Most nem ment az utánpótlásnak

2018. szeptember 20. (csütörtök) 8:05 - spigott

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia serdülői simán, az ifik nagy csatában szenvedtek vereséget a vendég győriektől.

Míg a felnőttek a Fradi ellen léptek pályára, addig a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia serdülő és ifjúsági együttese a Győri Audi ETO KC korosztályos csapatait látta vendégül az első osztályú utánpótlás bajnokságok újabb fordulójában. A serdülőknél a győriek számította esélyesebbnek, s ezt sajnos már az első félidőben bizonyították is. fiataljaink nagyon sok hibával játszottak támadásban, védekezésük sem működött rendesen, így harmincpercnyi játékot követően 3-15-ös állást mutatott az eredményjelző. A fordulást követően valamelyest feljavult a mieink játéka, végre megérkeztek a gólok is, ám végül ez is csak arra volt elég, hogy megmaradjon a két gárda közti félidei különbség, a győriek magabiztos győzelmét nem veszélyeztette semmi sem (16-28).

Kép: DO-archív

Az ifjúságiak találkozója szorosabb csatát hozott, igaz az első felvonás itt is a győriek számára alakult jobban, ugyanis Róth Kálmán együttese 19 gólt szerzett a szünet előtt úgy, hogy cserébe "csak" 14-et kapott. A térfélcsere után mindent elkövettek a mieink a felzárkózásért, ám hiába Jovovic kilenc és Koronczai nyolc találata, végül a Rába-parti egylet örülhetett a 34-31-es győzelemnek, ami egyben azt is jelentette, hogy ifjúsági csapatunk elszenvedte idei első vereségét a bajnokságban.

Eredmények, gólszerzőink:

Serdülők
DKKA – Győri Audi ETO KC 16-28
(3-15)
Gólszerzőink: Kecskés Noémi 6, Vass Víta 4, Kocsi Diána 2, Keresztes Elizabet 1, Varjas Lara 1, Rezneki Fanni 1, Gál Borbála 1.

Ifjúságiak
DKKA – Győri Audi ETO KC 31-34
(14-19)
Gólszerzőink: Jovovic Jovana 9, Koronczai Petra 8, Mihály Petra 5, Fodor Neszta 5, Kanyó Viktória 2, Takács Cecilia 1, Frányó Laura 1.

A rovat további hírei: Sport

Könnyed siker az ifiknél

Könnyed siker az ifiknél

2018. december 17. (hétfő)

Magabiztos, 34-22-es győzelmet aratott az Alba Fehérvár KC elleni bajnokin a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia ifjúsági együttese.

Felemás hétvégi mérleg

Felemás hétvégi mérleg

2018. december 17. (hétfő)

A DSE Röplabda Akadémia mindkét NB II-es csapata pályára lépett a bajnokság hétvégi fordulójában.

Ezúttal a Vasas örülhetett

Ezúttal a Vasas örülhetett

2018. december 17. (hétfő)

A Vasas Budapest csapatának győzelmével ért véget az U9-es korosztály számára megrendezett XII. Santa Claus Kupa elnevezésű jégkorong torna.

Más súlycsoport

Más súlycsoport

2018. december 16. (vasárnap)

A DFVE serdülői 27, az ifjúságiak 41 gólt szerezve arattak újabb győzelmet a korosztályos bajnokságok mai fordulójában.

Fölényes győzelem idegenben

Fölényes győzelem idegenben

2018. december 16. (vasárnap)

Minden harmadot megnyerve aratott sima, 7-1-es győzelmet a Torpedo Justitia vendégeként a DUE-RFT floorball csapata.

Kézilabdában is jön az Európa Liga

Kézilabdában is jön az Európa Liga

2018. december 16. (vasárnap)

Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) végrehajtó bizottsága szombaton Párizsban jóváhagyta a kontinentális kupasorozatok rendszerének átalakítását.

Az osztrákokkal játszanak a magyarok

Az osztrákokkal játszanak a magyarok

2018. december 15. (szombat)

A magyar női kézilabda-válogatott Ausztria csapatával találkozik a jövő decemberi, kumamotói világbajnokság selejtezőjében, amelynek sorsolását szombaton rendezték Párizsban.