Most nem ment az utánpótlásnak

2018. szeptember 20. (csütörtök) 8:05 - spigott

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia serdülői simán, az ifik nagy csatában szenvedtek vereséget a vendég győriektől.

Míg a felnőttek a Fradi ellen léptek pályára, addig a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia serdülő és ifjúsági együttese a Győri Audi ETO KC korosztályos csapatait látta vendégül az első osztályú utánpótlás bajnokságok újabb fordulójában. A serdülőknél a győriek számította esélyesebbnek, s ezt sajnos már az első félidőben bizonyították is. fiataljaink nagyon sok hibával játszottak támadásban, védekezésük sem működött rendesen, így harmincpercnyi játékot követően 3-15-ös állást mutatott az eredményjelző. A fordulást követően valamelyest feljavult a mieink játéka, végre megérkeztek a gólok is, ám végül ez is csak arra volt elég, hogy megmaradjon a két gárda közti félidei különbség, a győriek magabiztos győzelmét nem veszélyeztette semmi sem (16-28).

Kép: DO-archív

Az ifjúságiak találkozója szorosabb csatát hozott, igaz az első felvonás itt is a győriek számára alakult jobban, ugyanis Róth Kálmán együttese 19 gólt szerzett a szünet előtt úgy, hogy cserébe "csak" 14-et kapott. A térfélcsere után mindent elkövettek a mieink a felzárkózásért, ám hiába Jovovic kilenc és Koronczai nyolc találata, végül a Rába-parti egylet örülhetett a 34-31-es győzelemnek, ami egyben azt is jelentette, hogy ifjúsági csapatunk elszenvedte idei első vereségét a bajnokságban.

Eredmények, gólszerzőink:

Serdülők
DKKA – Győri Audi ETO KC 16-28
(3-15)
Gólszerzőink: Kecskés Noémi 6, Vass Víta 4, Kocsi Diána 2, Keresztes Elizabet 1, Varjas Lara 1, Rezneki Fanni 1, Gál Borbála 1.

Ifjúságiak
DKKA – Győri Audi ETO KC 31-34
(14-19)
Gólszerzőink: Jovovic Jovana 9, Koronczai Petra 8, Mihály Petra 5, Fodor Neszta 5, Kanyó Viktória 2, Takács Cecilia 1, Frányó Laura 1.

A rovat további hírei: Sport

Kötelező a győzelem

Kötelező a győzelem

2018. október 18. (csütörtök)

A tizedik helyezett Vienna Capitals II. együttesét látják vendégül a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói az Erste Liga pénteki fordulójában.

Hazai éremeső a diákolimpián

Hazai éremeső a diákolimpián

2018. október 18. (csütörtök)

Tizenegy érmes helyezésnek örülhettek a Dunaferr SE és a Gurics György BDSE birkózói a Mezőfalván megrendezett területi szabadfogású diákolimpián.

Könnyed győzelmek az utánpótlásnál

Könnyed győzelmek az utánpótlásnál

2018. október 18. (csütörtök)

A DFVE serdülő és ifjúsági leány vízilabdázói is magabiztos sikereknek örülhettek az OSC otthonában lejátszott korosztályos bajnoki mérkőzéseken.

Újabb ifi-siker a felnőtteknél

Újabb ifi-siker a felnőtteknél

2018. október 17. (szerda)

Remek teljesítményt nyújtva győzte le a Mohács együttesét a DKKA U19-es csapata az NB I/B-s felnőtt bajnokság legutóbbi fordulójában.

Újabb olimpiai bajnokkal erősített a Dunaferr

Újabb olimpiai bajnokkal erősített a Dunaferr

2018. október 17. (szerda)

Vajda Attila után a szintén olimpiai aranyérmes Vereckei Ákos is a Dunaferr SE kajak-kenu szakosztályának edzői stábját erősíti a jövőben.

Négy meccsen két pont

Négy meccsen két pont

2018. október 17. (szerda)

A serdülők között két döntetlen, az Erima Bajnokságban két vereség volt a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia U14-es csapatának mérlege.

Változás az élmezőnyben

Változás az élmezőnyben

2018. október 17. (szerda)

Nagy csatákat hoztak a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának rangadói a sorozat nyolcadik fordulójában.