Szoros vereség a rájátszásban

2019. március 31. (vasárnap) 15:01 - Szárszó Lajos

A DSE Röplabda Akadémia NB II-es férfi csapata Zalaegerszegen nagyot küzdött, végül azonban öt szettes meccsen szenvedett vereséget.

Az NBII férfi Nyugati csoportjának harmadik rájátszás mérkőzésén a DSE Röplabda Akadémia NBII-es csapata ezúttal a Zalaegerszeg vendégeként lépett pályára. A mieink igen érdekes összeállításban játszottak, melynek oka az volt, hogy a fiataloknak egyszerre több bajnokságban is helyt kellett állniuk. Így ismét újvárosi színekben láthattuk Farkas Lászlót, Szűcs Ákost, Engyel Lászlót, Tomanóczy Tibort és Kövessy Balázst is, míg a fiatalságot Ambrus Bence, Pukánszky Bálint, Amdegha Ádám képviselték. A mieink ráadásul kiválóan is kezdtek, hiszen az első játékot végig kézben tartva nyerték meg 25-17-re, mely erőt adott a második felvonásra is, hiszen nagy örömünkre azt is be tudták húzni, ráadásul igen magabiztosan (25-18).

Kép: DO-archív

Ekkor azonban magukra találtak a hazaiak, akik szoros játszmában szépítettek (25-23), melynek a végére alaposan elfáradtak a mieink. Ezt használta ki a Zalaegerszeg, és egyenlített (25-14), majd a döntő szettet, ha nehezen is, de megnyerte a hazai alakulat (15-13). Csapatunk vereségével jelenleg a tabella harmadik helyén áll.

ZTE RK – DSE Röplabda Akadémia NB II 3-2 (25-17, 18-25, 25-23, 25-14, 15-13)

ZTE RK: Horváth Richárd, Gellén Márton, Molnár Bence, Németh Balázs, Kiss Gergely, Gyenes Zoltán, Pap József, Gőczi Roland, Horváth Huba Bence, Lesznyik Károly. Vezetőedző: Domokos Lajos.

DSE Röplabda Akadémia NB II: Ambrus Bence, Pukánszky Bálint, Amdegha Ádám, Farkas László, Szűcs Ákos István, Engyel László, Tomanóczy Tibor, Kövessy Balázs.

A rovat további hírei: Sport

Bravúros ezüst Kaposvárról

Bravúros ezüst Kaposvárról

2019. december 15. (vasárnap)

Remek versenyzéssel szerzett ezüstérmet az úszók országos rövidpályás bajnokságán a Dunaferr SE versenyzője, Szöllősi Martin.

Rangadó előtt a röplabdázók

Rangadó előtt a röplabdázók

2019. december 14. (szombat)

Kiemelkedően fontos bajnoki mérkőzés vár a Dunaferr SE röplabda csapatára a Debrecen ellen.

Fontos Dunaferr-siker

Fontos Dunaferr-siker

2019. december 13. (péntek)

Meggyőző játékkal aratott magabiztos, 6-1-es győzelmet Debrecenben a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Fehérvári csapat lett a megye legjobbja

Fehérvári csapat lett a megye legjobbja

2019. december 13. (péntek)

A Fejó-Therm kispályás labdarúgó csapata a második, míg a Karmacsi Autó a harmadik helyen fejezte be a székesfehérvári viadalt.

Három pontért utazik a Dunaferr

Három pontért utazik a Dunaferr

2019. december 13. (péntek)

Kőkeménynek ígérkező mérkőzés vár ma este a Dunaferr futsalosaira a DEAC otthonában.

Éremben bízva

Éremben bízva

2019. december 13. (péntek)

A világbajnokságon nyújtott teljesítménynél kiegyensúlyozottabb játékot és érmet remél az Európa-bajnokságon Bíró Attila, a magyar női vízilabda válogatott szövetségi kapitánya.

Döntetlen az Érd ellen

Döntetlen az Érd ellen

2019. december 12. (csütörtök)

Izgalmas csatában ért el 23-23-as döntetlent az Érd elleni hazai edzőmérkőzésen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.