Most nem ment az utánpótlásnak

spigott - 2018. szeptember 20. 8:05

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia serdülői simán, az ifik nagy csatában szenvedtek vereséget a vendég győriektől.

Míg a felnőttek a Fradi ellen léptek pályára, addig a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia serdülő és ifjúsági együttese a Győri Audi ETO KC korosztályos csapatait látta vendégül az első osztályú utánpótlás bajnokságok újabb fordulójában. A serdülőknél a győriek számította esélyesebbnek, s ezt sajnos már az első félidőben bizonyították is. fiataljaink nagyon sok hibával játszottak támadásban, védekezésük sem működött rendesen, így harmincpercnyi játékot követően 3-15-ös állást mutatott az eredményjelző. A fordulást követően valamelyest feljavult a mieink játéka, végre megérkeztek a gólok is, ám végül ez is csak arra volt elég, hogy megmaradjon a két gárda közti félidei különbség, a győriek magabiztos győzelmét nem veszélyeztette semmi sem (16-28).

Kép: DO-archív

Az ifjúságiak találkozója szorosabb csatát hozott, igaz az első felvonás itt is a győriek számára alakult jobban, ugyanis Róth Kálmán együttese 19 gólt szerzett a szünet előtt úgy, hogy cserébe "csak" 14-et kapott. A térfélcsere után mindent elkövettek a mieink a felzárkózásért, ám hiába Jovovic kilenc és Koronczai nyolc találata, végül a Rába-parti egylet örülhetett a 34-31-es győzelemnek, ami egyben azt is jelentette, hogy ifjúsági csapatunk elszenvedte idei első vereségét a bajnokságban.

Eredmények, gólszerzőink:

Serdülők
DKKA – Győri Audi ETO KC 16-28
(3-15)
Gólszerzőink: Kecskés Noémi 6, Vass Víta 4, Kocsi Diána 2, Keresztes Elizabet 1, Varjas Lara 1, Rezneki Fanni 1, Gál Borbála 1.

Ifjúságiak
DKKA – Győri Audi ETO KC 31-34
(14-19)
Gólszerzőink: Jovovic Jovana 9, Koronczai Petra 8, Mihály Petra 5, Fodor Neszta 5, Kanyó Viktória 2, Takács Cecilia 1, Frányó Laura 1.

A rovat további hírei: Sport

Focival ünnepeltek a kispályások

Focival ünnepeltek a kispályások

2024. már. 18.

A Carissa Virág csapatának végső sikerét hozta a Rácalmási Sportcsarnokban rendezett A XIV. Dunabau Deák Senior Foci Kupa március 15-én.

A sereghajtóhoz látogatnak a futsalosok

A sereghajtóhoz látogatnak a futsalosok

2024. már. 18.

Érden, a WPC Meister-Érd SZISE elleni összecsapással folytatja az NB II-es bajnokság alsóházi rájátszását a Dunaújváros futsal együttese ma este fél kilenctől.

Kijutott az olimpiára a magyar férfi kézilabda válogatott

Kijutott az olimpiára a magyar férfi kézilabda válogatott

2024. már. 18.

Olimpiai kvótát szerzett a magyar férfi kézilabda-válogatott, mivel 30-27-re legyőzte Portugáliát a selejtező tatabányai tornájának vasárnapi zárónapján, és a tabella második helyén végzett.

Nem ment Szekszárdon a DFC-nek

Nem ment Szekszárdon a DFC-nek

2024. már. 18.

Kétgólos vereséget szenvedett Szekszárdon a Dunaújváros FC labdarúgó csapata az NB III nyugati Csoportjának újabb fordulójában vasárnap délután.

Hullámzó játék, felemás eredmények

Hullámzó játék, felemás eredmények

2024. már. 17.

A dobogóst legyőzték, az ötödik helyezett Dággal azonban már nem bírtak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a korosztályos bajnokságban.

Szoros vereség a fővárosban

Szoros vereség a fővárosban

2024. már. 17.

Hiába hajrázott nagyot, egygólos vereséget szenvedett a Ferencváros elleni fővárosi bajnokin a DFVE női vízilabda csapata.

Kulcsfontosságú meccs vár a DFC-re

Kulcsfontosságú meccs vár a DFC-re

2024. már. 16.

A bennmaradás szempontjából nagyon fontos találkozó vár a Dunaújváros FC labdarúgóira a Szekszárd otthonában vasárnap délután kettő órától.