Hátrányból nyertek a fiatalok

spigott - 2020. január 29. 14:51

Fordulatos mérkőzésen győzte le az Újpest együttesét a Dunaferr DUE Dutrade FC U20-as futsal csapata a bajnokság legutóbbi fordulójában.

Idegenben, az Újpest vendégeként folytatta az U20-as bajnokság Nyugati Csoportjának küzdelmeit vasárnap este a tabella ötödik helyén álló Dunaferr DUE Dutrade FC csapata. Mivel a mérkőzés előtt a mieink mindössze három ponttal álltak jobban a lila-fehéreknél, ezért izgalmas, nagy csatára számíthattak a sportág kedvelői, akiknek nem is kellett csalódniuk. A komoly taktikai küzdelmet hozó első félidőben egészen a 17. percig kellett várni a gólra, ám ekkor Garda Bálint szinte a saját térfeléről talált be a hazai kapuba, megszerezve ezzel a vezetést együttesünknek.

A fordulás után rendezte sorait az Újpest, mely a félidő derekához közeledve Nagy Tamás duplájának köszönhetően megfordította az állást (2-1). Erre is volt azonban válasza a Dunaferr fiataljainak, akik óriási hajrát nyitottak, s a 35. percben Dorogi Benjámin találatával előbb egyenlítettek, majd Németh László és Iványi Zalán remek góljaival végül 4-2-es győzelmet aratva gyűjtötték be a három pontot. A siker egyben azt is jelentette, hogy a mieink feljöttek a tabella negyedik helyére, s jó hangulatban várhatják egyik legnagyobb riválisuk, az Aramis elleni szombati bajnokit, melyet délután négy órától rendeznek meg az egyetem sportcsarnokában.

Garda Bálint góljával szerzett vezetést a Dunaferr!

A rovat további hírei: Sport

Életben maradtak

Életben maradtak

2024. máj. 13.

Remek második félidei játékkal aratott megérdemelt, 2-1-es győzelmet az Érd elleni hazai bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap este.

Egri öröm Dunaújvárosban

Egri öröm Dunaújvárosban

2024. máj. 12.

A DFVE és az Eger idei ötödik csatáját is a vendégcsapat nyerte, így női vízilabdázóink a negyedik helyen fejezték be a bajnoki küzdelmeket.

Új lehetőségek a tengerentúlon

Új lehetőségek a tengerentúlon

2024. máj. 12.

Hat szezon után távozik a dunaújvárosi labdarúgás mindennapi életéből a helyi nevelésű Garda Bálint, akinek kezei alatt számtalan gyermek sajátíthatta el a sportág alapjait.

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

2024. máj. 12.

Ötven percig reális esélye volt a pontszerzésre a DKKA női kézilabda csapatának a Vác otthonában, de a hajrát a hazaiak bírták jobban.

DSTV: a mozgás kedvéért

DSTV: a mozgás kedvéért

2024. máj. 11.

Ha nem is május elsején, de néhány napra rá hétvégén ismét megrendezték a Május 1. Kupát Dunaújvárosban. Tóth Kálmán önkormányzati képviselő szervezője és ötletgazdája a megmérettetésnek, elmondása szerint jó látni képesek mozgásra bírni az idősebb korosztályt is – s persze a hangulatra sem volt panasz. Hangkép.

Hajdu Jonatánék parádés bronzérme a Világkupán

Hajdu Jonatánék parádés bronzérme a Világkupán

2024. máj. 11.

Óriási hajrával végzett a kenu kettesek ötszáz méteres döntőjének harmadik helyén Hajdu Jonatán és Adolf Balázs párosa a szegedi Világkupán.

Mindent elkövetnek a pontokért

Mindent elkövetnek a pontokért

2024. máj. 11.

Idegenben, a tabellán ötödik Vác elleni találkozóval folytatja a bajnoki pontvadászatot a DKKA felnőtt együttese szombaton este hat órától.