Szoros vereség a rájátszásban

2019. március 31. (vasárnap) 15:01 - Szárszó Lajos

A DSE Röplabda Akadémia NB II-es férfi csapata Zalaegerszegen nagyot küzdött, végül azonban öt szettes meccsen szenvedett vereséget.

Az NBII férfi Nyugati csoportjának harmadik rájátszás mérkőzésén a DSE Röplabda Akadémia NBII-es csapata ezúttal a Zalaegerszeg vendégeként lépett pályára. A mieink igen érdekes összeállításban játszottak, melynek oka az volt, hogy a fiataloknak egyszerre több bajnokságban is helyt kellett állniuk. Így ismét újvárosi színekben láthattuk Farkas Lászlót, Szűcs Ákost, Engyel Lászlót, Tomanóczy Tibort és Kövessy Balázst is, míg a fiatalságot Ambrus Bence, Pukánszky Bálint, Amdegha Ádám képviselték. A mieink ráadásul kiválóan is kezdtek, hiszen az első játékot végig kézben tartva nyerték meg 25-17-re, mely erőt adott a második felvonásra is, hiszen nagy örömünkre azt is be tudták húzni, ráadásul igen magabiztosan (25-18).

Kép: DO-archív

Ekkor azonban magukra találtak a hazaiak, akik szoros játszmában szépítettek (25-23), melynek a végére alaposan elfáradtak a mieink. Ezt használta ki a Zalaegerszeg, és egyenlített (25-14), majd a döntő szettet, ha nehezen is, de megnyerte a hazai alakulat (15-13). Csapatunk vereségével jelenleg a tabella harmadik helyén áll.

ZTE RK – DSE Röplabda Akadémia NB II 3-2 (25-17, 18-25, 25-23, 25-14, 15-13)

ZTE RK: Horváth Richárd, Gellén Márton, Molnár Bence, Németh Balázs, Kiss Gergely, Gyenes Zoltán, Pap József, Gőczi Roland, Horváth Huba Bence, Lesznyik Károly. Vezetőedző: Domokos Lajos.

DSE Röplabda Akadémia NB II: Ambrus Bence, Pukánszky Bálint, Amdegha Ádám, Farkas László, Szűcs Ákos István, Engyel László, Tomanóczy Tibor, Kövessy Balázs.

A rovat további hírei: Sport

Svédországból érkezik a DAB új csatára

Svédországból érkezik a DAB új csatára

2019. június 19. (szerda)

A 25 éves Alexander Pettersson a svéd másodosztályból szerződött a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatához.

Döntetlenről folytatják

Döntetlenről folytatják

2019. június 19. (szerda)

Az első félidőben a DPASE, a másodikban a Biatorbágy U17-es labdarúgói játszottak jobban, így 1-1-es döntetlennel ért véget a két gárda osztályozójának első mérkőzése.

Fehér Zsolt: Maximálisan teljesítettek a fiúk

Fehér Zsolt: Maximálisan teljesítettek a fiúk

2019. június 19. (szerda)

Teljesítette a szakvezetés alapvető célkitűzését a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata, mely egy komoly sérüléshullám ellenére is a negyedik helyen fejezte be az 2018/2019-es bajnoki szezont.

A célfotó döntötte el a válogatót

A célfotó döntötte el a válogatót

2019. június 18. (kedd)

Hatalmas verseny után, a második helyen ért célba Kiss Balázs és Dóri Bence kettőse a szolnoki II. Felnőtt és Ifjúsági, I. Parakenu Válogatóversenyen.

A második kalapból várja a sorsolást a válogatott

A második kalapból várja a sorsolást a válogatott

2019. június 18. (kedd)

A magyar férfi kézilabda-válogatott a második kalapból várja a januári Európa-bajnokság jövő pénteki, bécsi sorsolását.

Gigászok küzdelme Szolnokon

Gigászok küzdelme Szolnokon

2019. június 18. (kedd)

Szolnokon rendezik a kajak-kenusok második válogatóját, amely a jövő heti Európa Játékokra, de többségében az augusztusi, szegedi világbajnokságra válogat.

A fejlődés éve volt

A fejlődés éve volt

2019. június 17. (hétfő)

A Dunaújvárosi Sárkányok Kosárlabda Sportegyesület létszámban, gazdaságilag, valamint eredményekben is növekedést mutat.