Kiváló szereplés Gyöngyösön

2019. május 20. (hétfő) 17:30 - doszerk

Összesen öt érmes helyezéssel zártak a Spartan SE sportolói a Gyöngyösön megrendezett III. Cheerstars International Open és Cheerleading Magyar Bajnokságon.

Gyöngyösön rendezték meg május 18-án a III. Cheerstars International Open és Cheerleading Magyar Bajnokságot, melyen három nemzet összesen ötszáz sportolója mérette meg magát. A Spartan SE-t hét divízióban összesen húsz versenyző képviselte a rangos viadalon, s mint azt az egyesület elnökének, Árgyelán Dominikának beszámolójából megtudhattuk, a dunaújvárosiak fantasztikusan szerepeltek a bajnokságon. A mieink végül három arany-, egy ezüst- és egy bronzéremmel fejezték be a viadalt, s ezek mellett egy hetedik helyezést, illetve egy óvodás korcsoportban szerzett különdíjat is elhoztak Gyöngyösről.

Kép forrása: Spartan SE

Részletes eredmények

•    Tiny Beginner Individual (óvodás): Fekete Nóra díjazott (nem állítottak fel rangsort)
•    Mini Freestyle Pom Double: Hingyi Eszter-Tarr Jázmin III. helyezés
•    Mini Individual: Tarr Jázmin VII. helyezés
•    Senior Freestyle Pom Double: Simon Vanessza-Tarr Petra II. helyezés és Magyar Bajnoki cím
•    Senior Partnerstunt: Gyimesi Klaudia-Kiss Balázs I. helyezés és Magyar Bajnoki cím
•    Senior Allgirl Groupstunt: Spartan Wildkatz (Árgyelán Dominika, Gyimesi Klaudia, Jankovics Orsolya, Simon Vanessza) I. helyezés és Magyar Bajnoki cím
•    Senior Coed Cheer Team L5: Spartan Warriors (Árgyelán Dominika, Árgyelán Edmond, Gyimesi Bettina, Jankovics Attila, Jankovics Orsolya, Kiss Balázs, Méhes Anett, Molnár Dóra, Nemoda Dóra, Pletser Laura Lotti, Sárközi Roland, Simon Vanessza, Szabó Vanda, Tóth Boróka, Zorics Regina) I. helyezés és Magyar Bajnoki cím

"Nagyon elégedettek vagyunk az eredményekkel, szinte minden divízióban hibátlan gyakorlatot tudtak bemutatni versenyzőink. Két kategóriában megvédtük nemzeti bajnoki címünket, kettőben pedig újat szereztünk. Felnőtt csapatunk számára még nem ért véget a versenyszezon: ezen a hétvégén Ausztriába utazunk, hogy a Vienna Classic Nemzetközi Cheerleading Bajnokságon méressük meg magunkat" – fogalmazott Árgyelán Dominika a Spartan SE elnöke.

A rovat további hírei: Sport

Az országos döntő volt a tét

Az országos döntő volt a tét

2019. szeptember 17. (kedd)

Jól szerepeltek a Dunaferr SE és fiókszakosztályainak versenyzői a kötöttfogású birkózók diákolimpiájának területi fináléjában.

Éremeső az öbölben

Éremeső az öbölben

2019. szeptember 17. (kedd)

Idén is kitettek magukért a dunaújvárosi versenyzők a kikötői öbölben megrendezett Dunaferr Kupa elnevezésű kajak-kenu viadalon.

A negyeddöntő volt a végállomás

A negyeddöntő volt a végállomás

2019. szeptember 16. (hétfő)

Öt győzelemmel és egy vereséggel zárta az EMF Euro Cup minifutball torna küzdelmeit a dunaújvárosi Karmacsi Autó FC együttese.

Felemás hétvége

Felemás hétvége

2019. szeptember 16. (hétfő)

A Dunaújváros PASE U19-es labdarúgói nyertek, az U17-esek viszont simán kikaptak a korosztályos bajnokság legutóbbi játéknapján.

Hetedik helyen a juniorok

Hetedik helyen a juniorok

2019. szeptember 16. (hétfő)

A kínaiak elleni nagyon sima, 12-7-es sikerrel szerezte meg a világbajnokság hetedik helyét a magyar női junior vízilabda válogatott.

Az első tíz perc döntött

Az első tíz perc döntött

2019. szeptember 15. (vasárnap)

Már az első harmad derekán négy góllal vezetett, s végül biztosan nyert a Gyergyói HK elleni hazai találkozón a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Nem megy hazai pályán

Nem megy hazai pályán

2019. szeptember 15. (vasárnap)

Kétgólos előnyről sem sikerült győzni a Dunaújváros PASE labdarúgó csapatának a Dabas-Gyón elleni hazai mérkőzésen.