Kulcsszó: Fejér Megyei Kormányhivatal

Ünnep előtt és (kicsit) ünnep helyett

Ünnep előtt és (kicsit) ünnep helyett

2019. december 19. (csütörtök)

Pedig milyen szép volt a nyitány: a közgyűlés csütörtöki rendes ülésének elején előbb a „Mindannyian Mások Vagyunk” Egyesület szívből jövő koreográfiáját láthatták a vendégek, majd a Móricz iskola kórusának karácsonyi összeállítása hozott szép perceket.

Önkormányzati közlemény a közgyűlés alakuló ülése kapcsán

Önkormányzati közlemény a közgyűlés alakuló ülése kapcsán

2019. december 16. (hétfő)

Közleményben reagált a Dunaújvárosi Hírlap mai számában megjelent, a közgyűlés alakuló ülésével kapcsolatos írásra a város önkormányzata. Betűhív közlés a hajtás után.

Foglalkoztatási fórum

Foglalkoztatási fórum

2019. április 25. (csütörtök)

Átalakulás előtt áll a szakképzési rendszer, és az ehhez kapcsolódó szakmai anyagot is bemutatták a témában érintetteknek a Dunaújvárosi Járási Foglalkoztatási Fórum szerdai ülésén.

Foglalkoztatási támogatások: elektronikus ügyintézéssel

Foglalkoztatási támogatások: elektronikus ügyintézéssel

2019. február 18. (hétfő)

A munkáltatókat, egyéni vállalkozókat érintő, fontos jogszabályi változásról tájékoztat a Fejér Megyei Kormányhivatal.

Fenyőfát kapnak ajándékba

Fenyőfát kapnak ajándékba

2018. december 12. (szerda)

Az adventi időszakban a Fejér Megyei Önkormányzat és a Fejér Megyei Kormányhivatal immár nyolc éve jótékony célú fenyővásár szervez, és fenyőadománnyal segíti, hogy méltó legyen a Fejér megyei szociális és gyermekvédelmi intézmények karácsonya - közölte a kormányhivatal.

Kiemelkedő munkájukért

Kiemelkedő munkájukért

2018. szeptember 14. (péntek)

A Magyar Államkincstár Szent Kristóf kitüntetési ünnepségén, Budapesten, a Pesti Vigadóban vehetett át kitüntetést a Fejér Megyei Kormányhivatal három munkatársa.

A fogyasztók érdekeit nézik

A fogyasztók érdekeit nézik

2018. szeptember 13. (csütörtök)

Az új közműcsatlakozás és a kereskedőváltás folyamatáról, az ezekkel kapcsolatos fontosabb tudnivalókról tájékoztató kiadványt készített a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH).

Gondozásban élő gyermekeket ajándékozott meg a kormányhivatal

Gondozásban élő gyermekeket ajándékozott meg a kormányhivatal

2017. december 21. (csütörtök)

„Kis karácsony, nagy karácsony…” énekelte csengő hangon a műsort adó gyermekek közül a legkisebb a Megyeháza Dísztermének patinás falai között. A kormányhivatal munkatársai, de még a sajtó képviselői is bizony többször elérzékenyültek az előadott versek, énekek hallatán, a gyermekek lelkesedését látva - tájékoztatott a Fejér Megyei Kormányhivatal.

Hamis infók, be ne dőljenek!

Hamis infók, be ne dőljenek!

2017. december 07. (csütörtök)

A Járási Hivatal tájékoztatása szerint, ismeretlen személyek a csatolt szórólapot terjesztik Fejér megyében, amely szerint a 65 év felettieknek december 31-ig meg kell történnie a Nemzeti Egységes Kártyarendszerrel kapcsolatban regisztrálniuk kell a kormányablakokban azlrt, hogy a tömegközlekedési eszközöket kedvezményesen vehessék igénybe. A szórólap félrevezető információkat tartalmaz, hiszen a jogosultságok megszerzésének folyamata, eljárásrendje még kidolgozás alatt van.

Fejér Megye Védelméért

Fejér Megye Védelméért

2017. november 22. (szerda)

A „Fejér Megye Védelméért” emlékplakettet a testület először adta át, az arról szóló javaslatot az ülés elején fogadták el a tagok. Az elismerést első alkalommal Kiss Jenő kapta meg, aki 2007-2017-között a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság Fejér megyei szakaszmérnöke volt.

A megelőzés életet menthet!

A megelőzés életet menthet!

2017. október 05. (csütörtök)

A mobil szűrőkamion októberben Sárszentágotán, Nagylókon, Sáregresen, Igaron és Dunaújvárosban várja a meghívóval rendelkezőket - tudatta közleményben a Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya.

Döntésünk a jövőnk!

Döntésünk a jövőnk!

2017. szeptember 20. (szerda)

A Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya versenyt hirdet Fejér megye középiskolás diákjai számára a felelős szexuális magatartás témakörében.

 

Indul a parlagfű razzia

Indul a parlagfű razzia

2017. szeptember 01. (péntek)

A Fejér Megyei Kormányhivatal munkatársai szeptember 4. napján megkezdik a parlagfüves területek helikopteres felderítését is, a gépjárműves területbejárások mellett. A légi felderítés során a megye teljes területét ellenőrzik a szakemberek.

A védőnőket köszöntötték

A védőnőket köszöntötték

2017. június 17. (szombat)

A Védőnők Napja alkalmából a Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Fejér Megyei Területi Szervezete és a Magyar Védőnők Egyesülete Fejér Megyei Szakosztálya közös szervezésében ismételten, már hatodik alkalommal ünnepelték a megyében dolgozó védőnőket.

Megújulnak a Fejér Megyei Kormányhivatal épületei

Megújulnak a Fejér Megyei Kormányhivatal épületei

2017. április 11. (kedd)

A járások megerősítése, a hivatalok hatásköreinek bővülése elengedhetetlenné tette az épületek felújítását - szögezte le Simon László a Fejér Megyei Kormányhivatal vezetője az eddig felújított öt épület átadásán Székesfehérváron.