Már csak egy hely kiadó

spigott - 2019. március 4. 14:01

A döntőbe jutás lesz a tét a Dunabiztos Micro és a PW-Shield Kft. ma esti rangadóján a városi futsal bajnokság felsőházában.

Egy találkozót rendeztek meg a városi futsal bajnokság legutóbbi játéknapján, melyen a sereghajtó, még pont nélkül álló Real Concord együttese igyekezett megszerezni első sikerét az alsóház élére hajtó DUFK gárdája ellen. Erre a két csapat eddigi eredményei alapján nem volt sok esélye, s ahogy az sejthető volt, DUFK már az első félidőben tudatosította vetélytársával, hogy sok jóra ezúttal sem számíthat. Fejes Csabáék ugyanis már a szünetig hat gólt szerezve döntötték el a pontok sorsát, s a fordulás után hiába talált be háromszor is a Real Concord, erre nyolccal válaszolta a DUFK, mely végül nagyon sima, 14-4-es sikert aratva szerezte meg a három pontot, s ezzel együtt a bajnokság alsóházának első helyét is.

Kép: DO-archív

A városi futsal bajnokság rájátszásából már csak egy mérkőzés van hátra, ez viszont igen izgalmasnak ígérkezik, mivel a felsőház második helyén álló Dunabiztos Micro, valamint a negyedik PW-Shield Kft. találkozóján a döntőbe jutás lesz a tét. A ma este fél nyolckor kezdődő összecsapáson a Dunabiztosnak már egy döntetlen is elég a fináléba jutáshoz, míg a PW-Shield gárdája csak egy győzelem esetén juthat tovább. A mérkőzésnek az Arany iskola tornaterme ad otthont, s a bajnokság szervezői természetesen ezúttal is sok szeretettel várják a sportág helyi kedvelőit.

Eredmény
Real Concord – DUFK 4-14 (1-6)

A mai program
2019. 03. 04. 19:30 Dunabiztos Micro – PW-Shield Kft.

A felsőház állása: 1. Gazdagok és Szépek 18 pont, 2. Dunabiztos Micro 15 pont, 3. GBB Kft. 15 pont, 4. PW-Shield Kft. 13 pont, 5. Varázs Kép 9 pont, 6. Steelworkers 7 pont, 7. Tízpróbások 3 pont, 8. Papa SE 0 pont.

Az alsóház végeredménye: 1. DUFK 15 pont, 2. Széchenyi Pékség 12 pont, 3. Labdaérzék Gourmand 9 pont, 4. Kulcsi SE 6 pont, 5. Zéró Tolerancia 3 pont, 6. Real Concord 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: izgalmas szezon előtt a kispályások

DSTV: izgalmas szezon előtt a kispályások

2024. máj. 08.

A közelmúltban készítettünk interjút Petrás Gáborral. A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség főtitkára fontos és örömteli hírekről számolt be: szó volt többek között a kispályás labdarúgó bajnokságról, valamint arról, hogy nagyon várják már az első kapavágást az új pálya projektnél. Hangkép.

Újra egy jó ügyért futnak

Újra egy jó ügyért futnak

2024. máj. 08.

Idén a Móra iskolának segíthetnek azok, akik részt vesznek a DLSZ Jót, Szívből – Dunaújvárosért! akciócsoportjának május 18-i rendezvényén.

Visszahozná a bronzcsatát Dunaújvárosba a DFVE

Visszahozná a bronzcsatát Dunaújvárosba a DFVE

2024. máj. 08.

Nyernie kell a DFVE női vízilabda csapatának Egerben ahhoz, hogy maradjon esélye a bajnokság bronzérmének megszerzésére.

Magyar bajnok a DFVE gyermek csapata

Magyar bajnok a DFVE gyermek csapata

2024. máj. 07.

Remek teljesítményt nyújtva szerezett aranyérmet a DFVE leány gyermek vízilabda csapata a korosztályos bajnokság győri fináléjában.

Hajrávereséggel zártak a futsalosok

Hajrávereséggel zártak a futsalosok

2024. máj. 07.

Az utolsó percben kapott góllal bukta el az alsóház első helyét a Dunaújváros Futsal csapata a Mad Dogs elleni szezonzárón hétfőn este.

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

Egy ponton múlt az akadémisták döntőbe jutása

2024. máj. 06.

Hiába hajrázott remekül, s aratott két szép győzelmet, lemaradt a korosztályos bajnokság országos döntőjéről a DSE Röplabda Akadémia U20-as együttese.

Szezonzáró előtt a futsalosok

Szezonzáró előtt a futsalosok

2024. máj. 06.

A Mad Dogs elleni biatorbágyi találkozóval zárja az NB II-es pontvadászat küzdelmeit a Dunaújváros Futsal felnőtt együttese ma este nyolc órától.