Újabb négygólos siker

spigott - 2024. szeptember 4. 7:30

Erősen tartalékosan is magabiztos győzelmet aratott a Tolna-Mözs elleni felkészülési találkozón a Dunaújváros futsal felnőtt együttese.

Kép: DO-archív

Az ELTE-BEAC elleni 6-2-es sikert követően újabb felkészülési találkozót játszott a Dunaújváros Futsal csapata, mely a vele azonos osztályban, az NB II Nyugati Csoportjában szereplő Tolna-Mözs FSE gárdáját látta vendégül a Dunaferr iskola villamos tagozatának tornatermében hétfőn este.

A mérkőzés célja ezúttal is elsősorban a gyakorlás volt, így nem feltétlenül az eredmény volt a legfontosabb, sokkal inkább az, hogy a szakvezetés viszont lássa azokat a dolgokat a játékosoktól, melyeket az edzéseken gyakorolnak. Futsalosaink igyekeztek maximálisan végre is hajtani azt, amit edzőjük kért tőlük, s mint azt Tóth árpád vezetőedző a találkozó után elárulta, bár elég tartalékosan álltak fel, így is sikerült négygólos győzelmet aratniuk.

– Elég foghíjasan álltunk ki a mérkőzésre sajnos sérülések és munkahelyi elfoglaltságok miatt. Azok előtt viszont le a kalappal, akik eljöttek, mert egy nagyon jó iramú mérkőzést tudhattunk magunk mögött, melyen újra több taktikai elemet is kipróbálhattunk. 6-2-re nyertünk, de mint mondtam itt még nem az eredmény az elsődleges. Folyamatosan javulnunk kell az első bajnoki mérkőzésig, szóval van még dolgunk bőven.

A rovat további hírei: Sport

Véget ért a paralimpia Gurisatti Gyula számára

Véget ért a paralimpia Gurisatti Gyula számára

2024. szep. 04.

A huszonharmadik helyen fejezte be a sportpisztolyosok ötven méteres versenyszámának küzdelmeit Gurisatti Gyula a párizsi paralimpián.

DSTV: kezdődik a szezon

DSTV: kezdődik a szezon

2024. szep. 03.

A Pentele ASE asztaliteniszezőinek első csapata az NB II-ben, míg a második számú alakulat az NB III-ban kezdi meg a bajnokságot az előttük álló hétvégén. Lassan véghajrájához érkezik a Pentele ASE asztaliteniszezőinek nyári felkészülése. Hangkép.

Elkészült az alapszakasz sorsolása

Elkészült az alapszakasz sorsolása

2024. szep. 03.

A DKSE röplabdázói a fővárosban kezdik, majd Kecskeméten fejezik be az 2024/2025-ös Extraliga alapszakaszának küzdelmeit.

Gurisatti Gyuláért szoríthattunk Párizsban

Gurisatti Gyuláért szoríthattunk Párizsban

2024. szep. 02.

A dunaújvárosi sportlövő a 22. helyen fejezte be a sportpisztolyosok 25 méteres versenyszámának küzdelmeit a párizsi paralimpián.

Újabb arany a Szarvasi Kenumaratonon

Újabb arany a Szarvasi Kenumaratonon

2024. szep. 02.

Remekül szerepeltek a Dragon Steel SE sárkányhajósai a Szarvasi Kenumaraton elnevezésű vízitúrán augusztus derekán.

DSTV: a mozgás érdekében

DSTV: a mozgás érdekében

2024. szep. 01.

A héten is ellátogattunk Dóczi Zsuzsa egy edzésére, az air bungee fitness után a gymstic edzéseket elevenítettük fel. Az előzőhöz hasonlóan ez a mozgásforma is mindenkinek ajánlott, hiszen egy-egy rúd különböző ellenállású gumival van felszerelve, így a teljesen amatőrök is bátran belevághatnak a mozgásba. Hangkép.

Megkezdték a felkészülést az új szezonra

Megkezdték a felkészülést az új szezonra

2024. szep. 01.

Eredményes, sikeres edzőtáborokon vettek részt a DKSE birkózó szakosztályának ifjú versenyzői a közelmúltban.