Előkelő hatodik hely az Európa-bajnokságon

spigott - 2024. július 14. 7:30

Sokáig közel volt a bravúrhoz, ám a hatodik hely miatt sem kell szomorkodnia Kovács-Seres Hunornak a nyíltvízi úszók junior Európa-bajnokságán.

Kép forrása: Magyar Úszó Szövetség

Bécsben rendezik meg a nyíltvízi úszók junior Európa-bajnokságát július 12. és 14. között, s a viadalon a DKSE ifjúsági világbajnoka, Kovács-Seres Hunor is megmérette magát a 18-19 évesek mezőnyében. Szabó Gergő tanítványa ezúttal tíz kilométeren mérette meg magát, s bár az első kör után a hetedik helyen állt, a folytatásban szinte végig az élmezőnyben haladt, az utolsó 1250 méter megkezdésekor még a második helyen állt a rendkívül erős mezőnyben.

Az utolsó körre sajnos elfáradt a DKSE tehetsége, így még négy versenyző megelőzte, ám a hatodik hely miatt sem kell szomorkodnia Hunornak, ugyanis a 18 évesek között ő volt a legjobb, s csak 19 éves versenyzők értek nála előbb célba. Az Európa-bajnoki címet végül a francia Sacha Velly szerezte meg, a második helyen a lengyel Piotr Wozniak, a harmadikon a német Jonas Claus Kusche végzett.

A rovat további hírei: Sport

Vereséggel kezdtek az Acélbikák

Vereséggel kezdtek az Acélbikák

2024. szep. 16.

A meccs közel egyharmadát emberhátrányban töltve kapott ki két góllal a FEHA19 vendégeként a DAB jégkorong csapata az Erste Liga első idei mérkőzésén.

Orosz vezetőedző irányítja a DFVE vízilabdázóit

Orosz vezetőedző irányítja a DFVE vízilabdázóit

2024. szep. 16.

A klub és városunk vezetése is köszöntötte a DFVE női vízilabdázóinak olimpikonjait pénteken, majd az egyesület bemutatta a felnőtt együttes új edzői stábját is.

A hozzáállásra nem lehetett panasz

A hozzáállásra nem lehetett panasz

2024. szep. 15.

Szoros meccsekkel, két 3-1-es vereséggel vágott neki a korosztályos bajnokság küzdelmeinek a DSE Röplabda Akadémia U17-es csapata a Dózsa iskolában.

Megvédte címét a DKSE

Megvédte címét a DKSE

2024. szep. 15.

A DKSE női tornászainak első és második helyével ért véget a Központi Tornacsarnokban megrendezett Szuper Csapatbajnokság.

Búcsú a kupától

Búcsú a kupától

2024. szep. 14.

Nem tudták borítani a papírformát a Dunaújváros FC labdarúgói az NB III egyik élcsapata ellen a Magyar Kupa harmadik fordulójában.

Nem várt pofon hazai pályán (galériával)

Nem várt pofon hazai pályán (galériával)

2024. szep. 14.

Felejthető védekezéssel szenvedett hétgólos vereséget a Szombathely elleni hazai bajnokin a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese pénteken este.

DSTV: emlékeztek, kikapcsolódtak

DSTV: emlékeztek, kikapcsolódtak

2024. szep. 13.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság és a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség múlt hét pénteken közösen rendezte meg a VI. Ongai Gábor Emléktornát. A résztvevő csapatok az egykori dunaújvárosi rendőrre a már hagyományos módon – sporttal emlékeztek. Hangkép.