Most nem ment az utánpótlásnak

2018. szeptember 20. (csütörtök) 8:05 - spigott

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia serdülői simán, az ifik nagy csatában szenvedtek vereséget a vendég győriektől.

Míg a felnőttek a Fradi ellen léptek pályára, addig a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia serdülő és ifjúsági együttese a Győri Audi ETO KC korosztályos csapatait látta vendégül az első osztályú utánpótlás bajnokságok újabb fordulójában. A serdülőknél a győriek számította esélyesebbnek, s ezt sajnos már az első félidőben bizonyították is. fiataljaink nagyon sok hibával játszottak támadásban, védekezésük sem működött rendesen, így harmincpercnyi játékot követően 3-15-ös állást mutatott az eredményjelző. A fordulást követően valamelyest feljavult a mieink játéka, végre megérkeztek a gólok is, ám végül ez is csak arra volt elég, hogy megmaradjon a két gárda közti félidei különbség, a győriek magabiztos győzelmét nem veszélyeztette semmi sem (16-28).

Kép: DO-archív

Az ifjúságiak találkozója szorosabb csatát hozott, igaz az első felvonás itt is a győriek számára alakult jobban, ugyanis Róth Kálmán együttese 19 gólt szerzett a szünet előtt úgy, hogy cserébe "csak" 14-et kapott. A térfélcsere után mindent elkövettek a mieink a felzárkózásért, ám hiába Jovovic kilenc és Koronczai nyolc találata, végül a Rába-parti egylet örülhetett a 34-31-es győzelemnek, ami egyben azt is jelentette, hogy ifjúsági csapatunk elszenvedte idei első vereségét a bajnokságban.

Eredmények, gólszerzőink:

Serdülők
DKKA – Győri Audi ETO KC 16-28
(3-15)
Gólszerzőink: Kecskés Noémi 6, Vass Víta 4, Kocsi Diána 2, Keresztes Elizabet 1, Varjas Lara 1, Rezneki Fanni 1, Gál Borbála 1.

Ifjúságiak
DKKA – Győri Audi ETO KC 31-34
(14-19)
Gólszerzőink: Jovovic Jovana 9, Koronczai Petra 8, Mihály Petra 5, Fodor Neszta 5, Kanyó Viktória 2, Takács Cecilia 1, Frányó Laura 1.

A rovat további hírei: Sport

Ez más meccs lesz

Ez más meccs lesz

2019. február 23. (szombat)

Kemény csatára számíthat a Békéscsaba elleni hazai bajnokin a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapata.

A kupadöntőért küzd a Dunaferr

A kupadöntőért küzd a Dunaferr

2019. február 23. (szombat)

A Veszprém elleni mérkőzésen juthat be a Magyar Kupa fináléjába a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Csúfos vereséggel búcsúztak a Bikák

Csúfos vereséggel búcsúztak a Bikák

2019. február 22. (péntek)

A dunaújvárosi jégkorong múltjához képest méltatlanul alacsony színvonalú játékkal, nagyarányú vereséggel búcsúzott az idei Erste Liga szezontól a Dunaújvárosi Acélbikák csapata.

Most a Fradi volt a jobb!

Most a Fradi volt a jobb!

2019. február 22. (péntek)

Hiába vezetett a harmadik negyed derekán még két góllal, 10-8-as vereséget szenvedett a Fradi elleni rangadón a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata.

Hazai búcsú a szezontól

Hazai búcsú a szezontól

2019. február 22. (péntek)

Csalódottan, nagyon rossz passzban várja a 2018/2019-es szezon utolsó mérkőzését ma este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Pécsre utazik a Dunaferr

Pécsre utazik a Dunaferr

2019. február 21. (csütörtök)

A Dunaferr SE NBI-es röplabda csapatára újabb nehéz feladat vár a Liga alapszakaszának hatodik fordulójában, hiszen ismét idegenből kellene hazahozna a bajnoki pontokat.

A Ferencváros következik

A Ferencváros következik

2019. február 21. (csütörtök)

A női vízilabda bajnokság alapszakaszának 16. fordulójában a DUE-Maarsk Graphics együttese a Ferencváros ellen száll medencébe.