Sikerrel kezdtek a fiatalok

2018. szeptember 5. (szerda) 8:03 - spigott

Nyolcgólos győzelmet aratott a KMH SE otthonában a Dunaújvárosi Acélbikák U20-as csapata a korosztályos bajnokság első fordulójában.

A fővárosban, a KMH SE vendégeként kezdte meg szereplését az U20 B bajnokságban a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata. Borbás Gergely együttese nem is kezdhette jobban az összecsapást, ugyanis Török Viktor már az első percben megszerezte a vezetést fiataljainknak, majd a második perc derekán Barna Dávid is bevette a házigazdák kapuját, pillanatok alatt megnyugtató előnybe hozva ezzel a mieinket (0-2). A játékrész derekán és hajrájában el is döntötte a pontok sorsát az Acélbikák gárdája, ugyanis a 13. percben Török, majd két és fél perccel a harmad vége előtt Barna szerzett újabb gólt, így az első szünetre már 4-0-s vezetéssel vonulhatott a Borbás-csapat.

Török Viktor kezdte a gólgyártást! (Kép: DO-archív)

A második etapból mindössze két perc telt el, mikor Pinczés Olivér emberhátrányból növelte tovább a mieink előnyét, majd bő tíz percig csak a hátrányos védekezést gyakorolhatták a dunaújvárosi fiatalok. Tették azonban mindezt sikerrel, mert amellett, hogy egy gólt sem kaptak, Tóth Gergely révén kettős emberhátrányból lőtték meg hatodik találatukat is, így a záró etapra már csak a dunaújvárosi győzelem mértéke volt kérdéses. A harmadik harmadot Tóth második gólja vezette be, majd újabb négy hazai fórt védekezett ki az Acélbikák együttese, mely az 57. percben Kis Bence találatával alakította ki a 8-0-s dunaújvárosi sikert jelentő végeredményt.

KMH SE – Dunaújvárosi Acélbikák 0-8 (0-4, 0-2, 0-2)

A DAB gólszerzői: Török Viktor 2, Barna Dávid 2, Tóth Gergely 2, Pinczés Olivér 1, Kis Bence 1.

A rovat további hírei: Sport

Csúfos vereséggel búcsúztak a Bikák

Csúfos vereséggel búcsúztak a Bikák

2019. február 22. (péntek)

A dunaújvárosi jégkorong múltjához képest méltatlanul alacsony színvonalú játékkal, nagyarányú vereséggel búcsúzott az idei Erste Liga szezontól a Dunaújvárosi Acélbikák csapata.

Most a Fradi volt a jobb!

Most a Fradi volt a jobb!

2019. február 22. (péntek)

Hiába vezetett a harmadik negyed derekán még két góllal, 10-8-as vereséget szenvedett a Fradi elleni rangadón a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata.

Hazai búcsú a szezontól

Hazai búcsú a szezontól

2019. február 22. (péntek)

Csalódottan, nagyon rossz passzban várja a 2018/2019-es szezon utolsó mérkőzését ma este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Pécsre utazik a Dunaferr

Pécsre utazik a Dunaferr

2019. február 21. (csütörtök)

A Dunaferr SE NBI-es röplabda csapatára újabb nehéz feladat vár a Liga alapszakaszának hatodik fordulójában, hiszen ismét idegenből kellene hazahozna a bajnoki pontokat.

A Ferencváros következik

A Ferencváros következik

2019. február 21. (csütörtök)

A női vízilabda bajnokság alapszakaszának 16. fordulójában a DUE-Maarsk Graphics együttese a Ferencváros ellen száll medencébe.

Megalakult a hazai Eb szervezőbizottsága

Megalakult a hazai Eb szervezőbizottsága

2019. február 21. (csütörtök)

Megtartotta alakuló ülését a budapesti vízilabda Európa-bajnokság szervezőbizottsága, melynek tagjai elvállalták az idei női Világliga Szuperdöntő szervező bizottságának tagsági feladatait is.

Újabb DAB vereség

Újabb DAB vereség

2019. február 20. (szerda)

Az idei jégkorong bajnokság utolsó előtti mérkőzésén idegenben, a Vasas otthonában szenvedett csúfos vereséget a DAB.