Folytatnák a jó sorozatot

spigott - 2018. október 19. 8:03

Sorozatban ötödik bajnoki győzelmét aratná a DEAC együttese ellen a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Hat mérkőzést követően a második helyen áll a bajnoki tabellán a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata, mely a legutóbbi négy fordulóban tizenkét pontot szerezve bizonyította, hogy idén is szeretne beleszólni a dobogós helyekért folytatott csatározásokba. Fehér Zsolt együttese ma este fél héttől idegenben, a Debrecen otthonában gyarapíthatja tovább győzelmei számát, igaz, ezúttal lényegesen nehezebb feladat vár futsalosainkra, mint a Csömör ellen 12-4-re megnyert hazai bajnokin. A debreceni egyetemisták ugyanis a középmezőnyben, a hatodik helyen állnak jelenleg a tabellán, idei mérlegük ötven százalékos, három győzelem mellett három vereséget értek el a szezonban.

Kép: DO-archív

Figyelmeztető jel lehet a mieink számára, hogy a három sikerüket egyaránt hazai környezetben aratta mai ellenfelünk, mely természetesen a Dunaferr ellen is a bravúr reményében lép pályára. A győzelem a célja azonban együttesünknek is, ugyanakkor Fehér Zsolt vezetőedző nem számít könnyű találkozóra a jó erőkből álló vendéglátók ellen.

- Nincs megállás, hiszen minden nap keményen kell dolgozni ahhoz, hogy a legjobbak között tudjunk maradni! Kemény ellenfél, hosszú út vár ránk, mindenre fel kell készülnünk! Két játékos bajlódik kisebb sérüléssel, de remélhetőleg mindketten tudják majd vállalni a mérkőzést. Amennyiben mégsem, úgy azok a fiatalok kapnak több szerepet a találkozón, akik a múlt héten is bizonyították tehetségüket!

A rovat további hírei: Sport

Szezonzáró előtt a futsalosok

Szezonzáró előtt a futsalosok

2024. máj. 06.

A Mad Dogs elleni biatorbágyi találkozóval zárja az NB II-es pontvadászat küzdelmeit a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese ma este nyolc órától.

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

Élni tudott emberelőnyével a Kaposvár

2024. máj. 06.

Korai kiállítás után egy balszerencsés öngól okozta a Dunaújváros FC labdarúgóinak vesztét a tabellán ötödik Kaposvár vendégeként.

Egri előny a bronzcsatában

Egri előny a bronzcsatában

2024. máj. 05.

Támadásban nem ment a DFVE női vízilabdázóinak a bronzpárharc első felvonásán, így a vendég egriek megérdemelt győzelemmel vették el a mieink pályaelőnyét.

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

Hiába hajrázott nagyot a Kohász

2024. máj. 05.

Fordulatos, gólokban gazdag mérkőzésen szenvedett kétgólos vereséget a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese az MTK ellen a sportcsarnokban szombaton este.

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

2024. máj. 04.

A következő szezonnak már új edzői stábbal vág neki a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata. A DAB vezetőedzője Somogyi Balázs lesz a 2024/2025-ös szezonban, s a fiatal szakembert stábunk is kifaggatta terveiről, reményeiről. Hangkép.

Bravúr kell a pontszerzéshez

Bravúr kell a pontszerzéshez

2024. máj. 04.

A tabellán ötödik Kaposvár elleni mérkőzéssel folytatja az NB III-as pontvadászatot a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután öt órától.

Utolsó hazai meccsét játssza a Kohász

Utolsó hazai meccsét játssza a Kohász

2024. máj. 04.

Az MTK elleni találkozóval köszön el hazai szurkolóitól ebben a szezonban a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese szombaton délután öt órától.