Kiváló szereplés Gyöngyösön

doszerk - 2019. május 20. 17:30

Összesen öt érmes helyezéssel zártak a Spartan SE sportolói a Gyöngyösön megrendezett III. Cheerstars International Open és Cheerleading Magyar Bajnokságon.

Gyöngyösön rendezték meg május 18-án a III. Cheerstars International Open és Cheerleading Magyar Bajnokságot, melyen három nemzet összesen ötszáz sportolója mérette meg magát. A Spartan SE-t hét divízióban összesen húsz versenyző képviselte a rangos viadalon, s mint azt az egyesület elnökének, Árgyelán Dominikának beszámolójából megtudhattuk, a dunaújvárosiak fantasztikusan szerepeltek a bajnokságon. A mieink végül három arany-, egy ezüst- és egy bronzéremmel fejezték be a viadalt, s ezek mellett egy hetedik helyezést, illetve egy óvodás korcsoportban szerzett különdíjat is elhoztak Gyöngyösről.

Kép forrása: Spartan SE

Részletes eredmények

•    Tiny Beginner Individual (óvodás): Fekete Nóra díjazott (nem állítottak fel rangsort)
•    Mini Freestyle Pom Double: Hingyi Eszter-Tarr Jázmin III. helyezés
•    Mini Individual: Tarr Jázmin VII. helyezés
•    Senior Freestyle Pom Double: Simon Vanessza-Tarr Petra II. helyezés és Magyar Bajnoki cím
•    Senior Partnerstunt: Gyimesi Klaudia-Kiss Balázs I. helyezés és Magyar Bajnoki cím
•    Senior Allgirl Groupstunt: Spartan Wildkatz (Árgyelán Dominika, Gyimesi Klaudia, Jankovics Orsolya, Simon Vanessza) I. helyezés és Magyar Bajnoki cím
•    Senior Coed Cheer Team L5: Spartan Warriors (Árgyelán Dominika, Árgyelán Edmond, Gyimesi Bettina, Jankovics Attila, Jankovics Orsolya, Kiss Balázs, Méhes Anett, Molnár Dóra, Nemoda Dóra, Pletser Laura Lotti, Sárközi Roland, Simon Vanessza, Szabó Vanda, Tóth Boróka, Zorics Regina) I. helyezés és Magyar Bajnoki cím

"Nagyon elégedettek vagyunk az eredményekkel, szinte minden divízióban hibátlan gyakorlatot tudtak bemutatni versenyzőink. Két kategóriában megvédtük nemzeti bajnoki címünket, kettőben pedig újat szereztünk. Felnőtt csapatunk számára még nem ért véget a versenyszezon: ezen a hétvégén Ausztriába utazunk, hogy a Vienna Classic Nemzetközi Cheerleading Bajnokságon méressük meg magunkat" – fogalmazott Árgyelán Dominika a Spartan SE elnöke.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

DSTV: új edzői stáb az Acélbikáknál

2024. máj. 04.

A következő szezonnak már új edzői stábbal vág neki a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata. A DAB vezetőedzője Somogyi Balázs lesz a 2024/2025-ös szezonban, s a fiatal szakembert stábunk is kifaggatta terveiről, reményeiről. Hangkép.

Bravúr kell a pontszerzéshez

Bravúr kell a pontszerzéshez

2024. máj. 04.

A tabellán ötödik Kaposvár elleni mérkőzéssel folytatja az NB III-as pontvadászatot a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap délután öt órától.

Utolsó hazai meccsét játssza a Kohász

Utolsó hazai meccsét játssza a Kohász

2024. máj. 04.

Az MTK elleni találkozóval köszön el hazai szurkolóitól ebben a szezonban a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese szombaton délután öt órától.

DSTV: gyerünk, boksz!

DSTV: gyerünk, boksz!

2024. máj. 03.

Egy nagyobb kihagyás után a napokban ismét a Dunaújvárosi Boksz Egyesület egy edzésén jártunk. Történtek újdonságok a csapat életében – megfiatalodott a gárda, és számos új eszköz segíti a sportolókat az edzésekben. Hangkép.

Ezer méteren is az élmezőnyben

Ezer méteren is az élmezőnyben

2024. máj. 03.

Nem sokkal maradt le a dobogóról Hajdu Jonatán a kenu egyesek ezer méteres számában a szolnoki válogató csütörtöki versenynapján.

Két döntős hely Riminiben

Két döntős hely Riminiben

2024. máj. 03.

Két egyéni számban is döntőbe jutottak a magyar női tornászok az Európa-bajnokságon, míg a két DKSE-versenyzővel felálló női válogatott a tizedik helyen fejezte be a csapatversenyt.

Szép hazai siker az NB II-ben

Szép hazai siker az NB II-ben

2024. máj. 02.

Riasztó első tíz perc után remek játékkal aratott győzelmet a DKKA U21-es csapata a budaörsiek korosztályos gárdája ellen az NB II-es felnőtt bajnokságban.