Kulcsszó: Hingyi László

Rendhagyó fogadóórát tartottak Óvárosban

Rendhagyó fogadóórát tartottak Óvárosban

2019. augusztus 07. (szerda)

Mészáros László, a 10. számú választókörzet képviselőjelöltje nyílt fogadóórára invitálta az érdeklődő óvárosi polgárokat kedden, a Széchenyi Pékség előtti parkolóba. 

Rendhagyó fogadóóra

Rendhagyó fogadóóra

2019. július 31. (szerda)

Mészáros László, a 10. számú választókörzet képviselőjelöltje nyílt fogadóórára invitálja az érdeklődő óvárosi polgárokat augusztus 6-án, kedden, 14 órakor a Széchenyi Pékség előtti parkolóba. A rendhagyó fogadóórán Cserna Gábor polgármester és Hingyi László képviselő is részt vesz.

Nyáron sem állnak le a fejlesztések

Nyáron sem állnak le a fejlesztések

2019. július 25. (csütörtök)

Sajtóbejárást tartott az Óvárosban Cserna Gábor polgármester, Hingyi László, a körzet fideszes önkormányzati képviselője és Mészáros László a körzet fideszes képviselőjelöltje.

Útfelújítások városszerte

Útfelújítások városszerte

2019. július 04. (csütörtök)

A cél, hogy a még földes, murvás utak is szilárd útburkolatot kapjanak a város minden terültén - erről beszélt nekünk Hingyi László, a 10-es számú választókörzet képviselője.

Megkezdődött a csatornázás az Északi városrészben

Megkezdődött a csatornázás az Északi városrészben

2019. június 06. (csütörtök)

Dunaújvárosban, az első szakaszban a Somogyi József, Búzavirág, Akácos, Mályva utcákat érinti a csatorna építése. A szakemberek szakaszosan végezik majd a földmunkákat, hogy minél kevesebb legyen a fennakadás a közlekedésben, de ennek ellenére a szükséges kényelmetlenségek elkerülhetetlenek, ezért Cserna Gábor polgármester a mai bejáráson előre is köszönte az ott lakók türelmét és együttműködését.

Húsvéti finomságok a hajléktalanoknak

Húsvéti finomságok a hajléktalanoknak

2019. április 23. (kedd)

Húsvéti finomságokkal kedveskedtek a Kandó Kálmán téri Hajléktalan Ellátó Centrum bentlakóinak a képviselők hétfőn.

Elhordatják a szeméthegyet

Elhordatják a szeméthegyet

2019. április 11. (csütörtök)

Rendkívüli sajtótájékoztatót tartott Cserna Gábor polgármester, Hingyi László, a körzet önkormányzati képviselője és Mészáros László körzetfelelős a Petőfi utca 13. számnál, ahová illegálisan helyeztek el nagy mennyiségű hulladékot ismeretlenek.

Fejlesztések az öbölnél

Fejlesztések az öbölnél

2019. március 28. (csütörtök)

A kikötői öböl északi területén tartott sajtótájékoztatót Cserna Gábor polgármester és Hingyi László, a körzet képviselője az elvégzett mederkotrással kapcsolatban.

A térség ízei a főtéren

A térség ízei a főtéren

2019. január 26. (szombat)

A hagyományostól eltérően egy kicsit későbbi időpontban, de ezen a télen is megrendezték városunkban a Pentelei Kolbászfesztivált és Disznótoros Kóstolót. Az elmúlt évekhez hasonlóan a város főterén állították fel a sátrakat és ide érkezett az a tizennégy csapat is, amelyik benevezett a kolbászsütő versenyre.

Meleg étel az otthontalanoknak

Meleg étel az otthontalanoknak

2018. december 21. (péntek)

A Kandó Kálmán téri Hajléktalan Ellátó Centrum lakói számára készült el száz adag meleg bableves. A jótékonysági akció hagyományteremtő szándékkal jött létre az önkormányzat és a Magyar Mentőszolgálat Alapítványnak köszönhetően.

Faültetés a Béke városrészben

Faültetés a Béke városrészben

2018. november 29. (csütörtök)

Újabb fákat ültettek a Béke városrészben, az akció igazi közösségi összefogással valósult meg a körzet képviselői, iskolások, és a DVG Zrt. szakemberei által.

Folytatódó felújítások

Folytatódó felújítások

2018. november 16. (péntek)

Az önkormányzat már négy éve kezdte meg a járdaépítési programot, amelynek részeként minden körzetben felújítottak szakaszokat, a legtöbb esetben térköves borítást kapott a burkolat.

Megújul a közlekedési park

Megújul a közlekedési park

2018. július 04. (szerda)

Már javában készülnek a tervek a Március 15. téren található közlekedési park felújítására, ami az önkormányzatnak és a "KÖSZ, Hankook!" programnak köszönhetően újulhat meg nyár végére.

Olimpikon a kis kéziseknél

Olimpikon a kis kéziseknél

2018. június 28. (csütörtök)

A Duna-Pent kézilabda egyesület sporttáborában egész héten a játéké és a mozgásé a főszerep, a csütörtöki napon pedig egy példakép is érkezett a kicsikhez Zubai Szabolcs személyében.

Kisimítják az utat

Kisimítják az utat

2018. június 23. (szombat)

Mintegy tizennyolcmillió forintból felújítják az útburkolatot a Kajszi utcában. A kivitelezést a DVG Zrt. végzi, a szakemberek már dolgoznak rajta.