptembertől a bajnoki szereplést a másod- és harmadosztályban.

DSTV: készül az új műfüves pálya

DSTV: készül az új műfüves pálya

2024. aug. 29.

Mint arról már korábban beszámoltunk, hatalmas fejlesztés célegyenesébe érkezett a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség, s vele együtt persze a város is. Már dolgoznak a munkagépek a Lorántffy iskola melletti területen, készül az új műfüves sportpálya! Hangkép.

Hasznos edzőmeccset játszottak a futsalosok

Hasznos edzőmeccset játszottak a futsalosok

2024. aug. 29.

Rengeteg tapasztalattal bíró felkészülési mérkőzést vívott az ELTE-BEAC gárdája ellen a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese szerdán este.