Kulcsszó: szolgáltatás

DVCSH: üzemszünet a Béke városrészben

DVCSH: üzemszünet a Béke városrészben

2020. január 17. (péntek)

Több épületet is érint az az üzemszünet, amely az úgynevezett KAF vízvezetéken végzendő munkálatok miatt  tart ma reggeltől várhatóan délig a a Béke városrészben. Lista a hajtás után.

Ezért nincs net a vàros több pontjàn

Ezért nincs net a vàros több pontjàn

2018. július 11. (szerda)

Többen jelezték, hogy nincs internet a belvárosban, konkrétan a Táncsics Mihály utcában, a Kossuth Lajos utcában a Digi hálózatán. A cég ügyfélszolgálata arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy optikai szál szakadás történt, amely az adott területet érinti. Munkatársaik már dolgoznak a javításon. Kérdésünkre hozzátették, ennél a problémánál nehéz megmondani, hogy körülbelül meddig tarthat a hibaelhárítás, de igyekeznek minél előbb orvosolni, és visszaállítani a szolgáltatást

Változnak egyes postai díjak

Változnak egyes postai díjak

2018. május 02. (szerda)

Május közepétől változnak egyes postai díjak, több postai szolgáltatás ára kis mértékben emelkedik, egyes esetekben viszont csökkenni fog a díj - közölte a Magyar Posta szerdán az MTI-vel.

Hallott már róla?

Hallott már róla?

2016. december 30. (péntek)

A GreenGo közösségi autómegosztó szolgáltatással elektromos autókat lehet használni a fővárosban.

Ezzel megszűnne a sorbanállás a postán?

Ezzel megszűnne a sorbanállás a postán?

2016. szeptember 06. (kedd)

A Magyar Posta új időpontfoglalási rendszere bevezetésének célja, hogy gyorsaságával és egyszerűségével az ügyfelek kényelmét szolgálja, s megkönnyítse a postai ügyintézést. A szolgáltatás egyelőre korlátozott számú postán érhető el.

Senkinél nem lehet csak úgy kikapcsolni az áramot

Senkinél nem lehet csak úgy kikapcsolni az áramot

2015. március 06. (péntek)

Az áram csak szigorú feltételekkel kapcsolható ki a fogyasztók ingatlanaiban – bizonyos energiaszolgáltatók mégsem törődnek ezzel. Egyre többen fordulnak a Budapesti Békéltető Testülethez, akik még nem is tudtak arról korábban, hogy tartozásuk van. Íme a legfontosabb szabályok.

Fejlesztés - áramszünettel

Fejlesztés - áramszünettel

2015. március 01. (vasárnap)

Dunaújváros tizennégy utcájában számíthatnak áramszünetre a fogyasztók kedden, szerdán és csütörtökön délelőtt kilenc órától várhatóan délután fél négyig, de a munkából, s ezzel együtt az áramszünetből jut még a következő hét elejére is.