Szoros vereség a rájátszásban

Szárszó Lajos - 2019. március 31. 15:01

A DSE Röplabda Akadémia NB II-es férfi csapata Zalaegerszegen nagyot küzdött, végül azonban öt szettes meccsen szenvedett vereséget.

Az NBII férfi Nyugati csoportjának harmadik rájátszás mérkőzésén a DSE Röplabda Akadémia NBII-es csapata ezúttal a Zalaegerszeg vendégeként lépett pályára. A mieink igen érdekes összeállításban játszottak, melynek oka az volt, hogy a fiataloknak egyszerre több bajnokságban is helyt kellett állniuk. Így ismét újvárosi színekben láthattuk Farkas Lászlót, Szűcs Ákost, Engyel Lászlót, Tomanóczy Tibort és Kövessy Balázst is, míg a fiatalságot Ambrus Bence, Pukánszky Bálint, Amdegha Ádám képviselték. A mieink ráadásul kiválóan is kezdtek, hiszen az első játékot végig kézben tartva nyerték meg 25-17-re, mely erőt adott a második felvonásra is, hiszen nagy örömünkre azt is be tudták húzni, ráadásul igen magabiztosan (25-18).

Kép: DO-archív

Ekkor azonban magukra találtak a hazaiak, akik szoros játszmában szépítettek (25-23), melynek a végére alaposan elfáradtak a mieink. Ezt használta ki a Zalaegerszeg, és egyenlített (25-14), majd a döntő szettet, ha nehezen is, de megnyerte a hazai alakulat (15-13). Csapatunk vereségével jelenleg a tabella harmadik helyén áll.

ZTE RK – DSE Röplabda Akadémia NB II 3-2 (25-17, 18-25, 25-23, 25-14, 15-13)

ZTE RK: Horváth Richárd, Gellén Márton, Molnár Bence, Németh Balázs, Kiss Gergely, Gyenes Zoltán, Pap József, Gőczi Roland, Horváth Huba Bence, Lesznyik Károly. Vezetőedző: Domokos Lajos.

DSE Röplabda Akadémia NB II: Ambrus Bence, Pukánszky Bálint, Amdegha Ádám, Farkas László, Szűcs Ákos István, Engyel László, Tomanóczy Tibor, Kövessy Balázs.

A rovat további hírei: Sport

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

Óriásit hajrázva nyert a Kohász

2024. már. 29.

A második félidőt tizenöt góllal megnyerve aratott 32-20-as sikert a DKKA női kézilabda csapata a NEKA elleni hazai bajnokin.

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.