Kulcsszó: Koronczai Petra

A csapategység diadala

A csapategység diadala

2019. augusztus 13. (kedd)

Parádés teljesítményt nyújtva szerezte meg az Európa-bajnoki aranyérmet a magyar női ifjúsági kézilabda válogatott, s a remek sikerből két dunaújvárosi játékos, Németh Kata és Koronczai Petra is kivette a részét.

Eb-győztes ifjúságiak!

Eb-győztes ifjúságiak!

2019. augusztus 11. (vasárnap)

Végig vezetve aratott 28-24-es győzelmet a svédek elleni Európa-bajnoki fináléban a magyar ifjúsági női kézilabda válogatott.

Eb-döntőben az ifik

Eb-döntőben az ifik

2019. augusztus 09. (péntek)

Remek második félidei játékot nyújtva győzött a dánok ellen is, így bejutott az Európa-bajnokság döntőjébe a magyar női ifjúsági kézilabda válogatott.

Elődöntőben az ifik!

Elődöntőben az ifik!

2019. augusztus 07. (szerda)

Az utolsó pillanatokban szerzett góllal győzött a norvégok ellen, így középdöntős csoportját megnyerve jutott be az Európa-bajnokság elődöntőjébe a magyar ifjúsági női kézilabda válogatott.

Fontos siker az Eb-n

Fontos siker az Eb-n

2019. augusztus 06. (kedd)

A második félidőben nyújtott remek játékának is köszönhetően a svédek elleni mérkőzésen is győzelmet aratott a magyar ifjúsági leány kézilabda válogatott az Európa-bajnokságon.

Hibátlan ifik az Eb-n!

Hibátlan ifik az Eb-n!

2019. augusztus 05. (hétfő)

A románok elleni gólzáporos győzelemmel, hibátlanul zárta a csoportkört a magyar női ifjúsági kézilabda válogatott a szlovéniai Európa-bajnokságon.

Jó kezdés az Eb-n

Jó kezdés az Eb-n

2019. augusztus 03. (szombat)

A szlovákokat tizenhárom, az osztrákokat tízgólos különbséggel győzte le a magyar női ifjúsági kézilabda válogatott a szlovéniai Európa-bajnokságon.

Ez nem álom, hanem valóság

Ez nem álom, hanem valóság

2019. január 20. (vasárnap)

Koronczai Petrának, a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia irányítójának igazi meglepetéssel indult a 2019-es esztendő, hiszen bekerült az elitek közé.

Dunaújvárosi kézilabdázó az "elitben"

Dunaújvárosi kézilabdázó az "elitben"

2019. január 09. (szerda)

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia serdülő Európa-bajnok tehetsége, Koronczai Petra is bekerült a Magyar Kézilabda Szövetség Elit programjába.