Kulcsszó: mestervizsga

A villanyszerelés mestere lett a sípmester

A villanyszerelés mestere lett a sípmester

2018. október 14. (vasárnap)

Először meg sem ismertem az elegánsan szabott öltönyében Viszokai Lászlót. Eddig csak mindig laza vagy sportos szerelésben láttam a harmincas éveiben járó fiatalembert, s ilyenkor mindig arról faggattuk, hogy milyen érzés is nemzetközi focimeccseken lengetni a zászlót….

Szakmájuk mesterei lettek

Szakmájuk mesterei lettek

2018. október 10. (szerda)

Dunaújváros lélekszámához képest kivételesen sokan végzik el a mesterképzést és válnak szakmájuk legjobbjaivá. Idén újabb huszonnyolc jelölt vehette át az oklevelét.

Szakmájuk doktorai

Szakmájuk doktorai

2017. október 08. (vasárnap)

Huszonhatan vehették át mesteroklevelüket ezzel is bizonyítva, milyen kivételes tudással rendelkeznek szakmájukban és milyen lelkiismeretesen, a legnagyobb szinten űzik azt.

Mesteravató a Bartókban

Mesteravató a Bartókban

2015. október 29. (csütörtök)

Hét szakmában adták át a mesterleveleket a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara avató ünnepségén annak az ötvennégy tanulónak, akik teljesítették a vizsgák kihívásait.

Mesteri szakácsok

Mesteri szakácsok

2015. október 05. (hétfő)

Újabb fejezethez érkezett a kamara által támogatott program: kilenc szakács léphetett magasabb szintre. Pillantsunk be a mesterszakácsok vizsgájába!

Visszaadni a szakmába vetett hitet

Visszaadni a szakmába vetett hitet

2015. június 17. (szerda)

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara idén is megrendezte a "Mesteravató és Szakképzési ünnepséget", ahol a nemrégiben mestervizsgát tett szakembereknek adták át mesterleveleiket. Az eseményen Parragh László a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke is részt vett.

Mesteri ételek mesterfokon

Mesteri ételek mesterfokon

2015. május 17. (vasárnap)

Tovább folytatódtak a szakácsok megpróbáltatásai. Ezúttal hidegtálak elkészítésében kellett megmutatniuk tudásukat a vizsgázóknak. A Dunaújvárosi kereskedelmi és iparkamara mesterképzésén 13 jelölt vett részt.

Felszolgálás mesterfokon

Felszolgálás mesterfokon

2015. május 13. (szerda)

Egy menüsor és egy italajánlat összeállítása,2 vendég teljes körű kiszolgálása és egy pezsgő szakszerű kibontása is a mestervizsgázó pincérek feladatai közé tartozott. A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett vizsgán tizennyolcan bizonyíthatták tudásukat.

Mestervizsga először a városban

Mestervizsga először a városban

2015. május 05. (kedd)

Dunaújvárosban első alkalommal tehettek cukrász mestervizsgát a hallgatók. Szakmai hozzáértés, íz és összhatás – többek között ezeket a szempontokat vették figyelembe a szakmai zsűri tagjai.