Sportiskola: egy oda, egy ide

spigott - 2014. december 5. 15:13

Felemás eredményekkel, egy győzelemmel és egy vereséggel zárta a legutóbbi bajnoki fordulót a DVSI U12-es kézilabda csapata. A dunaújvárosi fiatalok ezúttal Székesfehérváron léptek pályára, s bár első meccsükön simán kikaptak, a másodikon már ők örülhettek sikernek.

Székesfehérváron, a VOK Sportcsarnokban rendezték meg a fiú kézilabda országos gyermekbajnokság U12-es korosztályának küzdelmeit. A megméretésen, melyen összesen hét együttes vesz részt, ott voltak a DVSI fiataljai is, akik ezúttal két mérkőzésen húztak szerelést, felemás eredményeket elérve. Szabó Kristóf és Zubai Gábor tanítványai előbb a Kőkúti Sasok ellen léptek pályára, de nem volt esélyük a sikerre, s 37-12-es vereséget szenvedtek. A DVSI gyermek csapata a következő találkozón azért javítani tudott, hiszen a Cunder Kézisuli ellen már a félidőben nyolc góllal vezetett, s végül 23-5-ös győzelemnek örülhetett.

Eredmények, összeállítás és gólok:

Kőkúti Sasok DSE – DVSI 37-12 (13-4)
DVSI – Cunder Kézisuli 23-5 (10-2)

DVSI: Kovács Benjamin, Harcos Norbert 10, Orbán Benedek, Für Alex 3, Tóth Gábor 3, Tóth Levente, Müller Barna, Szarka Dénes 1, Kárász Erik, Paizs Miron 7, Seres Dániel 3, Parti Dominik, Fábián Martin, Szabó Bátor Mátyás 2. Edzők: Szabó Kristóf, Zubai Gábor.

A rovat további hírei: Sport

Hétvégi kupasikerek a labdarúgóknál

Hétvégi kupasikerek a labdarúgóknál

2024. aug. 26.

A Dunaújváros FC labdarúgóinak férfi csapata kiütéses győzelemmel, a hölgyek a véghajrában szerzett góllal jutottak tovább a Magyar Kupában.

Hajdu Jonatánék ezüstérmesek a vb-n

Hajdu Jonatánék ezüstérmesek a vb-n

2024. aug. 25.

Remek versenyzéssel szerzett ezüstérmet Hajdu Jonatán és Takács Kincső kettőse a nem olimpiai számok üzbegisztáni világbajnokságán.

Tanulságos vereség a dél-koreai bajnok ellen

Tanulságos vereség a dél-koreai bajnok ellen

2024. aug. 24.

Bár nagyot küzdött, végül 39-35 arányú vereséget szenvedett első és utolsó hazai felkészülési meccsén a DKKA felnőtt együttese – az eredmény egyébként dicséretes, mert az ellenfél a dél-koreai bajnokság győztese, a Sugar Gliders gárdája volt.

DSTV: idősebbek is elkezdhetik

DSTV: idősebbek is elkezdhetik

2024. aug. 23.

Tavasz óta színesíti a Dunaújvárosban elérhető edzésformák palettáját az air bungee fitness. Hangkép.

Táboroztak a sárkányhajósok

Táboroztak a sárkányhajósok

2024. aug. 23.

Remek hangulatban rendezték meg idei nyári táborukat a Dragon Steel SE sárkányhajósai.

DSTV: focival ünnepeltek

DSTV: focival ünnepeltek

2024. aug. 22.

Ötödik alkalommal rendezte meg az Augusztális Foci kupát a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség a DLSZ Arénában, augusztus 20-án. A megméretésre nyolc együttes nevezését fogadták el a szervezők, azzal a nem titkolt céllal, hogy mozgással, labdarúgással ünnepeljék államalapításunk újabb évfordulóját. Hangkép.

A harmadik harmadra lehet építeni

A harmadik harmadra lehet építeni

2024. aug. 22.

Négygólos vereséget szenvedett az ukrán válogatott elleni felkészülési találkozón a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.