Kulcsszó: EHF Kupa

Győzelemmel búcsúzott a Kohász

Győzelemmel búcsúzott a Kohász

2018. november 18. (vasárnap)

Az elvárt összejött, a bravúr azonban nem, mert hiába aratott 23-22-es győzelmet Spanyolországban a DKKA női kézilabda csapata, a Super Amara Bera Bera jutott tovább az EHF Kupa csoportkörébe.

Kupa után, kupa előtt

Kupa után, kupa előtt

2018. november 17. (szombat)

Nyolcgólos hátrányból várja a spanyol bajnok Super Amara Bera Bera elleni vasárnapi EHF Kupa visszavágót a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

Nehéz helyzetben a Kohász

Nehéz helyzetben a Kohász

2018. november 10. (szombat)

Hazai pályán szenvedett nyolcgólos vereséget a spanyol bajnok Super Amara Bera Bera elleni EHF Kupa mérkőzésen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

A spanyol bajnok következik

A spanyol bajnok következik

2018. november 09. (péntek)

Hazai környezetben kezdi meg a spanyol Super Amara Bera Bera elleni EHF Kupa párharcot szombaton délután öt órától a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

Jöhet a spanyol harmadik

Jöhet a spanyol harmadik

2018. október 23. (kedd)

A spanyol Super Amara Bera Bera együttese lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia ellenfele az EHF Kupa selejtezőjének harmadik fordulójában.

Más súlycsoportban

Más súlycsoportban

2018. október 20. (szombat)

Kiütéses, 43-14-es sikert aratott a svájci Spono Eagles elleni EHF Kupa selejtező visszavágóján a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata, mely kettős győzelemmel jutott tovább a sorozat következő fordulójába.

Újabb sikerre készül a DKKA

Újabb sikerre készül a DKKA

2018. október 19. (péntek)

A Svájcban aratott tizennégy gólos győzelem után is motiváltan készül a Spono Eagles elleni EHF Kupa visszavágóra a Dunaújvárosi Kohász kézilabda Akadémia csapata.

Formalitás lesz a visszavágó

Formalitás lesz a visszavágó

2018. október 13. (szombat)

Kiütéses győzelmet aratott az EHF Kupa második selejtezőkörének első mérkőzésén a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese, mely a Svájcban elért 35-21-es sikernek köszönhetően gyakorlatilag már a sorozat következő fordulójában érezheti magát.

Győzni megy Svájcba a Kohász

Győzni megy Svájcba a Kohász

2018. október 10. (szerda)

Már az EHF Kupa második selejtezőkörének svájci odavágóján előnyt szerezne a Spono Eagles ellen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

Svájcban kezd a Kohász

Svájcban kezd a Kohász

2018. október 04. (csütörtök)

Idegenben kezdi meg a svájci Spono Eagles elleni párharcot a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese az EHF Kupában.

Verhető ellenfél a kupában

Verhető ellenfél a kupában

2018. július 17. (kedd)

A svájci Spono Eagles, vagy a koszovói KHF Shqiponja Gjakove lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapatának ellenfele az EHF Kupa második selejtezőkörében.

Öröm az ürömben

Öröm az ürömben

2017. november 22. (szerda)

Az EHF Kupa párharc kulcspillanataiban többet hibázott dán ellenfelénél a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia együttese, mely szerdától ugyan válogatottjai nélkül, de gőzerővel készül a magyar bajnoki és kupaszezon további feladataira.

Egy álommal kevesebb

Egy álommal kevesebb

2017. november 18. (szombat)

Becsülettel küzdött, de a második félidőben elkövetett hibái miatt nem volt esélye a továbbjutásra a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapatának a Koebenhavn elleni EHF Kupa visszavágón. A vége 23-20-as dán siker, így a vendégek kettős győzelemmel jutottak a sorozat következő fordulójába.

Csapatként is jelesre vizsgáztak a Kohász kézisei

Csapatként is jelesre vizsgáztak a Kohász kézisei

2017. november 12. (vasárnap)

Az egygólos dániai vereség után ígéretes helyzetből várja az EHF Kupa harmadik fordulójának visszavágóját a DKKA női kézilabda csapata a dán listavezető ellen.

Szoros Kohász-vereség Dániában

Szoros Kohász-vereség Dániában

2017. november 11. (szombat)

Hatalmas csatában szenvedett 22-21-es vereséget a dán listavezetőtől a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata az EHF Kupa harmadik fordulójának első mérkőzésén. Együttesünk remekül küzdött, volt esélye a győzelemre is, de így is biztató helyzetből várhatja a párharc jövő heti visszavágóját.