Megyei rangadó előtt

spigott - 2020. január 18. 15:53

Székesfehérváron, a MÁV-Bericap vendégeként folytatja a bajnokság küzdelmeit a Dunaferr SE röplabda csapata.

Remekül kezdte az NB I Liga alapszakasz második körét a Dunaferr SE röplabda csapata, mely a PTE-PEAC vendégeként aratott nagyon sima, 3-0-s sikert. A pécsi győzelmet követően sem pihentek azonban sokat Tomanóczy Tibor tanítványai, ugyanis ezen a hétvégén újabb fontos meccs vár a csapatra, mely vasárnap délután négy órától Székesfehérváron lép pályára a MÁV-Bericap ellen. A megyei rivális idén nem fut kiemelkedő szezont, az alapszakasz első körét az utolsó helyen fejezte be, s a második etapot sem kezdte túl jól, hiszen 3-1-es vereséget szenvedett a Sümeg vendégeként.

Képek: DO-archív

Mivel a két csapat idei találkozóin mindkét alkalommal a Dunaferr örülhetett 3-0-s győzelemnek, így a holnapi összecsapásnak is a mieink az esélyesei, ám ez nem jelenti azt, hogy könnyű meccs várna a Tomanóczy-csapatra. A fehérváriaknál ugyanis több volt rutinos dunaújvárosi játékos (Neukum Gábor, Kholmann Norbert, Stefanovics Krisztián) is szerepel, akik bármikor képesek egy-egy mérkőzés eldöntésére, ráadásul egy brazil légióst is bevethetnek a Dunaferr ellen. Röplabdázóink azonban ennek ellenére is a győzelemre készülnek, s ha olyan teljesítményre lesznek képesek, amilyet a legutóbbi fordulóban nyújtottak, akkor megyei riválisuktól is elhozzák a bajnoki pontokat.

A rovat további hírei: Sport

Élesedik a harc a Dunaújváros Kupáért

Élesedik a harc a Dunaújváros Kupáért

2024. máj. 13.

Már a legjobb négy közé jutás lesz a tét a kispályás labdarúgók számára a Dunaújváros Kupa következő fordulójában.

Életben maradtak

Életben maradtak

2024. máj. 13.

Remek második félidei játékkal aratott megérdemelt, 2-1-es győzelmet az Érd elleni hazai bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap este.

Egri öröm Dunaújvárosban

Egri öröm Dunaújvárosban

2024. máj. 12.

A DFVE és az Eger idei ötödik csatáját is a vendégcsapat nyerte, így női vízilabdázóink a negyedik helyen fejezték be a bajnoki küzdelmeket.

Új lehetőségek a tengerentúlon

Új lehetőségek a tengerentúlon

2024. máj. 12.

Hat szezon után távozik a dunaújvárosi labdarúgás mindennapi életéből a helyi nevelésű Garda Bálint, akinek kezei alatt számtalan gyermek sajátíthatta el a sportág alapjait.

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

2024. máj. 12.

Ötven percig reális esélye volt a pontszerzésre a DKKA női kézilabda csapatának a Vác otthonában, de a hajrát a hazaiak bírták jobban.

DSTV: a mozgás kedvéért

DSTV: a mozgás kedvéért

2024. máj. 11.

Ha nem is május elsején, de néhány napra rá hétvégén ismét megrendezték a Május 1. Kupát Dunaújvárosban. Tóth Kálmán önkormányzati képviselő szervezője és ötletgazdája a megmérettetésnek, elmondása szerint jó látni képesek mozgásra bírni az idősebb korosztályt is – s persze a hangulatra sem volt panasz. Hangkép.

Hajdu Jonatánék parádés bronzérme a Világkupán

Hajdu Jonatánék parádés bronzérme a Világkupán

2024. máj. 11.

Óriási hajrával végzett a kenu kettesek ötszáz méteres döntőjének harmadik helyén Hajdu Jonatán és Adolf Balázs párosa a szegedi Világkupán.